Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ludek Grafoman

Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
Jaroslav Kejval napsal: | OK chapu to Petře.... ale to by bylo to samé jako když tady napíše někdo..... už jste zkoušel někdo luk..... viz odkaz nějaký link...to taky se maže????
Ja nevím ale připadá mi to celé cenzurovaní padle na hlavu. |
Neco jineho je kdyz s tím prijde ten kdo to pouziva nez ten kdo to vyrabí a napise to sem jako reklamu. Nicmene me se ten luk nelíbí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jas Grafoman

Registrace: 12.11. 2006 Příspěvky: 2772
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
Jardo , kona nemas , ale olympijsky luk mas- a to je tiez len zmodifikovany jazdecky luk
Pripada mi to , ako "inspirovane" Novotneho lukmi , ale s vyslovene hnusnym madlom. To je fakt hnusne. _________________ J. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 5:40 pm Předmět: |
|
|
My si kupujeme luky podle vzhledu, pak podle ceny a nakonec podle toho, jak je nám firma sympatická. Jak to střílí je jedno. _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
No ta délka nebude proto aby se s tím lukem střílelo z koně, ale aby splňoval kategorii PB-HB, tam je omezená délka luku na 160 cm. Osobně bych s tímto lukem ale raději střílel TRRB prostě pocitově patří spíše tam než mezi jezdecké luky. Ale to je pouze můj subjektivní názor. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lee Nováček

Registrace: 9.6. 2009 Příspěvky: 137
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 4:44 pm Předmět: |
|
|
Zkušenosti s tímto lukem od JK nemám ,rád si z něho nekdy vystřelím ale nevím co tento luk zařazuje do kategorie Horse bow ? Koně taky nemám , možná se jako nejezdec mylím ale nedokážu si představit střílet z koně z 62 inch luku Neměl by být horse bow trochu kratší ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaM Grafoman

Registrace: 21.9. 2008 Příspěvky: 1190 Bydliště: Zlín
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: pá duben 02, 2010 9:27 am Předmět: |
|
|
jestli mě z něj necháš příští sobotu vystřelit, jak slibuješ v jiném vlákně, tak tu své pocity popíšu.
Ale v tomto případě to působilo jako jednoznačná reklama. Sám ty luky vyrábíš. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alwarez Grafoman

Registrace: 12.7. 2009 Příspěvky: 2333 Bydliště: Severni Karolina USA
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 9:15 am Předmět: |
|
|
Zase kdyby to nekdo nechapal, tak to je nejmene 201 stop /vterinu vypousteno kladkovym vypoustecem
...tim dosahujeme maximalni rychlosti a tak jsou testovany vsechny luky pro maximalni rychlost sipu ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Kejval Grafoman

Registrace: 21.6. 2006 Příspěvky: 741
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 9:01 am Předmět: |
|
|
Ježiši Luďku lidi si kupují luky podle vzhledu na střelecké vlastnosti se nikdo nedíva protože tomu nikdo nerozumí viz Grozzer + Kassai
Mně osobně stačí potěšení z toho že to je velmi dobrý profil, který jsem od podobných kanadských a amerických ještě více vymakal a přitom to střílí lepe než kdejaký recurve a hlavně zvládá bez problému lehké šípy 7 grain na libru!!!! bez nějakých pazvuků a handschocku. A rychlost 196 ftps z 9 grain šípem!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Kejval Grafoman

|
Zaslal: pá duben 02, 2010 8:51 am Předmět: |
|
|
OK chapu to Petře.... ale to by bylo to samé jako když tady napíše někdo..... už jste zkoušel někdo luk..... viz odkaz nějaký link...to taky se maže????
Ja nevím ale připadá mi to celé cenzurovaní padle na hlavu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: čt duben 01, 2010 11:36 pm Předmět: |
|
|
Smazal jsem to já. ze stejného důvodu jako jsem tento týden smazal odkazy na aukro na prodej nových luků, stejně jako jsem asi před třemi týdny smazal z prodeje odkaz na prodejní portál. Pokud tady někdo ten luk bude hodnotit je to OK. Tvůj odkaz mi ale Jardo přišel jako komerční odkaz, tudiž porušující pravidla fóra. Nehledej v tom nic osobního, koneckonců u tebe nakupuji a jsem s tvými výrobky spokojený. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ludek Grafoman

Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: čt duben 01, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze chyby hledáte akorát vy dva, nedalo mi to abych nereagoval. Jeste k tomu luku, tem co střílejí horsebow se moc líbit nebude. Tak se ani nedivím ze to nekdo smazal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alwarez Grafoman

|
Zaslal: čt duben 01, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
Kejval proste neni oblibeny na lukostrelci,kazdy vzdy na jeho lucich nachazi chyby........ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Kejval Grafoman

|
Zaslal: čt duben 01, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
Kdo to tady zase cenzuruje ????
tady jsou luky od kejvala a dal jsem tady dnes odkaz na nový luk Horsebow Traditonal a nějaký chytrák to samozřejmě vymazal..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Igor V Grafoman

Registrace: 16.7. 2008 Příspěvky: 622
|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 12:33 am Předmět: |
|
|
som si aj myslel že byjem odveci na toho alwareza .Nemate nejejake porovnania v fps D luk versus trebars pyramida luk....nejak materialove rozlišene ,vdaka ..zaujima ma to z čisto emocialneho duvodu pač tie pyramidas vlastnej vyroby ma neoslovili na rozdiel od D elips _________________ ....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
ok dakujem .. no tesim sa ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Kejval Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
tULÁK UŽ JSEM TO POSLAL TAK SNAD PŘÍŠTÍ TÝDEN TO DOJDE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav Kejval Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
Alwarezi to není problém FITA ale IFAA...tam musí být "D"profil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Igor V Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
alebo je tam elipsa nejak naopak na tém napjatém ,od stredu ubúda je to búda _________________ ....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Igor V Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
Citace: | http://www.alexbow.cz/scripts/zbozi.php?KID=97
Tady je priklad jak ta mizerna organizace FITA si vytvorila mizerna pravidla o profilech ramen napjatych luku ,ze rameno musi mit nejaky elipticky tvar a podobne zvasty. Zde je ukazka jak podvest tyhle chytraky a vytvorit temer hybrid co stale oni povazuji za longbow.
No a rychlost je temer 190 stop/vter i kdyz je luk dlouhy 68 palcu. | tie mizerne pravidla su tam koli týmto pančovateľlom alla america ne? napriklad kejval by tam pri jeho sposobe elipsu nespravil ani keby traktory padali _________________ ....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RicoCZ Nováček

Registrace: 10.10. 2009 Příspěvky: 1
|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
Citace: | Jaroslav Kejval napsal:
Ishi děkuji za reference dětského jezdeckého luku který vyzkoušel dospělý a který ho srovnal s takovým velikány jako Grozer a Hanuš. To je myslím úspěch.
Vatson:
Moc se neplacej po zadech ty gumo, myslim, ze vetsina pritomnych velmi dobre pochopila! A to ze je to detsky luk neznamena, ze dospely s nim neni schopen vystrelit, nebo ze ho automaticky znici. Tvuj alibismus a arogance je opravdu bezbreha! |
Vatsone, Tvé spravedlivé rozhořčení mě zaujalo. Dej sem prosím link na Tvůj obchod a luky které vyrábíš Ty. Chci porovnat to, co umíš Ty, s tím, co dělá pan Kejval. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
ano ...nemam nan ziadnu vyhradu snad iba jedna vec na jej malicku ruku trochu zle sedi madlo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
striela s modelom Myth... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
inak Milka teraz striela P. Pohar recurve od J.Kejvala ... sleduj na vysledkovej listine rozdiel .. aj ked ja tvrdim ze priblizne 40% je luk a 60% uspechu je strelec .. ale je to iba orientacne brane  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
vsimni si z coho pozostava jadro jednotlivych lukov tam bude asi rozdiel predpokladam a pochopitelne aj v materiale na madlo atd atd |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
alwarez Grafoman

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 3:41 am Předmět: |
|
|
http://www.alexbow.cz/scripts/zbozi.php?KID=97
Tady je priklad jak ta mizerna organizace FITA si vytvorila mizerna pravidla o profilech ramen napjatych luku ,ze rameno musi mit nejaky elipticky tvar a podobne zvasty. Zde je ukazka jak podvest tyhle chytraky a vytvorit temer hybrid co stale oni povazuji za longbow.
No a rychlost je temer 190 stop/vter i kdyz je luk dlouhy 68 palcu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alwarez Grafoman

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 5:03 am Předmět: |
|
|
http://www.alexbow.cz/scripts/zbozi.php?KID=99
Jenom mne tak napadlo ,ze zde jsou ty hybridy o kterych Kejval v minulosti tolik hovoril . Hybrid se ma vyrovnat ci priblizit velmi tesne k tkz recurve a jelikoz se tetiva nedotyka ramena ,luky jsou znacne tisi . Skutecny hybridni luk je tez velmi kratky a ne jak nekteri tvrdi ze maji hybridni luk co je dlouhy 68" . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|