Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turnaj Sv. Víta v Habří 14.6.2025
Ahoj, 
přihlašování bude spuštěno v pondělí 26.5.2025 ve 20 hod. 

Díky a těšíme se.
Za LK Totem
Petr
Odpovědět
Ahoj...Péťa Holub'ojc mi poradil,ajť se zde zkusím ,,rezervovat" do pozice náhradníka.
Případně kdyby někdo vypadnul...tak jsem za Smile
603352236 / F.Bastl@seznam.cz
Ahoj a díks,kdyby to vyšlo..Truskovice mi nabourala montáž na SK.
Odpovědět
Také se hlásím jako náhradník
Jakub Petr
Lukos Manětín
jakubpetr81@seznam.cz
602253982
Odpovědět
Ahoj všem,
INFO PRO LETOŠNÍ ROČNÍK: Doneste si vlastní nádobí na oběd! Máme nově malé umyvadlo na omytí, tak nezapomeňte přibalit. Vidíme se v pátek, případně v sobotu!

František
Odpovědět
Ahoj, přikládám výsledky.
Bohužel až po vyhlášení se nám nahlásil Tobiáš Uhlík, že střílel za hobity. Svým skvělým výkonem předčil všechny ostatní hobity a byl PRVNÍ.
Tímto se mu omlouváme, že nebyl vyhlášen na slavnostním vyhlášení.
Honzík

Přiložené soubory
.pdf   výsledky habří 2025.pdf (Velikost: 490,11 KB / Stažení: 79)
Odpovědět
Zdravím ...ahoj TOTEM'áci....Děkuji převelice za fajnové dnešní lukostřelecké klání...všechno super...trať.. hlavně nová disciplína PRĎOLA byla fantastická ? počasí i stravu..paráda.. děkuji.
A hlavně se chci omluvit,z hlouby duše jak pořadatelům...tak hlavně k soupeřům....že bohužel časový pres nás donutil zmizet dřív než se to všechno ke konci uďálo...mrzí mi to,všem gratuluji alespoň takhle virtuálně na ,,bednu"...Super výkon bando ...s úctou BAZY..DÍKS
Odpovědět
Zdravíme do Habří, taky děkujeme a chválíme organizátory za krásnou sobotu, atmosféra byla parádní (a jídlo jakbysmet). Byli jsme tady poprvé, ale určitě ne naposled. Prďola byl super, a stejně tak nádherná 3d stezka a další disciplíny. Zdravíme taky Livečkovi!

PS: Ve výsledcích je u našeho Vendy chybička - soustřel měl 92 (ne 42).

Ještě jednou díky a nashle příště
Odpovědět
Tak to byla velká paráda......Děkujeme, vše bylo super. Wahinkpe
Odpovědět
Ahoj střelkyně, střelci a střelčata,
ztráty a nálezy z Habří: malý ešus, víko z velkého ešusu, propiska, nožík, dětský batůžek.

Fotos

Mohu vzít v sobotu na další turnaj do Žlutic u Borku. Nebo se stavte u mě v Šindlových Dvorech:-)

Ahoj Petr, 602409512
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: Matěj Kosař, 1 host(ů)