Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
jaký luk upřednostňujete? |
Krátký luk |
|
26% |
[ 6 ] |
dlouhý luk |
|
73% |
[ 17 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
Autor |
Zpráva |
Ogen Grafoman

Registrace: 15.10. 2007 Příspěvky: 1155
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
Hľadám spojitosť a je 8-storočná, neprerušená, seriálová?! Mená, nejaké to oblečenie, dlhé luky, nič viac. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:39 am Předmět: |
|
|
 _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Itazipa Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 1017 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st duben 16, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
Právě jsem viděl upoutávku na další díl Robina Hooda. Tak na našeho milovaného hrdinu nasadí nejmodernější zbraň. Bojová kamna. Tedy něco do kamen oblečeného. Za tohle dílo se někdo bude smažit v pekle. _________________ ...to je dobrý vědět... Itazipa Yuksá Óta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Komtur Stálý přispivatel

Registrace: 7.1. 2007 Příspěvky: 475 Bydliště: Tvrz Kamberk
|
Zaslal: út leden 15, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě jsem myslel končíky na šípech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pája1111 Grafoman

Registrace: 24.1. 2007 Příspěvky: 548 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út leden 15, 2008 11:59 am Předmět: Re: d |
|
|
... _________________ Když máš obě ruce levé, staň se levákem, budeš ve výhodě!
Naposledy upravil Pája1111 dne čt červenec 31, 2008 12:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eon Anonymní
|
Zaslal: út leden 15, 2008 10:08 am Předmět: d |
|
|
To je drevo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Komtur Stálý přispivatel

Registrace: 7.1. 2007 Příspěvky: 475 Bydliště: Tvrz Kamberk
|
Zaslal: út leden 15, 2008 9:49 am Předmět: |
|
|
Jenom ty plastové končíky mě k tomu moc nesedí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eon Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drakobijec Stálý přispivatel

Registrace: 25.3. 2007 Příspěvky: 381 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
Já sem to začal brát jako komedii a beru to jako zpestření týdne ale dostaly mně ty jejich nátělníky a ten Guyův kabát. _________________ DRAK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 5:07 pm Předmět: |
|
|
Art napsal: | Tý jo, tak k tomu já si taky řeknu svoje. Od přírody pesimista jsem věřil, že mě to neurazí, nedostane, že tam něco najdu. No, nenašel. První díl mi Bohudík utek a tak jsem si na dvojku počíhal a jedno vím jistě, už se to nestane. Je to katastrofa. Měli by to dávat tak kolem 15. hod, kdy to ty děti můžou pozorovat, pro nikoho jinýho tenhle kousek prostě není. | V 15 hodin a v jiné zemi. Já bych to synkovi ke koukání nedoporučil, aby z toho nečerpal ponaučení. Děti jsou v tomhle jako Američani |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eon Anonymní
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 4:59 pm Předmět: t |
|
|
Máte úplnú pravdu, ja som to tam náhodov prepol a ten hnus bol taký silný, že my to ruka prepla sama od seba. Taký reflex by závidel aj William H. Bonney. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Art Nováček

Registrace: 20.8. 2007 Příspěvky: 40
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 4:21 pm Předmět: |
|
|
Tý jo, tak k tomu já si taky řeknu svoje. Od přírody pesimista jsem věřil, že mě to neurazí, nedostane, že tam něco najdu. No, nenašel. První díl mi Bohudík utek a tak jsem si na dvojku počíhal a jedno vím jistě, už se to nestane. Je to katastrofa. Měli by to dávat tak kolem 15. hod, kdy to ty děti můžou pozorovat, pro nikoho jinýho tenhle kousek prostě není. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jas Grafoman

Registrace: 12.11. 2006 Příspěvky: 2772
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 4:46 am Předmět: |
|
|
Ale vás ten Robin rozparádil. Sedím v noci za stolom (03:20) a pri práci si púšťam Čt a zas opakovali toho Hooda .Je to naozaj hnus. Nepametám kedy som videl väčšiu blbosť.Mimochodom prekladal to Pavel Medek . Ak sa nemýlim je to ten istý čo prekladá Harry Potra - je vraj dobrý , ale toto ani on nezachránil.To sa nedá.  _________________ J. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ogen Grafoman

Registrace: 15.10. 2007 Příspěvky: 1155
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 6:44 pm Předmět: |
|
|
Asi to vyzerá tak, že si každý v tom seriálu nájde niečo pre seba, od dôb pred Robinom až po súčasnosť. Osobne som tam čakal, na spôsob Gibsona (Statočné srdce), že Nottingham prepadne a zmocní sa ho a nebude sa poflakovať v lese, a jesť jelene a moriaky a aby ho svrbela koža na hlave a ešte niekde inde ale to by skončil seriál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eon Anonymní
|
Zaslal: so leden 05, 2008 11:16 am Předmět: t |
|
|

Naposledy upravil eon dne ne leden 06, 2008 8:06 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffin Grafoman

