Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ita Grafoman

Registrace: 3.10. 2009 Příspěvky: 679 Bydliště: Č.Budějovice
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
Ita napsal: | - 22 českých lukostřelců (pokud jsem dobře počítala)
|
Samozřejmě jsem počítala špatně, neb dost Čechů se přihlásilo jako Rakušáci ( Pepa, Horst .....)
A kdyby se Horst nahlásil se svým Geronimem a dřevěnými šípy do PB-HB, byl by stříbrný.... _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
Takže sobota v Gutau:
- větší zimu jsem nezažila ani v zimě
- 22 českých lukostřelců (pokud jsem dobře počítala)
- velmi přátelská atmosféra a dva pěkné okruhy po 20 terčích
Více na
http://www.itaclub.cz/itaclub/0/0/2/49 _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šobul Nováček

Registrace: 25.5. 2007 Příspěvky: 35
|
Zaslal: ne březen 25, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
nejede nebo nechce někdo z prahy do gutau? buď bych se přidal, kdyby bylo volné místo, anbo bych vzal vlastní dopraní prostředek a přibral pasažéry |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
na Velký Kulový nás jelo přez padesát, ale to jsme si jenom udělali turnaj pro Čechy na rakouském parcouru,
Taky vidím budoucnost v klubové činnosti a fúzování se sousedními státy _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že turnaj v Gutau byl pro českou lukostřelbu jedním z nejdůležitěších turnajů v tomto roce.
Ne z pohledu umístění, ale v počtu našich zúčastněných lukostřelců - 20 Čechů a 5 Slováků (nebo už byl i větší výjezd?). Pokud občas budeme jezdit na jejich turnaje, oni se k nám také naučí jezdit. V tom vidím budoucnost (když je nás tak málo ).... _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Taky to vidím jako příležitost k socializaci a bylo by fajn to tu dotáhnout taky na tuhle úroveň. Ale je fakt, že z nejbližšího okolí tam nebyli jenom Maďaři a Němci. Češi, Slováci a Slovinci se dostavili.
Na turnaj kde střílejí Modec, Myšiak, Zajac, Mikeš, Jelínek, .....pohlížím jako na turnaj s poměrně tvrdou konkurencí  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
Mohlo to být lepší, mohlo to bejt horší, ostuda-neostuda. Maj tam taky dobré lokální střelce, ač nejsou vedeni v žádných "žebříčcích" .
Jinak to byl turnaj "pohoďák", na kterým si určitě taky byl.
A podle mě je klubová činnost, propagace a ponechání dětí na závodech zatím asi jedinou cestou, jak zvýšit současné stavy českých a slovenských lukostřelců _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mh Nováček

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 144
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
dobře, proč ne gratulace, ale je potřeba se na to podívat i z jiného pohledu: asi by to zase byla pěkná ostuda, kdyby jedni z nejlepších a současných reprezentantů "Česko-Slovenska" neudělali takový výsledek na závodě, kterého se zúčastnili místňáci jen z nejbližšího okolí. Je ale jasně vidět, že byť to byl jen spíš takový lokální závod, bylo dost lidí. Hustota lukostřelců je v Rakousku nepoměrně větší, a tak musíme přemýšlet co a jak dělat, aby jsme je i v tomto směru začali dohánět. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffin Grafoman

Registrace: 21.7. 2006 Příspěvky: 1283 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
Ita napsal: | Bylo tam fajn a Češi i Slováci slušně reprezentovali
|
No jo!!! Velká gratulace, koukám, že jste učili Rakušáky střílet !! Už to teda potřebovali jako sůl, to je fakt.
Dvakrát zlato, dvakrát stříbro, dvakrát bronz a medaile (včetně nejcennější) dokonce z nejobsazenějších kategorií TRRB a TRLB, tak to teda klobouk dolu. To se vám fakt podařilo.
Blahopřeju a je vidět, že forma drží. Krásné. To asi koukali. Nevím jestli vás ale teda ještě pozvou, když se k nim takhle chováte...  _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
Příště se těšíme na tvojí účast  _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
Velká gratulace docela jste jim to tam rozebrali  _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
pallo007 napsal: | ja ich mam v merku uz aspon 2 roky ale nejak som sa tam nikdy nedostal, tak ked bude v zime otupno, zorganizujem vypravu a myslim ze neolutujeme:-)) |
Ked budes organizovat vypravu, sem to vycap, nech sa nas nakopi viac  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pallo007 Grafoman

