![]() |
|
Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - Verze k tisku +- Fórum - Lukostřelec.cz (https://lukostrelec.cz/subdom/forum) +-- Fórum: Lukostřelba (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Fórum: Turnaje (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Téma: Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům (/showthread.php?tid=534) |
Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - RAVEN - 03-02-2020 Ahoj vespolek! O posledním dubnovém víkendu pořádáme dva turnaje - v sobotu velký turnaj především pro dospěláky (a omezený počet dětí), o den později v neděli pak dětský turnaj (1. kolo Jihočeského poháru pro děti a dorost). Více informací níže: 1/ HAVRAN 2020 - sobota 25. dubna - první ročník dospěláckého turnaje, děti povoleny, ale bude pro ně uvolněno max. 10 - 15 míst (tím myslíme na rodiny, které jezdí střílet pohromadě - děti nebudou střílet všechny discipliny, budou chodit integrované do skupin...) - důvodem je skutečnost, že o den později pořádáme obdobný menší turnaj v rámci Jihočeského poháru a ten je určen výhradně dětem a dorostu. Účastníky čeká cca 12 disciplín a lovecká stezka. Propozice k turnaji zveřejníme a přihlašování spustíme cca měsíc před turnajem (včas upřesníme...). Přihlašování bude probíhat přes web ATL. Akce je zařazena do LL. 2/ Jarní havránek 2020 - neděle 26. dubna - druhý ročník turnaje, který je součástí Jihočeského poháru dětí a dorostu. Propozice zveřejníme cca měsíc před akcí, přihlašování přes e-mail (nejlépe jeden mail se seznamem účastníků za každý oddíl/klub). Celý JHČ pohár je letos nově zařazen do LL. Podrobnosti vyplynou z propozic. Z pátku na sobotu a na neděli můžeme nabídnout nocleh v našem zařízení (www.envicentrum.eu), kapacita je cca 30 ubytovaných. Tom Pollak, Lukoklub RAVEN, Horažďovice. tady pár fotek z loňského prvního ročníku dětského turnaje. Velký turnaj se koná tamtéž, jen trať bude delší, disciplín povícero a samozřejmě složitější... https://www.facebook.com/pg/DumDetiAMladezeHorazdovice/photos/?tab=album&album_id=2154772207946049 RE: Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - Kaťas - 03-03-2020 Jaká bude celková kapacita turnaje? Očekávám zase registrační nával
RE: Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - honzik181 - 03-03-2020 Ahoj Tome. Dorost počítáte mezi děti, nebo mezi dospělé? Já jestli můžu přihlásit na HAVRANa svoji téměř samostanou 15ti letou slečnu. Honza s Luckou LK Totem RE: Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - RAVEN - 03-04-2020 (03-03-2020, 08:37 AM)Tom P. Napsal(a):Ahoj Kaťasi, vzali jsme si příklad od vás a zatím si věříme na cca 60 ks... . RE: Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - Mlčoch - 03-04-2020 ... Ahoj tak si myslím že 60 , bude málo mlčoch RE: Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - Kaťas - 03-05-2020 (03-04-2020, 01:21 PM)Mlčoch Napsal(a): ... Ahoj tak si myslím že 60 , bude málo mlčoch To máš jedno. Málo je i 120, tak co s tím naděláš? Radši ať to mají v klidu. Jen se můžeme důvodně obávat, že se nestihneme přihlásit
RE: Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - RAVEN - 03-05-2020 (03-03-2020, 09:43 AM)honzik181 Napsal(a): Ahoj Tome. Ahoj Honzo, tak jsem to probral s naším astrologem a na sobotu nebudeme dorostence počítat mezi děti, čili tak kvóta bude pouze pro děti (žáky). Ještě doplňuji, že ne vždy budou mít děti své mety, některé discipliny z praktických nebo bezpečnostních důvodů vynechají, pididěti v sobotu také nebudeme zohledňovat zvláštními metami, ani vyhlašovat. Všechno bude v propozicích. Tož tak. (03-05-2020, 08:22 AM)Kaťas Napsal(a):(03-04-2020, 01:21 PM)Mlčoch Napsal(a): ... Ahoj tak si myslím že 60 , bude málo mlčoch Klucí, jsem rád, že očekáváte zájem, já také doufám, že se to naplní. Ještě před 10 lety bych udělal rovnou turnaj pro 120 střelců a nakonec by to "nějak" dopadlo. Letos jsme to ale vymysleli pro 60 kousků a budeme moc rádi, když do sebe všechno zapadne a lidi budou odjíždět když ne přímo spokojení, tak aspoň s pocitem, že to stálo za to. A my z toho nebudeme měsíc marodit a neotráví nás to do budoucna. Nápady totiž jsou, pořád vzpomínám na ten loňský Landštejn, ty akce na hradech mají něco do sebe a my tu máme blízko Kašperk, Rabí, Velhartice... uvidíme časem, ale v hlavě to mám! Jinými slovy, jak říkal kdysi můj spolužák Pepa, když se dvořil Monice a jí už to přišlo hrozně dlouhé a bez výsledků - "drahoušku vydrž, všechno bude. Ale postupně!" RE: Havrani 2020 - stručné info k dubnovým turnajům - honzik181 - 03-09-2020 (03-05-2020, 10:11 AM)RAVEN Napsal(a): Ahoj Honzo, tak jsem to probral s naším astrologem a na sobotu nebudeme dorostence počítat mezi děti, čili tak kvóta bude pouze pro děti (žáky). Ještě doplňuji, že ne vždy budou mít děti své mety, některé discipliny z praktických nebo bezpečnostních důvodů vynechají, pididěti v sobotu také nebudeme zohledňovat zvláštními metami, ani vyhlašovat. Všechno bude v propozicích. Tož tak. Děkuji za odpověď. Už se moc těšíme. Honza RE: Havrani 2020 - zrušení dubnového termínu... - RAVEN - 03-31-2020 Přátelé, v duchu doby jsme nuceni zrušit oba turnaje v dubnovém termínu. Náhradním termínem pro obě akce je poslední víkend v září, tedy 26. - 27. září (s radou ATL předjednáno...). Veškeré zatím uvedené informace zůstávají v platnosti, mění se pouze termín. Propozice a přihlašování předpokládáme zveřejnit, resp. rozjet v druhé půli srpna. Děkujeme za pochopení a těšíme se na viděnou na některém z turnajů raného léta (snad...). Za Lukoklub RAVEN Horažďovice zdraví Tom Pollak. |