Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
Jeneš napsal: | V podstatě se mi spíš zželelo toho Žeryka a pak už jsem se vezl.
Každopádně všem svým spolustřelcům ještě jednou gratuluju a těším se i z jejich úspěchů. Horst měl tak upřímnou radost, že to jinak ani nešlo.  |
Tak nakonec asi největší radost mám z Jenešova 4. místa já - né, že bych mu bednu nepřál, naopak. Ale kdyby byl lepší, nebyl by se ke mě dostal ten bambusák, kterým to střílel a který u mne Jeneš cestou domů nechal jako "nevyhrávací"
A já už dlouho nedržel v ruce primitiva, kterým bych si na první pokus dal 10,10,9,8,7 před tím, než vůbec zjistím, jak to z něj lítá  _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeneš Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 762 Bydliště: u Karlových Varů
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
V podstatě se mi spíš zželelo toho Žeryka a pak už jsem se vezl.
Každopádně všem svým spolustřelcům ještě jednou gratuluju a těším se i z jejich úspěchů. Horst měl tak upřímnou radost, že to jinak ani nešlo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
Jeneš mohl být na bedně velmi snadno, protože tři terče střílel ve finále jako kladkař, ale pak se mu zželelo soupeřů _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
Blahopřeji kolegům z PB-HB.
Mýšovi za zlato jen trochu, ten je na bedně furt.
Mikimu za stříbro hodně a nejvíc Běžkařovi, neb ten jest z Vás Nejjižnější a taky za pevné nervy ve finále (jestli jsem to dobře pochopil, tak poskočil ze čtvrtého místa). I když Jeneš ze svým bambusákem by se mi na bedně možná líbil víc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Napeska Občasný přispivatel

Registrace: 8.9. 2008 Příspěvky: 254 Bydliště: Praha Malá Strana
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
Byla to BOMBA - JE TO TAK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

Registrace: 3.10. 2009 Příspěvky: 679 Bydliště: Č.Budějovice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeneš Grafoman

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
Miki napsal: | Bavilo mě to i když jsem byl vyklepanej jako startka. |
Povídej mi o tom.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
fedosteve napsal: | Zdravím, môžeš nám to nejako priblížiť? Celkom ma to zaujalo. |
Ahoj, systém spočívá v tom, že všechna kola před finále ( v našem případě letošního MČR to byla dvě sobotní a jedno nedělní ) určí finálovou šestici střelců ( v každé vypsané kategorii ). Tito závodníci poté nastoupí do finále, kde první z nich ( dle těch kol ) nastupuje s bodovým skore 30 bodů a každý další má o 3 body méně ( 27, 24, 21, 18 a 15 ). K tomuto handicapu se jim po odstřílení finálové série ( 6 terčů ) přičte jejich nástřel. Systém se sice zdá nespravedlivý, díky tomu, že ten co postupuje do finále z prvního místa má po těch kvalifikačních kolech třeba náskok 50 bodů na druhého a tak se mu to ve finále zmenší pouze na ty 3, na druhou stranu je to ve finále velký nápor na psychiku a to dělá divy ( sám to vím nejlépe ), konečně poslední šestý má na 3.místo ztrátu jenom 9 bodů, což je jeden aut třetího a desítka posledního a je to. Bavilo mě to i když jsem byl vyklepanej jako startka. _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fedosteve Stálý přispivatel

Registrace: 21.12. 2011 Příspěvky: 447 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
Miki napsal: | Co se týče novinky handicapového finále, pak tedy pánové a dámy je to adrenalin.
|
Zdravím, môžeš nám to nejako priblížiť? Celkom ma to zaujalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
Děkuji Chiméře, bylo to naprosto úžasný, jak po stránce stavby tratě tak po stránce organizace. Sobotních 2x24 byl teda slušnej nářez a poklonu zasloužej dětičky, protože to unavilo i spoustu dospěláků. Co se týče novinky handicapového finále, pak tedy pánové a dámy je to adrenalin.
Každopádně a při vší úctě ke všem předchozím ročníkům ať je pořádal kdokoli, já si to letošní užil nejvíce ze všech, přiměřeně náročné fyzicky, díky finále slušně náročné psychicky, dobrá strava, pěkné počasí, mnoho kamarádů a kamarádek, prostě krásný říjnový víkend. _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: po září 23, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
jen ať ho tam nechá a nemění pořadí na jeké jsme zvyklí. Už dost na tom, že budeme muset K. Orságovi dávat dva poháry.  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

|
Zaslal: po září 23, 2013 10:26 pm Předmět: |
|
|
škoda, že milan nevytáhne ze skříně ještě pořádnej luk, pak by to teprve bylo  _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeneš Grafoman

|
Zaslal: po září 23, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Tak to mě mimořádně těší.
Myšovi to ale pořád střílí mnohem líp.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: po září 23, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
a zase Jeneš střílí jako ďábel _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mh Nováček

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 144
|
Zaslal: po září 23, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
Vážený mistře Jeneši, rozhodujícím podmětem k mé přihlášce bylo zjištění, že Vy jste již přihlášen. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: po září 23, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
juch juch, večírek _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeneš Grafoman

|
Zaslal: po září 23, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
Dobrá zpráva je, že na seznamu naskočil Milan Hladil.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: čt září 19, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
Mlčoch napsal: | Ahoj Kibe,Mlčoch rozhodně nepojede, mě nějak to 3D zatím nechytlo, mě prostě baví střílet ty blbosti.
Mlčoch |
Já bych se toho nebál, že je to jeden z nejtěžších terénů. Zase je to dost arrowfriendly. Ještě jsem na Sedmihorkách nepřišel o jediný šíp . Navíc tohle je opravdu mimořádné postřílení.
Ale střeleckou vyhraněnost samozřejmě plně respektujeme _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miki Grafoman

|
Zaslal: čt září 19, 2013 7:42 am Předmět: |
|
|
Mlčoch napsal: | ........Mlčoch rozhodně nepojede............ |
Takové plýtvání talentem. _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mlčoch Občasný přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 251 Bydliště: Tachov
|
Zaslal: út září 17, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kibe,Mlčoch rozhodně nepojede, mě nějak to 3D zatím nechytlo, mě prostě baví střílet ty blbosti.
Mlčoch _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: út září 17, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
Koukal jsem na účast v TRRB a chybí tam snad už jenom Mlčoch a Robert... snad se nejen oni ještě přihlásí, ale i tak to bude řádná taškařice  _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: út září 17, 2013 4:48 pm Předmět: Mistrovství České Republiky ve 3D 5.a 6.října |
|
|
Jak jste si možná povšimli, první říjnový víkend proběhne vrcholná střelecká akce roku.
Trať pro vás staví klub Chiméra a to v extrémně atraktivním prostředí Českého Ráje a sice na Sedmihorkách.
http://www.3darchery.cz/rozpisy-a-vysledky/kalendar-akci _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|