Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út červen 05, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Na semináři jsem nebyl, tak jen o střílení:
Kibe, myšlenka je dobrá a akce se mi líbila víc, než jsem čekal. Mrzí mě, že se tam objevilo tak málo střelců, byls asi zklamanej, ale hlavně se tím nenech votrávit do budoucna.
Abych řekl pravdu, přihlásil jsem se hlavně proto, abych tu akci podpořil a přitom si tam vyřídil nákupy atd., a od samotného střílení jsem si moc nesliboval, protože jsem se mylně domníval, že na střelnici mě to nebude bavit.
Ale už po pár kolech jsem si to začal užívat. Jak jsem z turnajů zvyklej po pár šípech přecházet na jiný a jiný disciplíny, tak tady se mi zalíbilo střílet delší dobu na jeden terč. Člověk má najednou čas si pohlídat chyby a udělat nějaký opravy, a vopravdu to bylo znát, postupně mi to tam lítalo líp.
Účast primitivů byla teda katastrofální, to že jsme se tam sešli jen já a Jarda Klacek Obročník je do nebe volající. Docela se obávám o budoucnost PL v Čechách.
A to byla taky jediná moucha na velmi sympatickém odpoledni.
P.S.: vítám Tě jako čestného hosta mezi íkvéčky (za to zajímavé přepočítání jednoho nástřelu) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Nováček

Registrace: 28.6. 2006 Příspěvky: 98 Bydliště: Ml.Boleslav
|
Zaslal: po červen 04, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Děkuji!
Kibemu za uspořádání akce v příjemném prostředí, a všem přednášejícím za množství nových informací které nám sdělili (i za ty informace které jsem znal už dříve, jen se v paměti schovaly někam dozadu). Občas neškodí zopakování již známých rad, o tom jak držet tělo a podobně. Pokud trénuji sám a nikdo mě nerovná, tak na taková pravidla časem zapomínám.
Moc jsem se těšil na Arniho a na Myšu, a obě přednášky byly pro mě moc zajímavé. Takže ještě jednou - DÍKY.
A HURÁ všem vítězkám a vítězům odpoledního Short Roundu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Malá Louda Nováček

Registrace: 19.11. 2007 Příspěvky: 93
|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Kibe , hod me do open, ja jeste ten tradicni neutahnu.
Duky San _________________ Prostě a jednoduše Malá Louda od Loudy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: st květen 30, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
Tak to vypadá, že další přednášející nemohou, ale to nevadí...bude více prostoru pro ty stávající. Navíc je zajištěna kamera, takže pořídíme i nějaký záznam  _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud se ještě někdo plánujete přihlásit na tuto akci, tak se prosím přihlašte do středy(vyjímečně do čtvrtka), abychom mohli udělat nějaký rozumný plán.
Díky  _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

|
Zaslal: st květen 23, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
Otevřeny všechny kategorie podle pravidel ATL. _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Dalším potvrzeným přednášejícím na dopolední části bude Tomáš Hanuš - Arni. Téma: Moderní longbow a střelba z něj. Tak už čekáme jen na poslední dva. _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

|
Zaslal: st duben 25, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
Ještě bych měl doplnit, že na dopoledním semináři budou přednášet tito:
Mychal Sodja(Myša) - téma "turecká a jiná východní lukostřelba"
Stanislav Vidím (ve spolupráci se mnou a Liborem Valečkem) - "postbiomechanická"(moderní) lukostřelba
Další 3 přednášející (z jiných tématických okruhů), které nechci zatím prozrazovat, ještě nepotvrdili účast. Hned jak potvrdí, tak to tu doplním. _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|