Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tulak77 Grafoman

Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 11:10 pm Předmět: |
|
|
Drakariu vazne ani neskusaj za tu sumu oslov niekoho kto vazne vyraba kvalitne luky ... cornus napriklad mam od neho luk a neviem to sice porovnat s inym vyrobcom ale mozem povedat ze som velmi spokojny , kvalitna praca .... ale pochopitelne vyber je na tebe ... z drakarie som objednaval iba hlupy opasok a boty a cakal som skoro pol roka .... brrrrrr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nagash Nováček

Registrace: 5.9. 2006 Příspěvky: 9 Bydliště: Šternberk
|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 1:24 pm Předmět: dřevěný luk |
|
|
Díky, mrknu na to a uvidím, co se dá dělat...Jenešovi jsem psal a prý už luky nevyrábí. A ty ostatní výrobce jsem hledal na internetu, ale nenašel jsem jejich stránky. Můžete mi prosím dát kontakt (nejlépe e-mail) na Hawkwinda? Pak jsem hledal na fóru a vyhledávač tu vůbec Drakkarii nenašel...koupil tam někdo vůbec nějakej luk? _________________ Nagash |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
Soron napsal: | Luděk Lůžek z Obory u Loun také vyrábí převážně jasanové luky. S cenou je někde okolo 1200,- Kč. |
nic ve zlém, ale mě přijdou ty jeho luky dost průměrný, co jsem viděl na vlastní oči tak bych si "klacek" nechal udělat pouze od Cornuse, Hřebíka, Zedníka a nebo Jeneše jestli ještě vůbec funguje _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Soron Stálý přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 352 Bydliště: Žatec
|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 8:54 am Předmět: |
|
|
Luděk Lůžek z Obory u Loun také vyrábí převážně jasanové luky. S cenou je někde okolo 1200,- Kč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 8:45 am Předmět: |
|
|
Akú máš predstavu o tom luku? Sila, náťah, typ?
Ja by som ti ho samozrejme rád vyrobil, ešte mám šesť starých objednávok.
Niekde je tu téma Zoznam slovenských drevolukárov, v ČR je ich tiež dosť, Hawkwind, PeZ, Jeneš, Zeli, ... _________________ ´´Primitive bows are cool´´ Tom Mills
https://picasaweb.google.com/101174487128722023961
https://picasaweb.google.com/107441683046910005504
https://plus.google.com/?hl=sk&partnerid=gplp0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 1:17 am Předmět: |
|
|
dokonca tam je teraz inzerat od dav1dMldc predava celodrevene luky skus sa s nim spojit ma aktualnu ponuku vo vlakne "Predam" odpovedz mu v danom vlakne a dohodnete sa ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 1:14 am Předmět: |
|
|
tu je niekolko vyrobcov celodrevenych lukov ... staci ak napises do vlakna "Koupim" napises tam inzerat ze mas zaujem o taky a taky luk ci je niekto ochotny ho pre teba za dohodnutu sumu vyrobit a urcite sa niekto ohlasi ... ver mi ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nagash Nováček

Registrace: 5.9. 2006 Příspěvky: 9 Bydliště: Šternberk
|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 12:51 am Předmět: Kde sehnat celodřevěný luk |
|
|
Nevíte někdo, kde mám koupit nebo si nechat vyrobit kvalitní celodřevěný luk? Všichni výrobci, na které jsem zatím natrefil nabízí leda dřevo-laminátové luky.... Také jsem uvažoval o koupi luku z Drakkarie - nevíte, kdo jim ty luky vyrábí? Máte s těmi luky někdo nějaké zkušenosti? Díky _________________ Nagash |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|