Registrace: 21.7. 2006 Příspěvky: 1283 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: so leden 05, 2008 12:01 am Předmět: |
|
|
Hele chlapi - hudba sem, hudba tam ALE: ten Robin Hood s asijským reflexákem se siahy je naprosté podupání mého postpubertálně romantického vnímání této postavy a lukostřelby vůbec !!!! A ty 2 šípy vystřelené na lana s oběšenci..... úúúúúúúúúúááááááááá!!!!! Pomóóóóc!!! Čert aby toho režiséra po poli honil a plamenem pekelným sežehnout ráčil.......... _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hawkwind Stálý přispivatel

Registrace: 18.6. 2006 Příspěvky: 403
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 4:13 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil hawkwind dne čt červenec 31, 2008 11:47 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PeZ Občasný přispivatel

Registrace: 27.6. 2006 Příspěvky: 174 Bydliště: kousek od Řípu a Labe
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Art Nováček

Registrace: 20.8. 2007 Příspěvky: 40
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
Hawk
Co do příběhu seriál BBC z 80´ s Michaelem Praedem je asi nejlepší Robin, už proto, že i když v anglii po conquestu nebylo moc keltské mytologie, bylo tam dost keltské pověrčivosti. A ten příběh s Hernem, kde je Robin pasován do role "ochránce anglie" je nejlepší.
Jo a jo, to je přesně to, co mně navždy utkvělo v paměti, tenkrát (reprízu(y) který šly v druhý polovině 90. let) jsem už nestíhal, za to si pamatuju, že jako dítě jsem se Herna dokonale bál a Robin byl pro mě prostě king. To snad ani nejde vyjádřit. Je jasný, že dneska by to člověk neprožil nebo ne takhle, tak si to ani nestahuju a nechám to zrát v nevědomí, kde to má svoje místo. Tenhle se mi líbil nejvíc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 10:02 am Předmět: |
|
|
Robin bol člen organizovanej zločineckej skupiny. Dnes by mu pridali aj terorizmus.
Páčila sa mi serialová verzia s hudbou Clannad (Enya). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drakobijec Stálý přispivatel

Registrace: 25.3. 2007 Příspěvky: 381 Bydliště: Brno
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 3:02 pm Předmět: |
|
|
Ten včerejší film nemyslím Hooda byl celkem slušnej ale kostýmy taky nebyly nic moc. _________________ DRAK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 2:34 pm Předmět: |
|
|
Jednou jsme si pouštěli velmi vzácnou verzi Sedmi statečných s brněnským dabingem. Bylo to k popukání. Co se týče historických a historizujících filmů, už jsem zde tuším zmínil osobní zážitek, jak jsem dělal pro filmaře a odmítl jsem dělat japonské brnění z nerezu. Režisér říkal, že ho nezajímá, že se to nikdy nemohlo vyskytnout - nebrat nikdy film jako zdroj informací. Já jsem se včera koukal na scifi a tam měli lukostřelci dokonce pytle se šípy. Přišlo mi to vcelku zdařilé |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil hawkwind dne čt červenec 31, 2008 11:48 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PeZ Občasný přispivatel

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:58 pm Předmět: |
|
|
A ještě jeden doškrab - velmi mnoho udělá dabing - údajně lze udělat z vážně míněné americké tragedie veselou českou taškařici, a stejně lze zakopat slušný poklad, když je autor dabingu nedouk a diletant. Ty včerejší dialogy poslouchala žena s rukama ve dřezu z kuchyně a prohlásila o nich (slušně, následující text je můj přepis obsahu) - že jsou to stejné sračky, které padají z huby pubertálním feťákům, kteří se scházejí v chodbách našeho činžáku.
"PeZ - to nebyla Enya ale Clannad! " - prosím o vysvětlení - titulky jsem nečetl a v té hudbě k filmu -seriálu s Praedem - jsou slyšet celé kusy z The Celts, Boadicea ...
Naposledy upravil PeZ dne pá leden 04, 2008 11:31 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:42 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s PEZem. Sean Conery a začíná to obléháním Chaluzu. Šerif je tam krásně zpruzený, že ho nějaký zelenáč nutí jezdit do lesa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:36 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil hawkwind dne čt červenec 31, 2008 11:48 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil hawkwind dne čt červenec 31, 2008 11:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PeZ Občasný přispivatel

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Vidím, že robinhudovský duch žije! Taky jsem neodolal, trochu si přidat.
Když jsme včera na naléhání synka usedli k televizi (a to jsem pojal podezření při shlédnutí jednoho obrázku v novinách a rozmlouval jsem mu to), okamžitě mi došlo, že BBC koupili Američani a dosadili tam vlastní lidi, od ředitele až po uklízečku. Tak jsme možná čtvrthodinu přepínali mezi tímhle a pravým Hollywoodem, jehož výprava mi přišla nepoměrně lepší (dlouhé luky, nějaké střílení v lese, dva nástřely a třetí zásah do srdce broudhedem, Pappi na koni), a pak jsem jim šel předčítat Harryho Pottera, jako menší zlo.
To Hawkwind - a skvělá hudba, tehdy ještě neprofláklá Enya.
A co Robin a Marianna s Conerym a Hepburnovou - takové hezké ukončení legendy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil hawkwind dne čt červenec 31, 2008 11:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|