07-22-2024, 04:56 AM
Díky za krásný turnaj, byla to pro mě velká dávka nostalgie a zároveň ukázka toho, jak se některá místa za pár let dokáží proměnit. Bylo super si zastřílet dnes už vzácné disciplíny kombinující pohyb, přesnost a čas
také několik nových atrakcí, třeba záludné Kladenské věžáky, kde jedna minela znamenala i 40 bodů propad
.
Já osobně (v rámci naší skupiny) jsem si žádného nebezpečí ohledně postavení terčů nevšiml a tím, že se už několik let nevejdu do pravidel ligy, tak jsem ani nepostřehl, že je nové pravidlo ohledně výšky terčů ... s 82body na 20m bych si stejně nemohl stěžovat, snad až na to slunce řádící na temeni
(ale 3 šípy jsem musel protlačovat zpět do terče, abych odhalil co jsem zasáhl).
Doufám, že bude další ročník.
také několik nových atrakcí, třeba záludné Kladenské věžáky, kde jedna minela znamenala i 40 bodů propad
.Já osobně (v rámci naší skupiny) jsem si žádného nebezpečí ohledně postavení terčů nevšiml a tím, že se už několik let nevejdu do pravidel ligy, tak jsem ani nepostřehl, že je nové pravidlo ohledně výšky terčů ... s 82body na 20m bych si stejně nemohl stěžovat, snad až na to slunce řádící na temeni
(ale 3 šípy jsem musel protlačovat zpět do terče, abych odhalil co jsem zasáhl).Doufám, že bude další ročník.