Welcome to www.lukostrelec.cz

 

Hlavní menu

Diskusní fórum

Členové ATL
Soukromé zprávy
Odkazy
Ke stažení
Domů
Kalendář akcí
Luk.Liga - XLSX
Luk.Liga - PDF
Stanovy ATL ČR

Témata

Seznam témat

Začínáme
Historie
Vybavení
Pravidla
Turnaje
Sportovní a 3D
Názory a polemiky

Partněři projektu


Kluc-elektromateriál s.r.o.


Servis

Váš účet
Napište nám
Doporučte nás
Napsat článek
Statistiky
Archív článků
Hledání
Právní výhrada

Hledání



Pokročilé vyhledávání

Diskusní fórum


Toto fórum bude uzamčeno, své příspěvky pište do nového fóra: http://lukostrelec.cz/subdom/forum/

 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Skalanské vejce 25.8.2013

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra www.lukostrelec.cz -> Turnaje
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CAJ
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel


Registrace: 29.7. 2009
Příspěvky: 409
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 5:43 pm    Předmět: ZPRÁVA BEZPEČNOSTNÍHO TECHNIKA: ÚTULNÝ TURNAJ Citovat

S jistým zpožděním přidávám i já svoji "trošku do mlýna" a přináším tradiční "zprávu bezpečnostního technika":

Letošní Skalanské vejce z mého pohledu nabídlo kvalitu o několik tříd vyšší, než vloni. Především byly všechny disciplíny včas a dobře připravené, a dále byla celá soutěž doplněna o další chuťovky jako flight (zde jistě zásluha agentury Lojzovo Zelí) a Seatonovy činy, které vloni tak nějak vyšuměly do ztracena.

V sekci primitivních luků, kterou pochopitelně nejvíce sleduji, navíc byla - na běžnou turnajovou situaci v poslední době - poměrně velmi slušná účast, neboť naše řady posílili dobře připravení střelci z Moravy. Lze si jen přát, aby tomu tak bylo častěji, k turnaji patří konkurence a alespoň trochu důstojně zastoupená startovní pole.

Koncepce turnaje byla, jak je u "Vejce" zvykem, rozdělena na luční a lesní část. Na louce probíhaly tradiční "lukohrátkové" disciplíny, tentokrát ozvláštněné florální postupkou a všude se hemžícími trpaslíky. Pár postřehů k jednotlivým disciplínám:

1. 20 a 25 m ligovky ... standardně postavené

2. Královský ústup ... nevím proč, ale ve Skalanech se mi tato disciplína střílí úplně nejlépe ze všech lokalit, kde jsem se jí zúčastnil. zda je to tím, že je postavena víceméně samostatně, střelec není ničím rozptylován a proti vzdálenému lesu dobře vidí cíl, těžko říci. V každém případě jsem zde vloni nastřílel svůj rekord, letos to na mne také nebylo špatné. Kibeho výkon naznačuje, že se nejedná o zcela subjektivní dojem, podmínky jsou asi všeobecně příznivé.

3. Rychlostřelba ... tady si dovolím jednu připomínku, společnou pro několik obdobných disciplín: neškodila by nějaká zástěna, přece jen je to na rychlost a ujede to aspoň jednou skoro každému.

4. Kolečka ... jediná disciplína, u které bych zvážil přesun někam jinam. Těsně za prostorem, kde běhala kolečka, se totiž rozkládal bahnitý močálek, takže pokud střelec nezasáhl, s velkou pravděpodobností měl šíp komplet oblepený těžko odstranitelným blátem. Vzhledem k tomu, že disciplína stála na samém začátku luční části, mohlo mít oblepení v nejhorším případě až pěti šípů pro nešťastníka dost nepříznivý dopad na celý následující turnaj. V naší skupince jsme to naštěstí vcelku dávali, ale i ty dva karbony, co tam Bambulce zahučely, šly očistit dost špatně, natož pak dřevo - to by bylo tak na proprání v potoce.
Na druhou stranu musím vyzdvihnout, že vypouštěč koleček byl chráněn dřevěnou zástěnou, což pokládám za významný bezpečnostní prvek, na turnajích vcelku vzácně dodržovaný. Big Ups

5. Postupka s florálními motivy ... moc pěkná disciplína, dobře postavená.

6. Ústupovka ... dobře postavená a vyznačená, dobrý terč (někdy bývá u této disciplíny terč všelijaký)

7. Sklopky ... velmi netradičně pojaté, na místo sklopek na tyči byly na zemi postaveny dvě sklopné figurky trpajzlíků. Mně osobně to vůbec nešlo zasáhnout, ale na druhou stranu to bylo zajímavé zpestření jinak notoricky známé disciplíny.

