Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
Bambulka napsal: | 17.12.2011 se bude konat další slet v Jarpicích. Propozice budou k dispozici příští týden.
Děkujeme, bylo to velmi příjemné setkání. |
Nakonec organizátor přesunul z časových důvodů vánoční slet až na příští rok )) _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: so listopad 12, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ita napsal: | Nový organizátor, nový turnaj - těším se na podrobnosti  |
takže podrobnosti se nedozvíš  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: so listopad 12, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
Výsledky zanesené do ligy. Na přepisování celkových výsledků jsem neměl morálku. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
Bylo to velice příjemné, komorní, hravé a přitom ne nesmyslné. Dva stupně obtížnosti. Už dlouho jsem se na závodech tak příjemně necítil.
Moc děkuji za vynikající střelecký zážitek a skvěle strávenou sobotu. Myslím že to bylo vcelku vyvážené . Nějaké dálkovky ,velice citlivě postavené, všechno mělo hlavu a patu....pokud to bude jenom trochu možné tak takovýto turnaj vždy podpořím.
Prosinec asi nepodpořím účastí, protože letos se mi v zimním období moc střílet nechce a před vánocemi mám i největší fofr z celého roku. _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

Registrace: 3.10. 2009 Příspěvky: 679 Bydliště: Č.Budějovice
|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 12:12 am Předmět: |
|
|
Nový organizátor, nový turnaj - těším se na podrobnosti  _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Ještě doplním, že turnaje jsou zařazeny do LL. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
17.12.2011 se bude konat další slet v Jarpicích. Propozice budou k dispozici příští týden.
Děkujeme, bylo to velmi příjemné setkání. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: so listopad 05, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
Bylo to báječný, báječný a báječný, perlou byla vlajka, díky.  _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so listopad 05, 2011 1:07 am Předmět: |
|
|
Tak nejedu.
Syn onemocněl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
málo ses snažil. Málo  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
atlatlista Nováček

Registrace: 22.2. 2009 Příspěvky: 77
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
tak už to vím ,volno nebude ,škoda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
atlatlista Nováček

Registrace: 22.2. 2009 Příspěvky: 77
|
Zaslal: út listopad 01, 2011 11:24 pm Předmět: |
|
|
já bych moc rád , ale nevím jestli dostanu volno v práci je to dost na poslední chvíli. Doufám však že se ten turnaj ujme jsou tam pěkný disciplíny a navíc to mám za rohem držím vám palce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
Mikulášský slet 5.11.? Tak téhle chyby bych si možná všiml
Mikuláš je v naší rodině ostře sledovaný termín _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
No nebyl tam kontakt na přihlášení, jmenovalo se to Mikulášský lukostřelecký slet, chyběli ceny pro děti a dorostence, atd.
O nic nejde, pokud by Houžva používal on-line přihlášku tak mu to rovnou generuje seznamy, kdo má kolik platit, kdo si objednal kolik porcí, a podobné drobnosti. Takto si hold ty seznamy musí vytvořit ručně případně tam doťukat ty přihlášky co mu přišly mailem sám. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
žádná tragédie. Jenom je přihlášených střelců asi víc. Třeba já
Já byl požádán, ať to pustím dál. Chyby jsem nehledal a ani nevím, jak bych je poznal a poslal to dál. Už je to dost dlouho _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
Aha no já byl od Lucínka požádán ať připravím přihlášku, v první verzi propozic co jsem dostal, byly chyby, než se to odladilo tak to trvalo cca dva dny.
No ono o nic nejde akorát Houžva s tím bude mít mnohem víc práce, nehledě k tomu, že tu není aktuální seznam přihlášených střelců. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
pet.ar.kay napsal: | Mail z propozic? Ona existují ještě jiná verze propozic?
Ach jo že já se s tou přihláškou vůbec konfiguroval. |
existuje.
Dostal jsem emailem a přihlásil se na email v propozicích dřív, než to viselo tady. Jsou k nahlédnutí u Větví _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
Mail z propozic? Ona existují ještě jiná verze propozic?
Ach jo že já se s tou přihláškou vůbec konfiguroval. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 177 Bydliště: někde ...
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
Mysa napsal: | ta účast je relativní. Jednak se lze hlásit přímo Houžvovi a jednak je to poměrně pozdní termín na poslední chvíli. Takže kdo se hlásil na mail z propozic a ne sem, ten se v tabulce asi neobjevuje |
Nestraš, podle seznamu přihlášených bych mohl být na bedně!!!  _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
ta účast je relativní. Jednak se lze hlásit přímo Houžvovi a jednak je to poměrně pozdní termín na poslední chvíli. Takže kdo se hlásil na mail z propozic a ne sem, ten se v tabulce asi neobjevuje _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
Zatím to moc nevypadá... s tou oučasťou.
Počasí ale není předpovídáno vůbec špatné.
Také jsem dost nachcípán, jako Petr, ale pořád to ještě zvažuji.
Kozí šíp byl naprosto skvělý, moc se mi tam líbílo, a jsem dot zvědav na ten 3D parkur, co tam Houžva chysce.
Nejsem ale právě ten pilíř, na němž by se to mohlo rozhodnout, jestli už je dost lidí. Když viróza neustoupí, ustoupí lukostřelba. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
No já se bohužel nezúčastním, tak trochu marodím a nechci to zhoršit pobíháním po venku. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sfings Nováček

Registrace: 2.9. 2008 Příspěvky: 120 Bydliště: moravááá
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
Děcka..,kdyby ty vaše turnaje nebyly vždycky někde u Prrrrr... (ahy..)..nebo ještě za..,tak bychom vás tam obstříleli všechny..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 177 Bydliště: někde ...
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 11:42 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že nebude pořadateli vadit zaplacení startovného na místě . Koba + Luna _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: | Já bych celkem rád, ale je to také s velkým otazníkem, hodně narychlo a v tomhle termínu máme nějakou akci s dětmi. Takže uvidíme, jak to vyjde, bohužel spíš ne  |
Zjistím jak to je s tou akcí, pokud nebude, tak přijedou )) _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
Já bych celkem rád, ale je to také s velkým otazníkem, hodně narychlo a v tomhle termínu máme nějakou akci s dětmi. Takže uvidíme, jak to vyjde, bohužel spíš ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jerry Nováček

Registrace: 10.6. 2007 Příspěvky: 81 Bydliště: Beroun
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
Já s Janinou by jsme moc rádi , ale máme to s velkým otazníkem , jestli by to šlo nás napsat a kdyby jsme přijely ,tak by jsme zaplatily na místě , a klidně s námy mepočítejte s obědem , aby jsme nedělali zmatky. _________________ Zkušenost nedělá výjímky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Tak co, kdo si se mnou půjdete zastřílet?  _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 12:51 pm Předmět: Podzimní lukostřelecký slet 5.11.2011 |
|
|
Na poslední chvíli turnaj v Jarpicích
Propozice
Přihláška
Přihlášení střelci _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|