Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tričko s motivem lukostřelby?
#1
Dobrý den, ráda bych si koupila nějaké lukostřelecké tričko. Nevíte kde se dají nějaká taková sehnat? Buď nějaký obchod, nebo mě napadlo, že bych si ho nechala někde potisknout s mnou vybraným obrázkem, ale s tím také nemám zkušenost. Kdybyste o něčem věděli budu ráda. Díky
Odpovědět
#2
Mívali jsme i trička Lukostřelec.cz - Asociace tradiční lukostřelby ČR, ale to bylo naposledy cca před 5 lety. Kdyby ale zájemců bylo více, můžeme třeba zkusit nechat zase nějaká vyrobit ... přidal by se někdo?
Odpovědět
#3
Pokud by se toho někdo chtěl ujmout, bylo by to fajn, už se o tom nějakou dobu uvažuje..   Bude-li na tričku nějaký znak nebo nápis ATL / Lukostřelec CZ, bude potřeba jeho podobu probrat na úrovni řádných členů nebo alespoň rady.   
Odpovědět
#4
(02-21-2019, 12:10 PM)Lucínek Napsal(a): Mívali jsme i trička Lukostřelec.cz - Asociace tradiční lukostřelby ČR, ale to bylo naposledy cca před 5 lety. Kdyby ale zájemců bylo více, můžeme třeba zkusit nechat zase nějaká vyrobit ... přidal by se někdo?

Já spíše chtěla několik kusů triček pro mě a pro známé, které by měli na sobě nějaké lukostřelecký motiv.. na internetu se totiž žádné pěkné sehnat nedá. Byla mi doporučena tato firma na potisk triček https://www.attackpromotion.cz/ nemáte s ní někdo zkušenosti? Jestli mi udělají 5 triček na přání? Nikdy jsem takhle nic nedělala.. Jinak ten nápad s těmi tričky je zajímavý. Kdyby vypadalo pěkně tak bych o něm taky uvažovala.
Odpovědět
#5
Nechávám dělat trička v budějovické firmě Tytrika, mám s nimi výbornou zkušenost, natisknou vám tričko přesně podle přání stačí jen dodat obrázek v PDF v dostatečném rozlišení, Dělám tam jak naše klubová trika i mikiny tak i jednotlivá trička i s lukostřeleckým motivem
Odpovědět
#6
Johanka vyrábí trička sama nebo je nechává dělat ve firmě. Obojí je poměrně snadné, druhá varianta je dražší, avšak trvanlivější. Skoro v každém městě existuje firma, která Ti potiskne tričko podle Tebou dodaného námětu.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)