8. Kyvadlo ... dobře konstrukčně zvládnuté, ovšem lokalizace hned vedle rychlostřelby nepřišla jenom mně poněkud "vošajstlich". Rozhoupávač kyvadla totiž táhne kyvadlo před vypuštěním do maximální polohy pomocí dlouhého špagátu a tady přitom musel stát dost v úhlu rychlostřelby. Alternativně mohl stát v ještě větší blízkosti k terčovce na 25, což by mělo být bezpečné, ale jednak tam střílely i děti a jednak to sklouznout může každému.

9. Místo králíčků na střelce čekali ti vtipně vyvedení pidimužíci, vcelku zdařilá a příjemná obměna totálně profláklé disciplíny. Lucínkovi se právě zde nicméně stalo, že prostřelil a šíp se mu zlomil o kolík, o který byl trpajzík zezadu fixován o zem. Stálo by možná za to zvážit tužší materiál nebo jiné ukotvení pidimužů, přeci jen je to na hodně blízko a prostřelovali to běžně i děti.

10. Dálkovka 50m, tam jsem totálně pohořel, tak snad ani abych se k tomu nevyjadřoval ... vcelku bezproblémově postavené, kvituji zástěnu. Embarassed

Generelní dojem z louky: dobře připravené, všude popisky etc., disciplíny pěkně odsýpaly. Umístění se vzhledem k protisvahu jeví jako ideální, letos bylo i mnohem pečlivěji vysekáno. Možná byly disciplíny trochu moc na sebe "nahňácané", vloni bylo více místa díky tomu, že ústupovka byla na druhé louce kousek od dálkovek. Na druhou stranu se, pokud vím, nikde nevyskytla žádná vysloveně riziková situace.

Lesní část - tedy plnohodnotné 3Dčko - byla jako vždy velmi pěkně připravena a představovala také pěkný výlet po okolní přírodě. Oproti loňsku bych řekl, že posty nebyly voleny v až tak atraktivních skalních lokalitách, nicméně celkově mi zase trať přišla pestřejší z hlediska prostředí. A bylo to dost daleko! K tomu jedna specifická "rodičovská" poznámka: extra daleko byly bílé dětské kolíky, v některých případech to bylo na hranici mířeného dostřelu nejmladších účastníků. Žádné instrukce se k tomuto specifickému problému na úvod nedávaly, což by asi chtělo - explicitně určit všeobecná pravidla řešení, jinak panuje nejistota, co s tím - je to přece jenom závod a i u minis se hraje na umístění. Na druhou stranu, pokud by dítě s bídou trefilo 5 zvířat z 28, tak je to demotivující a má to přesně opačný účinek, než proč s dětmi na turnaje jezdíme. Měli jsme teď ve skupince 3 děti, takže na tom vzorku mám celkem spolehlivě ověřeno, že tři auty v řadě je tak hranice, za níž se lukostřelba stává "největší blbostí na světě" a nepřítelem č.1. Laughing

Vzhledem k dětem naše skupinka dostřílela suverénně nejpozději, jednak jim to prostě déle trvá, jednak to byl kus cesty a mají kratší nohy, no a pal nás bylo šest, kdežto jinak byly skupinky po 4. Tímto se tedy omlouvám za případné zdržování, vyšli jsme z lesa již v hustém dešti a ani jsme nestihli příslovečnou "vaječnou" disciplínu, zařazenou vždy v mezičase počítání výsledkův. Nevím, jak ostatním, ae nám v tom lese kupodivu ten stále sílící ceďák začal vadit až u posledních 2 zvířat, což se i pro děti dalo pohodlně přežít.