Registrace: 17.9. 2007 Příspěvky: 1428 Bydliště: Senec
|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
Sysel napsal: | pallo007 napsal: | a fakt plati co pisu, ze 10€ na cely den? |
Ano, první, co mi řekli, když jsem tam byl poprvé, že můžu střílet i více šípů na jeden terč a jít kolikrát chci dokola. Dnes, když jsem se zeptal, zda můžeme jít parkůr dvakrát mi vrazili dvakrát i bodovačky. No, stihli jsme tak 1 a půl.
Hlavně to chce se nebát a vyrazit, lidi jsou tam skvělý, jeden Rakušák mě dnes dokonce šokoloval, když mi lámanou ale jinak dokonalou češtinou popisoval, kde mají v Brně nejlepší pivo.
Když jsme se vrátili z prvního okruhu, tak jsme se rádi ohřáli v klubovně u krbu a lámanou češtino-angličtino-němčinou plkali jako na každé jiné lukostřelecké akci u nás a ještě nám uvařili i kafe.
Dejte vědět, příště se můžeme sejít společně. |
ja ich mam v merku uz aspon 2 roky ale nejak som sa tam nikdy nedostal, tak ked bude v zime otupno, zorganizujem vypravu a myslim ze neolutujeme:-)) _________________ Ne hava ne keman, ve ne kemankeş, ancak erdiren menziline tiri nida-yı Ya Hak
(It's not the wind, the bow nor the archer, its only God who brings your arrow to its target) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
pallo007 napsal: | a fakt plati co pisu, ze 10€ na cely den? |
Ano, první, co mi řekli, když jsem tam byl poprvé, že můžu střílet i více šípů na jeden terč a jít kolikrát chci dokola. Dnes, když jsem se zeptal, zda můžeme jít parkůr dvakrát mi vrazili dvakrát i bodovačky. No, stihli jsme tak 1 a půl.
Hlavně to chce se nebát a vyrazit, lidi jsou tam skvělý, jeden Rakušák mě dnes dokonce šokoloval, když mi lámanou ale jinak dokonalou češtinou popisoval, kde mají v Brně nejlepší pivo.
Když jsme se vrátili z prvního okruhu, tak jsme se rádi ohřáli v klubovně u krbu a lámanou češtino-angličtino-němčinou plkali jako na každé jiné lukostřelecké akci u nás a ještě nám uvařili i kafe.
Dejte vědět, příště se můžeme sejít společně. _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pallo007 Grafoman

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
a fakt plati co pisu, ze 10€ na cely den? _________________ Ne hava ne keman, ve ne kemankeş, ancak erdiren menziline tiri nida-yı Ya Hak
(It's not the wind, the bow nor the archer, its only God who brings your arrow to its target) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:16 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to skvěle. Je fajn, že jste i pro ostatní, něco takového objevili...
Brňáci ještě 3Déčkem zatřesou  _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
Fotky z dnešního výjezdu MPček na parkůr v Hohenau. Zase jej o dost vylepšili, celkem 30 stanovišť, někde vyrostl nový podstavec, někde dokonce kopec, chvíli jsme byli v pokušení na obrovské planině zkusit i flight
http://sysel-knouri.rajce.idnes.cz/2011-10-23_Lukostrelba_3D_-_Hohenau _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
pallo007 napsal: | Sysel napsal: | MPčka pořádají v neděli výjezd na parkůr do Hohenau, o kterém jsem zde už psal. Pokud se chce někdo přidat, budeme na místě kolem 10. hodiny a můžeme spáchat přátelský miniturnaj, třeba i na dvě kola. Blízko to mají hlavně Moraváci a Slováci.
http://www.bogensport-hohenau.at/ |
MP ale zaujima ma to do buducnosti, vsetko pekne pofotit a popisat skusenosti, pripadne postup objednavania a ine one:-)) |
vše je už prozkoumané, řešilo se zde: http://www.lukostrelec.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2038 _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
Sysel napsal: | MPčka pořádají v neděli výjezd na parkůr do Hohenau, o kterém jsem zde už psal. Pokud se chce někdo přidat, budeme na místě kolem 10. hodiny a můžeme spáchat přátelský miniturnaj, třeba i na dvě kola. Blízko to mají hlavně Moraváci a Slováci.
Do kelu, to je fakt blizko si mozno niekedy odskocim po praci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pallo007 Grafoman

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
Sysel napsal: | MPčka pořádají v neděli výjezd na parkůr do Hohenau, o kterém jsem zde už psal. Pokud se chce někdo přidat, budeme na místě kolem 10. hodiny a můžeme spáchat přátelský miniturnaj, třeba i na dvě kola. Blízko to mají hlavně Moraváci a Slováci.
MP ale zaujima ma to do buducnosti, vsetko pekne pofotit a popisat skusenosti, pripadne postup objednavania a ine one:-)) _________________ Ne hava ne keman, ve ne kemankeş, ancak erdiren menziline tiri nida-yı Ya Hak
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
MPčka pořádají v neděli výjezd na parkůr do Hohenau, o kterém jsem zde už psal. Pokud se chce někdo přidat, budeme na místě kolem 10. hodiny a můžeme spáchat přátelský miniturnaj, třeba i na dvě kola. Blízko to mají hlavně Moraváci a Slováci.
http://www.bogensport-hohenau.at/ _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
To je fajn  _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šobul Nováček

Registrace: 25.5. 2007 Příspěvky: 35
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
uděláme si taky výlet do Gutau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 11:51 pm Předmět: |
|
|
Děti mají podzimní prázdniny, takže my asi nic, ale pojedeme tuto sobotu alespoň na blízký parkůr v Hohenau, kdyby se někdo z jižní moravy nebo Slovenska chtěl přidat. _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 11:02 pm Předmět: |
|
|
Výborně! Bude nás víc, nebudem se bát Rakušáka nic  _________________ Ita |
|