Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jonathan Nováček

Registrace: 18.4. 2009 Příspěvky: 38
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
Takový parádní víkend! Taková parádní skupina (Johanka & spol)! Taková jadrná slovenština (viď , Jichoči )!
Ohromné díky všem pořadatelům! _________________ Zkrocená mysl = poslušné šípy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johanka suchardová Občasný přispivatel

Registrace: 10.10. 2011 Příspěvky: 152 Bydliště: VELKÝ JENÍKOV 2
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
Část jižanů (Lojza a Johanka) konečně dorazila domů a již proběhla i částečná likvidace vaší červené hlíny z našich těl. Králům děkujeme za báječné dny. Letošní turnaj jsme vyhodnotili jako zatím nejlepší, kterého jsme se u Vás mohli zúčastnit. Bylo mi ctí střílet v tak hvězdném mužstvo-ženstvu. Fotky letos nemáme a doufáme, že EdDie se brzy ukáže se vším co fotil.
Mýšo, ještě jednou díky za postavení báječné terénní. Uklízeli jsme ji v neděli odpoledne a i v šesti uklízejících a traktorové mechanizaci nám to dalo pěkně zabrat. Máte u nás Mikulášovu mikinu s lebkama a tvůj půllitr s tkanicí.
Lojza napsal výsledky z nedělního klání v dalekostřelbě do střeleckých disciplín.
Johanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mudansha Nováček

Registrace: 30.3. 2012 Příspěvky: 8 Bydliště: Jindřichův Hradec / Plzeň
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 5:50 pm Předmět: |
|
|
Všem, co se podíleli na přípravách, patří naše vřelé díky. Turnaj to byl vskutku KRÁLOVSKÝ tech. zázemí parádně vybavené a dobře zásobené(ať už výtečným pivkem či všelijakými dobrůtkami včetně bezkonkurenčního jezevce). Atmosféra skvělá, stejně tak i okolní krajina (tiše závidím Patriku), trať nápaditá a jak již někdo napsal osvěžující a velmi zábavná (útočící medvěd byl skvělým zážitkem, stejně tak i traktor atd.). Navíc večerní ohňovka byla vůbec nejlepší z těch x, co jsem měl již možnost vidět. V neděli proběhl ještě rychlý výstup na Sněžku a dotvořil již tak krásný víkend. Budeme ještě dlouho vzpomínat! Takže ještě jednou VŠEM opravdu moc DĚKUJEME byla to PARÁDA !
Milan a Ivča |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ewa Nováček

Registrace: 6.3. 2012 Příspěvky: 26
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Děkujeme za krásné závody a příjemně strávený víkend
Eva a Luba |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
Ja sa z toho lukostreleckeho opiatu stale este preberam  _________________ Sen okçuluğu bir gün bırakırsan o seni 10 gün bırakır. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mlčoch Občasný přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 251 Bydliště: Tachov
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
..... tak ta lepší kvalita je tady ,nějak jsem se do toho zamotal , já stím ,,internátem,, pořád bojuju
https://www.youtube.com/watch?v=UWOoQm3gvus _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwinbleid Nováček

Registrace: 29.5. 2014 Příspěvky: 87 Bydliště: Hlohovec
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
Zhruba viem čo obnáša pripraviť a zorganizovať takúto úspešnú a výbornú akciu.
O to väčší je môj rešpekt, pochvala a vďaka. Určite sa budem snažiť prísť aj nabudúce  _________________ Do not throw an arrow, which can turn against you |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 9:14 am Předmět: |
|
|
SKVELE!
staci sice slovo, ale .....pisem reportaz su nejake fotky?
.....v nasej skupine sme mali fotografa s uplnym delom, prosim, supni niekde tie super kvalitne fotky
.....neviem ci niekto fotil nedelny faljt? _________________ Sen okçuluğu bir gün bırakırsan o seni 10 gün bırakır. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
Prostě skvělý ! Moc jsme si to s rodinkou užili a rádi jsme Vás všechny viděli. _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
macek Nováček

Registrace: 6.9. 2009 Příspěvky: 60 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
......to není turnaj...to nejsou dva dny volna....to je dvoudenní rauš...
Patriku a Soňo - tisíce díků!!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
velice osvěžující _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
Ahoj Eliška a Mlčoch děkuji Královic rodině a všem kteří se podíleli na báječné atmosféře Královského turnaje a 5 rotě (Stašo, Gawain, Lumír, Máta,Eliška Mlčoch) za pohodovou atmosféru po celý den. Mlčoch
pár fotek zde http://dlouhesipy.rajce.idnes.cz/Kralovsky_Turnaj_2014 _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 3:09 pm Předmět: |
|
|
...mám ten měřák standartně v balení u luku. Mlčoch _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Nováček