Co se zázemí celé akce týče, bylo opětovně na jedničku a ještě navíc doplněné takovou jiskrou pohody a dobré vůle. Jako obvykle jest vyzdvihnouti skvělou snídaňovou nabídku zvící domácích koláčů a domácí pomazánky, jedno lepší, než druhé. Jídlo dobré, škoda, že to pivko jsem mohl ocenit jen v sobotu večer, bylo také moc dobré.

Klackovi kromě celé organizace patří opětovně dík za nádherné medaile, které vloni vytvořil, stejně jako za krásné rukodělné ceny včetně orlích per za Seatona. Letos mi nějak přišlo, že se z toho pořádání víc vytrácela Dobra, která byla vloni daleko víc vidět a slyšet, a např. se mnohem aktivněji účastnila právě předávání cen. Také všichni ostatní, kteří se v pořadatelském soukolí této krásné a navýsost vydařené akce otáčeli, si zaslouží vřelý dík, také vytrvalí letmistři přispěli nemalou měrou a nelze nezmínit Hombreho hudební vklad, který rovněž má svůj podíl na krásně prožitém weekendu.

Řekl bych ale, že nejvíc ze všeho by medaile ocenili první tři děti, které je z nějakého důvodu nedostávaly. My jsme se tedy letos stejně neumístili, ale pamatuji si, že když Aron dostal na Oklari medaili, tak s ní chodil ještě týden do školy na krku a vsadím se, že taková Jolanka by měla z medaile větší radost, než Lucínek ... nebo ne? Wink

To jsou samozřejmě jenom taková úvahy a reflexe různých perspektiv, nikoli kritika pořadatelů akce, která letos skutečně neměla žádný podstatný nedostatek a navíc vše halila do hávu těžko zprostředkovatelné pohody a domácí útulnosti.

Idea Asi bych označil Skalanské vejce za náš nejútulnější turnaj. Idea
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
fedosteve
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel


Registrace: 21.12. 2011
Příspěvky: 447
Bydliště: Svätý Jur

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 4:39 pm    Předmět: Citovat

Shocked Už nič nehovor, idem tam Laughing .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
zeli
Grafoman
Grafoman


Registrace: 17.8. 2007
Příspěvky: 1047
Bydliště: Jindřichův Hradec

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 4:06 pm    Předmět: Citovat

Děly se tam zázraky - levitující pivo hořící vnitřním plamenem!

Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
johanka suchardová
Občasný přispivatel
Občasný přispivatel


Registrace: 10.10. 2011
Příspěvky: 152
Bydliště: VELKÝ JENÍKOV 2

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 8:25 pm    Předmět: Citovat

...Opět výborný víkend s vámi všemi. Těším se na další shledání. Třeba už nebudu jenom fotit...

Hezký večer Eddie, myslím, že bys měl zůstat u toho fotografování, jde ti to skvěle. Nás, co díky lukostřelbě, nefotíme je už dost. Tahat na trať všechny ty krámy a ještě k tomu fotit je pro nás většinou nemožné (pokud se tedy na lukostřílení neobjevuje Mlčoch- ten stíhá obojí a ještě k tomu na jedničku). Jinak opravdu doufáme, že už nezůstane při "možná příště" a už skutečně vybalíš i luk! Díky za fotky Johanka a Lojza
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rainer
Nováček
Nováček


Registrace: 25.4. 2012
Příspěvky: 101
Bydliště: Praha 9, Újezd nad Lesy

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 10:47 am    Předmět: Citovat

EdDie napsal:
Na této adrese http://janeddiebares.rajce.idnes.cz/Skalanske_vejce_2013/ najdete fotky ze sobotní noci,nedělního závodu a vyhlašování výsledků.
Přeji příjemnou zábavu Smile


Tak tomu rikam dokumentace akce, myslim ze se tam nasel uplne kazdy ucastnik. Diky EdDie.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
EdDie
Nováček
Nováček


Registrace: 30.7. 2013
Příspěvky: 20
Bydliště: Dvůr Králové nad Labem

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 7:47 pm    Předmět: Citovat

Na této adrese http://janeddiebares.rajce.idnes.cz/Skalanske_vejce_2013/ najdete fotky ze sobotní noci,nedělního závodu a vyhlašování výsledků.
Přeji příjemnou zábavu Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lucínek
Administrátor
Administrátor


Registrace: 16.6. 2006
Příspěvky: 2024
Bydliště: Kladno

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 4:17 pm    Předmět: Citovat

