Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Náklopné montáže
#21
Aplikacia X-ACT  je vhodnejsia pre strelbu z pusky, pre ktoru je primarne urcena a tam udaje o hmotnosti sipu a pod. nie je mozne zdat,
ale zase je tam viacej typov puskohladov a ich osnov, (v podstate vsetky od HAWKE, vratane kusohladov).

Hawke BUC je urcena vyslovene pre kuse, tam mozete zadat aj hmotnost sipu v zalozke "Edit Balistics" ale na vyber je zase uzsi zoznam kusohladov a ich osnov.

Odpovědět
#22
(02-05-2018, 10:59 AM)KOŘEN Napsal(a): Ravin letos představil svou novou náklopnou montáž, která se jmenuje Jack Plate (Adjustable Elevation Mount). Má rozsah 0-250 MOA. Zvláštní je, že na ATA představovali tuto montáž ještě s takovou páčkou, pomocí které se montáž dala nastavit plynule nebo po krocích, případně zablokovat. Mají to takto nafoceno i na svých stránkách, ale prodejci mají fotku bez této páčky a tuto informaci neuvádějí. Cena se pohybuje mezi 260-310 USD.

Rozdíl fotek:

Zdravím, jde tento náklop namontovat na standardní weaver lištu (22mm) u jiné značky kuše? Dík.
Odpovědět
#23
Ano, pěkné video je zde:





Napiš zprávu uživateli DanM, jeho kamarád vyrábí náklop dosti podobný tomu od Ravinu. Dan už jej nějakou dobu testuje, tak by ti dokázal říct, jestli za to stojí. Onen kamarád je dobrý strojař - vyrábí si i hlavy, raily, háky atd. na kuše a práce vypadá vždy perfektně.
Odpovědět
#24
Prodám náklopnou montáž (kuše.cz), nepoužívaná. Poř. cena 5.900,- prodám za 3.000,- Kč. Roman, 603 207 880, fair@atlas.cz.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)