Registrace: 28.6. 2006 Příspěvky: 98 Bydliště: Ml.Boleslav
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 11:33 pm Předmět: |
|
|
Mohl by někdo z účastníků přibalit s sebou měřák na měření síly nátahu? Nechce se mi doma improvizovat. Děkuji P. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 1:24 pm Předmět: |
|
|
my jedem teď, takže houby nebudou _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
uz to podla meteo srverov zase vyzera lepsie  _________________ Sen okçuluğu bir gün bırakırsan o seni 10 gün bırakır. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
fedosteve napsal: | A aké nám objednal Ajuta počasie? Meteo serveri sa trochu rozchádzajú. Ide o to či si mám brať iba "plážovú" výbavu alebo aj niečo na plávanie . |
K Ajutovi tradičně oboje, přes den se upečeš, v noci odplaveš Hlavně něco na kebuli doporučuji, polovina tratě občas doopravdy připomíná saharu.  _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fedosteve Stálý přispivatel

Registrace: 21.12. 2011 Příspěvky: 447 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
A aké nám objednal Ajuta počasie? Meteo serveri sa trochu rozchádzajú. Ide o to či si mám brať iba "plážovú" výbavu alebo aj niečo na plávanie . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luis Občasný přispivatel

Registrace: 27.9. 2012 Příspěvky: 288 Bydliště: Velký Jeníkov 2, 378 53
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
Tak pro jistotu ještě jednou: v neděli 27. července dopoledne se bude konat již tradičně (!) Královské klání ve střelbě primitivním lukem do dáli. Všichni, které to zajímá, se přijďte podívat a pokud možno i zastřílet si. Nejdříve si odstřílí soutěž primitivní dálkostřelci a poté bude trať volná i pro ostatní, tak na dvě hodiny.
Zdraví Luis a Zelí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajuta Nováček

Registrace: 11.6. 2007 Příspěvky: 100
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 2:06 pm Předmět: |
|
|
Techn. doplnění - od pátka budou označené odbočky z hlavních cest šipkama s korunou a logem TURNAJ. Doufám, že nám to vandalíci zachovají aspoň do soboty, a že vám to pomůže dojet bez nervů a stresů až do údolí (to se samozřejmě netýká Ronovského sacího komanda, protože ty jsou stresovaný samotnou jízdou kamkoliv). Jedná se o cesty Hostinné - Trutnov a Jaroměř - Trutnov. Pondělní návštěva Trutnovského pivovaru není možná - zajistil jsem aspoň jejich 12° Krakonoše.
Dobře dojeďte. Patysoni |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 4:02 pm Předmět: |
|
|
Tož my pojedeme z druhé strany:
Rožnov p.R. -> Val. Mez -> Olomouc -> Hradec Králové -> Pilníkov
tak kdyby někdo skladný s neskladnými potřeboval surně  _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hynek Stálý přispivatel

Registrace: 16.9. 2009 Příspěvky: 336 Bydliště: Praha - Libeň
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
seifgard napsal: | Ahoj, neměl by někdo místo v autě na turnaj ? Praha a okolí v pátek nebo sobotu. Jsem skladnej, jen luky mám dlouhý  |
Ahoj, místo mít budu já, zatím jedu sám. Vyrazit bych chtěl v pátek odpoledne řekněmě kolem páté. Napiš mi kdyžtak na mail vencovsky.hynek@post.cz _________________ A ostatně soudím, že Kartágo... vlastně dálkové disciplíny do tradiční lukostřelby patří. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seifgard Občasný přispivatel

Registrace: 19.7. 2006 Příspěvky: 181 Bydliště: Praha - Uhříněves
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
Ahoj, neměl by někdo místo v autě na turnaj ? Praha a okolí v pátek nebo sobotu. Jsem skladnej, jen luky mám dlouhý  _________________ CSWBS - Kde jiní končí, my začínáme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TS Spelec Grafoman

Registrace: 5.12. 2009 Příspěvky: 524 Bydliště: Vyškovsko
|
Zaslal: po červen 30, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
Já myslím,že kdyby bylo každej večír to bezva divadlo tak bych tam vydržel už od toho 22cátého,tři nebo sedum dní-žádnej rozdíl-jen nevím jestli by to s námi přežili Královic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: po červen 30, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
Tak to byl vtipnej překlep. To vypadalo jako že budem s Lojzou sedum dní vyměřovat flajtovou střelnici. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajuta Nováček

|
Zaslal: po červen 30, 2014 7:41 am Předmět: |
|
|
Oprava : samotný turnuj je v sobotu 26.7.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwinbleid Nováček

Registrace: 29.5. 2014 Příspěvky: 87 Bydliště: Hlohovec
|
Zaslal: po červen 30, 2014 12:26 am Předmět: |
|
|
s tými dátumami si ma fakt dostal  _________________ Do not throw an arrow, which can turn against you |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajuta Nováček

|
Zaslal: st červen 11, 2014 5:12 pm Předmět: Královský turnaj 2014 |
|
|
Rád bych doplnil informace k našemu turnaji.
V sobotu 22.7. se střílí v losovaných družstvech a tento počin je pouze pro zvané, protože to je u nás doma
A na neděli 27.7. bude Zelím a Luisem připraven flait, kde se bude moci zúčastnit každý, kdo má zájem.
Děkuji za pochopení a případný zájem adresujte na mne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|