Výsledky Skalanského vejce 2013
_________________
Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EdDie
Nováček
Nováček


Registrace: 30.7. 2013
Příspěvky: 20
Bydliště: Dvůr Králové nad Labem

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 11:29 pm    Předmět: Citovat

Moc se omlouvám,že ještě nejsou ode mě žádné fotky,ale moc nestíhám jejich zpracování Sad Už se ale blížím k jejich konci.Tak budou zítra nebo v sobotu Smile

Jinak. Opět výborný víkend s vámi všemi.Těším se na další shledání.Třeba už nebudu jenom fotit Wink Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
zeli
Grafoman
Grafoman


Registrace: 17.8. 2007
Příspěvky: 1047
Bydliště: Jindřichův Hradec

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 9:36 pm    Předmět: Citovat

Taktéž se připojuji k pochvalníkům. Skalanské vejce má mimořádně domáckou atmosféru. Klaním se Karlosovi a Báře, že si pustí do chalupy a na zahradu takovou smečku, a všem co jim pomáhali se o nás starat.
Z celého mimořádně povedeného víkendu bych vypíchnul páteční koncert Waldových Matušek v sousední vesnici a potom krásnou a příjemně dlouhou 3D trať.
Kde jsou nějaké fotky?


Naposledy upravil zeli dne ne září 01, 2013 6:55 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rainer
Nováček
Nováček


Registrace: 25.4. 2012
Příspěvky: 101
Bydliště: Praha 9, Újezd nad Lesy

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 1:12 pm    Předmět: Citovat

Klacek napsal:
Na tomhle odkaze je Kibe při chycení katapultovaného Skalanského vejcete. http://www.youtube.com/watch?v=VAx65JniMAM


Pěknej zásah.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Klacek
Nováček
Nováček


Registrace: 16.7. 2010
Příspěvky: 65
Bydliště: Skalany 25,511 01 Turnov

PříspěvekZaslal: st srpen 28, 2013 8:33 pm    Předmět: Citovat

Na tomhle odkaze je Kibe při chycení katapultovaného Skalanského vejcete. http://www.youtube.com/watch?v=VAx65JniMAM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lucínek
Administrátor
Administrátor


Registrace: 16.6. 2006
Příspěvky: 2024
Bydliště: Kladno

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 11:34 pm    Předmět: Citovat

Také my se připojujeme k poděkování za velmi příjemně strávenou neděli.
Díky moc!!
Výsledky máme doma, ale jsme teď oba totálně pracovně zahlceni, takže výsledky na web a do ligy hodíme někdy do konce týdne. Díky za pochopení.
_________________
Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bambulka
Grafoman
Grafoman


Registrace: 16.6. 2006
Příspěvky: 548

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 11:33 pm    Předmět: Citovat

Ahoj i my se připojujeme, bylo to opět super strávená neděle. Díky moc všem co pro nás tuto lukostřeleckou parádičku připravili. Výsledky budou na webu, hned jak je Lucínek přeťuká Smile
_________________
Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
ajuta
Nováček
Nováček


Registrace: 11.6. 2007
Příspěvky: 100

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 3:27 pm    Předmět: Citovat

Také bych rád poděkoval za nás Králíky za krásnou neděli. Okruh 3D byl opravdu nádherný a skoro mne mrzí ta zlatá medaile - ta stříbrná je o moc hezčejší. Tak třeba brzy zase naviděnou plantážníci.
P.S. fotky určitě pošle Edie.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
johanka suchardová
Občasný přispivatel
Občasný přispivatel


Registrace: 10.10. 2011
Příspěvky: 152
Bydliště: VELKÝ JENÍKOV 2

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 2:07 pm    Předmět: Citovat

Ahoj lukostřelci ze Skalan, zde jsou fotky.

http://joh5.rajce.idnes.cz/Skalany_2013#

Jiné nemám, tak se snažte ať už si mám co prohlídnout. Díky Johanka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Luis
Občasný přispivatel
Občasný přispivatel


Registrace: 27.9. 2012
Příspěvky: 288
Bydliště: Velký Jeníkov 2, 378 53

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 12:47 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem,
kdo má zájem o výsledky sobotního dalekostřílení, jsou na střeleckých disciplínách/primitivní flight. Děkujeme Skalanským za hezký víkend a těšíme se na příště!
Johanka a Lojza
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rainer
Nováček
Nováček


