03-23-2020, 11:04 PM
Ahojte
Chcel by som v tomto temate prebrat dve temy , jednou je kupa kuse , druhou zodpovedanie otazok na ktore neviem najst odpovede.
Tema 1 - kupa kuse
Dlksiu dobu pozeram po luku alebo kusi no zial mal som uraz ruky a luk nenatiahnem takze kusa vyhrala
Pouzitie by bolo prevazne na tercovu strelbu + raz za rok - dva sa asi budem musiet zucastnit lovu v zahranici s obchonym partnerom.
Vybral som :
TenPoint Titan M1
Wicked Ridge RDX400
Wicked Ridge Invader 400
No neviem sa rozhodnut ; vsetky sa pekne , drahe :
a nedaju sa skusit.
Viete niekto poradit ktora bude dobra na obcasne zastrielanie , a ako to je s kvalitou TP vs WR .
Skvor uprednostnujem kusu ktora bude mat tazisko blizsie k telu.
Je problem si ich pozret osobne malokde ich maju skladom , ak niekto pozna dobry obchod kde ich maju budem rad za odporucenie.
Btw ktory system je lepsi klasicky predny alebo reverzny ?
Tema 2 - nezodpovedane otazky
- strielanie v zime , moze minusova teplota poskodit ramena ?
- treba ramena u kladkovej kuse nejako uvolnit ked sa nebude dlksiu dobu strielat ?
- poznate obchod kde su bobre ceny a je spolahlivy ?
Dakujem kazdemu za postreh
M
Chcel by som v tomto temate prebrat dve temy , jednou je kupa kuse , druhou zodpovedanie otazok na ktore neviem najst odpovede.
Tema 1 - kupa kuse
Dlksiu dobu pozeram po luku alebo kusi no zial mal som uraz ruky a luk nenatiahnem takze kusa vyhrala

Vybral som :
TenPoint Titan M1
Wicked Ridge RDX400
Wicked Ridge Invader 400
No neviem sa rozhodnut ; vsetky sa pekne , drahe :

Viete niekto poradit ktora bude dobra na obcasne zastrielanie , a ako to je s kvalitou TP vs WR .
Skvor uprednostnujem kusu ktora bude mat tazisko blizsie k telu.
Je problem si ich pozret osobne malokde ich maju skladom , ak niekto pozna dobry obchod kde ich maju budem rad za odporucenie.
Btw ktory system je lepsi klasicky predny alebo reverzny ?
Tema 2 - nezodpovedane otazky
- strielanie v zime , moze minusova teplota poskodit ramena ?
- treba ramena u kladkovej kuse nejako uvolnit ked sa nebude dlksiu dobu strielat ?
- poznate obchod kde su bobre ceny a je spolahlivy ?
Dakujem kazdemu za postreh
M