Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hoblik Nováček

Registrace: 15.5. 2008 Příspěvky: 88
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
Tak uz to ma vsechno Lucinek
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
Kydliman napsal: |  |
tak se nezlob, "já už budu hodný dědečku"  _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:04 am Předmět: |
|
|
pošli mi to přeložené, udělat ještě jednu verzi on-line přihlášky v polštině není problém _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hoblik Nováček

Registrace: 15.5. 2008 Příspěvky: 88
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 1:04 am Předmět: |
|
|
Ahojky Lucinku , prelozil jsem ty lukohratky , je toho 9 stranek , jen doufam ze pristi rok to nebude jeste vice hahahahah
Ale ta prihlaska jak ji mam prelozit , polaci s toho budou mit gulasz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
Jerry napsal: | Když chci i to tryčko mám přidat tu stovku ke startovnému? |
Koukám, že v přihlášce ho objednané nemáš. Ale napiš Petrovi jakou chceš velikost. A tu stovku si opravdu připočti. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jerry Nováček

Registrace: 10.6. 2007 Příspěvky: 81 Bydliště: Beroun
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
Když chci i to tryčko mám přidat tu stovku ke startovnému? _________________ Zkušenost nedělá výjímky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Itazipa Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 1017 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
 _________________ ...to je dobrý vědět... Itazipa Yuksá Óta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 4:07 pm Předmět: |
|
|
Kydliman napsal: | Ano, v této kategorii jsou plastové končíky povoleny. Je to právě proto, aby bylo umožněno střílet i začínajícím střelcům, kteří kouzlo tradiční lukostřelby teprve objevují. |
Děkuji, že na mě jako na začínajícího střelce s tímto myslíte
"Maminka by nikdy neudělala něco tak povrchního jako ( self ) noky, jsou to knedlíky !!! " _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Itazipa Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 1017 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
Ano, v této kategorii jsou plastové končíky povoleny. Je to právě proto, aby bylo umožněno střílet i začínajícím střelcům, kteří kouzlo tradiční lukostřelby teprve objevují. _________________ ...to je dobrý vědět... Itazipa Yuksá Óta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lupiklv Nováček

Registrace: 9.8. 2008 Příspěvky: 16 Bydliště: Jirkov
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
Zdravim mozná budu trošku zbytečnou otázku ale nejsem moc zkušený lukostřelec, a tak se chci zeptat kategorie tradiční luk má šípy z dřevěných materálů dřík hrot peří je jasné, ale když jsem pročítal pravidla na stánkách byli tam povoleny končíky tak se pro jistotu chci zeptat jestli jsou povoleny i této kategorii. Díky za trpělivost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: st březen 25, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
Počet střelců není omezený, je omezená kapacita ubytovny na 60 lidí, tady platí kdo dřív přijde a zaplatí startovné ten dřív mele. Počet volných míst budu průběžně aktualizovat se seznamem přihlášených střelců. Seznam bych tu měl vyvěsit nejpozději v neděli. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sfings Nováček

Registrace: 2.9. 2008 Příspěvky: 120 Bydliště: moravááá
|
Zaslal: st březen 25, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
..nevím,jestli to v propozicích není,nebo jsem nepozorně četla..ale je omezen počet střelců??Ať vím,jak rychle spěchat s přihláškou..
Děkuji..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: st březen 25, 2009 9:17 am Předmět: |
|
|
Ještě bych doplnil že je tam započítané i ubytování, tedy 50,- Kč za stan a 60,- Kč za ubytovnu a noc. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:46 am Předmět: |
|
|
A ještě malá douška ke startovnému - v emailech, které odpovídají na Vaši přihlášku, je rovnou započteno tričko (pokud si jej objednáváte), jídla navíc (pokud si je objednáváte) a obě startovná. Na 3D maraton je startovné zvlášť a není to pouze navýšení základní ceny o 50Kč, je to samostatné startovné.
Pokud se tedy zúčastníte obou závodů, je to samozřejmě v součtu již relativně vysoká částka, ale také jsou to dvě plnohodnotné samostatné soutěže. Obvykle je takový 3D maraton zpoplatněn zhruba takovou částkou, jako zde obě soutěže dohromady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kebule Občasný přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 290 Bydliště: KLADNO
|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:38 am Předmět: |
|
|
Jo máš pravdu, třeba u mě... nejak mi to prostě nedošlo srry...sem tele no  _________________ "Ne každý zpívá bez křečí. Ne každý má to štěstí, aby jako jablko k cizím nohám spad." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:32 am Předmět: |
|
|
POZOR POZOR!
V přihláškách se občas vyskytuje objednávka sobotního a nedělního oběda, ačkoli jiné jídlo objednané není nebo mají i u ostatních (objednávaných) jídel jen po jedné porci.
Takže zde znovu důrazně upozorňuji: sobotní oběd (pro střelce Lukohrátek) a nedělní oběd (pro střelce 3D maratonu) je pro přihlášené střelce objednáván automaticky a není potřeba si jej jakkoliv objednávat. Pokud v přihlášce explicitně uvedete, že chcete např. 1x sobotní oběd, znamená to, že:
1. zaplatíte navíc 75Kč
2. dostanete potom v sobotu obědy DVA
U někoho je to záměr (budou s sebou mít doprovod, který se chce také najíst - proto tam ta volba také je), u někoho jde ale podle našeho názoru o omyl. Všechny, kteří si objednali špatně, tímto prosím, aby nám dali co nejdříve vědět, že vlastně navíc sobotní nebo nedělní oběd nechtějí a startovné, které mají hradit, tak mohou poslat snížené o částku 75Kč za každé jedno z těchto jídel.
V on-line přihlášce to sice bylo uvedené, ale teď jsem to pro jistotu přepsal tak, že už by to mělo být jasné opravdu každému ...
Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seifgard Občasný přispivatel