Registrace: 25.4. 2012
Příspěvky: 101
Bydliště: Praha 9, Újezd nad Lesy

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 6:51 pm    Předmět: Citovat

Plnohodnotné 3D, Seton a turnaj. No, čeká nás náročný víkend. Hlavně aby nechca.....!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Klacek
Nováček
Nováček


Registrace: 16.7. 2010
Příspěvky: 65
Bydliště: Skalany 25,511 01 Turnov

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 3:52 pm    Předmět: Citovat

Bude celé 3D jako vloni
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lucínek
Administrátor
Administrátor


Registrace: 16.6. 2006
Příspěvky: 2024
Bydliště: Kladno

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 3:50 pm    Předmět: Citovat

Bude samozřejmě plnohodnotný turnaj se skladbou disciplín podobnou té loňské.
_________________
Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petrs
Nováček
Nováček


Registrace: 4.9. 2008
Příspěvky: 37
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 11:17 am    Předmět: Citovat

V neděli budou už jen disciplíny disciplíny lukostřelecké ligy (jak je psáno v tom článku) nebo bude ještě něco navíc jako loni?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lucínek
Administrátor
Administrátor


Registrace: 16.6. 2006
Příspěvky: 2024
Bydliště: Kladno

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 10:06 am    Předmět: Citovat

Na titulní straně jsou doplňující informace o Skalanském vejci - jednak avízo právě na flight a dále informace o možnosti odstřílet si "činy podle Setona". Více v článku.
_________________
Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zeli
Grafoman
Grafoman


Registrace: 17.8. 2007
Příspěvky: 1047
Bydliště: Jindřichův Hradec

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 7:02 pm    Předmět: Citovat

Den před Skalanským vejcetem, tedy
v sobotu 24.8. odpoledne ve Skalanech, po skončení 3D závodu, s požehnáním Jardy Klacka Obročníka,
2. klání v Dálkové lukostřelbě Primitivním lukem (anóbrž Primitivní Flight).
Po odstřílení a změření primitivů necháme trať vytyčenou (pokud se to nečekaně neprotáhne), aby mohli své dostřely vyzkoušet i ostatní dalekostřelci - neprimitivové.
Samozřejmě pokud bude primitivů málo, můžeme střílet společně s ostatními luky, jako u Ajuty. K dispozici je prostor něco málo přes 300m, takže pro óbrkanonýry to nebude.
Prezentace střelců a meření luků: cca 16.30
Zahájení střelby: cca 17.00
Časy jsou přibližné, záleží kdy skončí 3D a jak rychle to vyměříme.

Pravidla jsou k dispozici v článku na titulní straně
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zraplaz
Nováček
Nováček


Registrace: 28.4. 2011
Příspěvky: 63
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 12:11 pm    Předmět: Citovat

podařilo se.) takže jedu Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
zraplaz
Nováček
Nováček


Registrace: 28.4. 2011
Příspěvky: 63
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 10:46 am    Předmět: škoda že neděle:/ Citovat

mám u Standy na kopci veřejnost :/ ještě uvidím, zda se mi to podaří s někým prohodit, protože bych moc rád dorazil.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lucínek
Administrátor
Administrátor


Registrace: 16.6. 2006
Příspěvky: 2024
Bydliště: Kladno

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 12:59 am    Předmět: Skalanské vejce 25.8.2013 Citovat

Krásný den,
byly spuštěny přihlášky na Skalanské vejce 2013.
Propozice budou velmi podobné loňskému roku (propozice 2012).
Přihlášky jsou k dispozici zde a na tomto místě je přehled již přihlášených střelců.
Pro ty, kdož budou již od sobotního odpoledne, nabízí Klacek možnost uspořádat nějaký flight nebo jinou taškařici. Bližší informace by se měly objevit blíže před soutěží.
_________________
Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra www.lukostrelec.cz -> Turnaje Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Forums ©

© 2005 UNITED-NUKE Powered Site.
=-Lucínkovo->
Veškeré texty jsou duševním vlastnictvím sdružení Lukostřelec.cz - plné znění právní výhrady zde.