Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Zaslal: ne září 18, 2011 1:39 pm Předmět:
Napeska napsal:
Himbajs fix Sysle to jsi to tam nemohl švihnout dříve .Takto máme už naše "zídky" popsané už se nám tam víc nevejde na zeď
Trpím úplně stejně, včera jsem měl náhodou chvilku volno, tak jsem sedl do auta a jel tam na průzkum ... a tohle zjistil. Ale jsme v kontaktu, budu to sledovat, určitě to není poslední turnaj. Říkali, že mají kamarády z celé evropy a chystají překládat jejich stránky do více jazyků včetně češtiny, nejspíš nový prostor, pro mezinárodní družení se _________________ >>- LK Falcon -->
Zaslal: ne září 18, 2011 12:51 pm Předmět:
Mysa napsal:
Ach jo. To je finále Libichovského poháru
Je to smůla, mají tam dokonce i kategorii PBHB. Já bohužel v tento termín taky nemůžu
Přitom tam bude nejspíš pěkná veselice, živá hudba, kempovat se dá přímo v areálu ... a ja jaj ... MP
Jinak kdo zná oblast soutoku, tak mu musí být jasné, že to tam není žádný Adršpach, ale hoši se snaží, stavějí různé vyvýšené stanoviště, posedy, umělé vyvýšeniny apod. Na turnaj budou specielně doveženy úplně nová zvířata. Na těch, co tam mají na stálo, je poznat, že v klubu jsou hlavně kladkaři.
ještě stránky klubu: www.bogensport-hohenau.at
Pokud byste tam chtěli mimo víkend, stačí prý zavolat Manfredovi a on vám půjčí klíče. Našinec nad ochotou a důvěrou jižních sousedů neustále žasne. _________________ >>- LK Falcon -->
Zaslal: ne září 18, 2011 12:11 pm Předmět: Österreichishe Meistershaft - 1.-2.10 2011
Mám vyřídit všem českým střelcům, že při příležitosti 20. výročí klubu "Bogensport Hohenau" se bude konat Mistrovství Rakouska s mezinárodní účastí. Lze střílet i bez licence jako "host", nebo být zařazen za poplatek 10€ do jejich ligy. Možná uznají i nějaké naše licence, ale na to už moje němčino-angličtina nestačila
Mistrovství se koná těsně za vesnicí Hohenau an der March kousek od hranic ČR i SR.
Z Brna je to necelá hodina jízdy a z Bratislavy, co by kamenem dohodil. Ve stejném místě mají i stálý parkůr, otevřeno každý víkend, za 10€ se dá střílet libovolný počet kol na 1 až 3 šípy + rozstřeliště. Lidičky jsou tam přátelský a o družbu plánovitě stojí _________________ >>- LK Falcon -->
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.