07-22-2024, 05:45 AM
(07-21-2024, 11:54 AM)Pavlos Napsal(a): Ahoj, v první řadě bych rád poděkoval pořadatelům za moc hezký turnaj. Krásné prostředí, fajn zázemí a nevšední disciplínyA překvapilo mě, že někdo z rady neprošel a nezkontroloval vše potřebné před soutěží, mohlo dojít k nápravě a nebylo by nutné takových to komentářů!. Možná někdy komplikovanější pravidla, ale dalo se to pochopit (vlastně vzhledem k tomu, jak mám na Rejvízu vyhodnocovanou rychlostřelbu já, tak pro to mám pochopení
.
Stran bezpečnosti jsem neměl pocit, že by nastávaly nějaké vyloženě nebezpečné, nepřehledné situace. Některé disciplíny bude dobré dotáhnout k větší dokonalosti, ale jako pořadatel lukostřeleckých závodů už z dob, kdy ještě lukostřelecká liga ani neexistovala, vím, jak je to náročné. Co se týká ligových disciplín, tak určitě bude dobré, aby se dodržovaly stejné parametry (i když se nedomnívám, že je nezbytné mít střed terče vždy v přesné výšce nad zemí), nejsme halová lukostřelba a v přírodě, v boji, nebo lovu se věci taky nechovají vždy stejně a na míření se tím nic nemění pro ty, co to umí. A překvapilo mě, že někdo z rady neprošel a nezkontroloval vše potřebné před soutěží, mohlo dojít k nápravě a nebylo by nutné takových to komentářů!
Pavlos
V komentáři před tebou to Lojza uvedl, že je to chyba! Zatím se to nikde nestalo, ale máš pravdu a sypeme si popel na hlavu.

. Možná někdy komplikovanější pravidla, ale dalo se to pochopit (vlastně vzhledem k tomu, jak mám na Rejvízu vyhodnocovanou rychlostřelbu já, tak pro to mám pochopení
, vím, jak je to náročné. Co se týká ligových disciplín, tak určitě bude dobré, aby se dodržovaly stejné parametry (i když se nedomnívám, že je nezbytné mít střed terče vždy v přesné výšce nad zemí), nejsme halová lukostřelba a v přírodě, v boji, nebo lovu se věci taky nechovají vždy stejně a na míření se tím nic nemění pro ty, co to umí. A překvapilo mě, že někdo z rady neprošel a nezkontroloval vše potřebné před soutěží, mohlo dojít k nápravě a nebylo by nutné takových to komentářů!