Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
První luk - výbava
#1
Zdravím, k narozeninám jsem dostala reflexní luk, bohužel tomu doma nikdo nerozumíme Smile Tudíž si jdu pro radu. Mám doma luk Ragim matrix, pár šípů a chránič předloktí. a teď co k němu ještě potřebuji? Základka - pravá nebo levá? podle čeho poznám která je která? tětivu natahuji pravou rukou. Potřebuji i button nebo to jde i bez něj?  A hlavně... chránič prstů... jaký je rozdíl mezi velikostmi? V okolí nikde není obchod kde bych si vyzkoušela, tudíž budu objednávat naslepo z internetu. Tak doufám že někdo poradí Smile Děkuji předem

jo a když nestřílím tak má tětiva zustat na luku nebo ho mam pokaždé rozebrat?
Odpovědět
#2
Potřebuješ někoho, kdo ti poradí osobně. Hlavně se střílením. Jinak se ti moc dařit nebude a budeš zklamaná. Navíc je tu šance, že se naučíš spoustu chyb. Jinak základka pravá, button nepotřebuješ. Jestli jsi ženská (jak jsem pochopil Smile), tak chránič nějakej střední. Čím jednodušší, tím asi lepší - než přijdeš na to, co vlastně potřebuješ. Stejně bu ti měl někdo poradit s lůžkem šípu na tětivě, se spinem šípu (snad ti prodali dobrou kombinaci), s technikou střelby. Těch faktorů, které by tě mohli odradit je zbytečně moc. Chce to na začátek trochu vedení. Určitě v tvé blízkosti je nějaký klub, či jednotlivec, který poradí.
Jo a když nestřílíš, tak Ragim Matrix můžeš klidně nechat napnutý. Pokud bys nestřílela dýl než týden tak ho vypni. Není potřeba si z toho dělat hlavu.
Odpovědět
#3
(10-04-2017, 11:58 AM)Pistolník Napsal(a): Potřebuješ někoho, kdo ti poradí osobně. Hlavně se střílením. Jinak se ti moc dařit nebude a budeš zklamaná. Navíc je tu šance, že se naučíš spoustu chyb. Jinak základka pravá, button nepotřebuješ. Jestli jsi ženská (jak jsem pochopil Smile), tak chránič nějakej střední. Čím jednodušší, tím asi lepší - než přijdeš na to, co vlastně potřebuješ. Stejně bu ti měl někdo poradit s lůžkem šípu na tětivě, se spinem šípu (snad ti prodali dobrou kombinaci), s technikou střelby. Těch faktorů, které by tě mohli odradit je zbytečně moc.  Chce to na začátek trochu vedení. Určitě v tvé blízkosti je nějaký klub, či jednotlivec, který poradí.
Jo a když nestřílíš, tak Ragim Matrix můžeš klidně nechat napnutý. Pokud bys nestřílela dýl než týden tak ho vypni. Není potřeba si z toho dělat hlavu.

dík, tak zkusim objednat M-ko, kdyžtak si ho upravim na sebe. Jo nějakýho střelce v okolí hledám ale zatím marně. Nastudovanýho už toho mam celkem dost, ale vím že praxe a teorie jsou si dost vzdalený, kór když sama sebe při střelbě nevidím. Tak ale něco se naučit dá... třeba jak držet levou ruku - to mě naučila tětiva, když se mi třikrát zakousla do ruky :Big Grin   To si pamatovat už budu. Tak jdu pátrat po trenérovi :Smile Díky :Smile
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)