Registrace: 19.7. 2006 Příspěvky: 181 Bydliště: Praha - Uhříněves
|
Zaslal: st březen 25, 2009 12:00 am Předmět: |
|
|
Peří je to krocaní a to je docela velké ptačisko.
 _________________ CSWBS - Kde jiní končí, my začínáme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

Registrace: 11.10. 2008 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út březen 24, 2009 11:17 pm Předmět: |
|
|
Ahá. Z jakého ptáka to peří je, že je takové masivní?
Dík.
Buky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út březen 24, 2009 10:06 pm Předmět: |
|
|
Buky napsal: | můžou být z umělého peří?
|
Umělé peří jsem ještě neviděl. To co máš na šípech je přírodní peří, je jen uměle obarvené. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

Registrace: 11.10. 2008 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út březen 24, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj! Ty šípy z "přírodního materiálu" v propozicích mě taky trochu znejistili. Oddychl jsem si, že končíky můžou být plastové, ale co letky , můžou být z umělého peří?
Dík za odpověď.
Buky
P.S. Doufám, že ano, ale pro jistotu už jsem si sehnal kontakt na chovatele krůt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sagitta Nováček

Registrace: 27.10. 2007 Příspěvky: 84 Bydliště: Štítina u Opavy
|
Zaslal: út březen 24, 2009 4:52 pm Předmět: Dotaz na šípy |
|
|
Mnohokrát děkuji Docela sem si oddychl já totiž všecky své šípy vyrábím s plastovými končíky protože sse mi snima lépe střílí. Děkuji moc! a už se moc těším!! Z pozdravem a přáním hezkého dne všem, váš Sagi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: út březen 24, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
Pro tradiční luk mohou být plastové končíky, pro primitivní luk ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: út březen 24, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
Určitě odpoví i povolanější, ale z minulých ročníků byly pro kategorii TL povoleny plastové končíky a myslím, že tam změny pro tento rok nebyly. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sagitta Nováček

Registrace: 27.10. 2007 Příspěvky: 84 Bydliště: Štítina u Opavy
|
Zaslal: út březen 24, 2009 1:16 pm Předmět: Dotaz na šípy v soutěži |
|
|
Zdravím, mám dotaz na šípy které mohu použít v soutěži. pro kat. tradiční luk je napsáno jen šípy z přír. materiálu. plastové končíky asi nemůžu použít že ?? Poněvadž nemám jiné k disp. Takže bych prosil o rychlou odpověď ať vím jak se k tomu postavit.
Přeji hezký den.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: út březen 24, 2009 12:38 pm Předmět: |
|
|
V propozicích byly omylem zaměněny kategorie BB a PB-HB pro 3D maraton. Omlouvám se, propozice jsou k dispozici opravené. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gawain Grafoman

Registrace: 17.11. 2007 Příspěvky: 580 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: út březen 24, 2009 8:17 am Předmět: |
|
|
Prideme  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mahoni Nováček

Registrace: 18.4. 2008 Příspěvky: 41 Bydliště: beroun
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 8:20 pm Předmět: Re: Lukohrátky 2009 |
|
|
Bambulka napsal: | Lukostřelci a lukostřelkyně, pokud budete chtít přijet na Lukohrátky 2009, tak zde je termín 8-10.5.2009. V pátek 8.5. je státní svátek, proto bychom tento den rádi využili už k soutěži družstev či k tréninkovým střelbám. Hlavní soutěžní den by pak byla jako tradičně sobota. Budeme se na Vás těšit. |
Přijedu na 100%!!! Už se moc těším ))
Mahoni _________________ Vždy to může být lepší,ale vždycky to může být taky i horší.! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morgweil Nováček

Registrace: 8.10. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt leden 15, 2009 4:54 am Předmět: |
|
|
ale předpokládám že už teď by bylo plno kdybys už začal brát přihlášky  _________________ Duch co má jasný cíl je nezadržitelná síla, naopak duch bez cíle jakkoli silný je jen stínem toho čím by mohl být. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|