Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gator Grafoman

Registrace: 11.8. 2006 Příspěvky: 652
|
Zaslal: út květen 12, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
Stanoviště byla 3. Šel jsi po jednom výstřelu vpřed a po dosažení nejblížšího stanoviště k terči zase couval.
Nám se na králicích jeden šíp taky odrazil a namířil si to na střelkyni samu.
Možná by mohli být dál. Střílí na to i děti a u jejich slabších lučíků je pravděpodobnost odrazu vyšší. _________________ Ostatně soudím, že stane-li se tradiční lukostřelba sportem, bude zničena. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
orange Stálý přispivatel

Registrace: 1.9. 2008 Příspěvky: 459 Bydliště: Praha Dablice
|
Zaslal: út květen 12, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
A jeste jen mala zkusenost ohledne bezpecnosti, pri stelbe na kraliky se jeden muj sip odrazil dost razantne v ostrem uhlu a letel primo na hlavu jednoho prihlizejiciho z nasi skupiny, nic prijemneho a sip letel dost zprudka (ze 40lb luku, 11/32 sipy bez 3D HROTU). Sipy se odrazely i ostatnim, ale ja trefil u blizkeho kralika presne rozhrani tela a lemu. Chelo by to priste zonu, kde ma stat skupina a take, aby byla posunuta o 90 stupnu jako to bylo posledne na Mistrovsti.
Take mne pripadalo ze popis discilin neni konzistenti, napr 5 sipu na 3 stanoviste Serifa. Mozna tech stanovist bylo 5 a my je prehledly ? Ten Serif chce urcite upresnit. _________________ Všichni opeřenci se musí naučit dobře létat, proč to ale šípům trvá ze všech opeřenců nejdéle ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Napeska Občasný přispivatel

Registrace: 8.9. 2008 Příspěvky: 254 Bydliště: Praha Malá Strana
|
Zaslal: út květen 12, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
Griffinka napsal: | SanDuro napsal: |
Griffinko, prijd zas mezi nas jak telo a duch dovoli ....
San |
Druhý pokus o odpověď: Vynasnažím se, už se na vás všechny moc těším. | No,doufám ,že na Licoměrsko nastupuješ s tím právým lukem a samo dřev šajpy !!! 48 je nejvíc ! Držím palce . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reddie Nováček

Registrace: 11.6. 2007 Příspěvky: 80
|
Zaslal: út květen 12, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
no ja este raz davam klobuk dole pred organizatormi, predchvilou som to urobil o rok neskor , som nejak off _________________ Grozer Flatbow 60# & Szaloky Classic hunter 52# |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sfings Nováček

Registrace: 2.9. 2008 Příspěvky: 120 Bydliště: moravááá
|
Zaslal: út květen 12, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
..tak jak vidím..všichni byli mooooc rádi,že jsem vám tam přivezla pár poláků do konkurence.. ..že..?
Tak tady pár fotek..
http://chinshin.rajce.idnes.cz/Lukohratky_8-10.5_2009/
A všem samo díky za super akci..a hlavně našemu nej patronovi naší nej grupy!!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek Stálý přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 365 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: út květen 12, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
Ja bych jeste chtel organizatorum podekovat za uzasny nejen sobotni program, ale taky za patecni koncert kapely multiinstrumentalband,
pac to byl pro nektere z nas opravdu ale opravdu hodne zajimavy zazitek obzlvaste Itazipova vlozka indianskych pisni  _________________ ...cvič se v rytířství a uč se umění,
které tě ozdobí a v boji čestně poslouží... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út květen 12, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
Ja zas dekuji organizatorum.
A opravdu i clenum me skupiny.
Pri turnaji jsem prisel na to jak se sportovni lukostrelba lisi od te tradicni.
Neni to ani vybavenim ani oblecenim. Je to o tom ze se sejde parta lidi a tri dny se kralovsky bavi a je u toho desna sranda.
Ta sranda jak videt muze mit vysoky motivacni charakter a jak Polaci tak Slovaci dokazali ze lukostrelba je jen jedna a ze strileni z tradicniho luku neni omluva k tomu aby se clovek netrefoval do terce.
Jeste jsem zapomnel na Mysu, ale to je takovy pomyleny renesancni svetoobcan asi jak ja.
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Poutnik Občasný přispivatel

Registrace: 17.6. 2006 Příspěvky: 187 Bydliště: Všude a nikde, jinak prozatim Kladno
|
Zaslal: út květen 12, 2009 3:02 pm Předmět: |
|
|
I ja dekuji za pekne proziti Lukohratek. Letos jsem si po dlouhe dobe zastrilel a bylo to moc fajn.
Jinak bych jeste rad podekoval sve skupince, ktere jsem delal patrona. Byla moc fajn a dekuji jim, ze to se mnou vydrzeli :c) Tak snad zase pristi rok :c) _________________ HŇ, HŇ, HŇ  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Školník Nováček

Registrace: 14.6. 2007 Příspěvky: 20 Bydliště: Žloukovice
|
Zaslal: út květen 12, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
Všem zúčastněným a zvláště pak pořadatelům děkujeme za krásně prožité tři májové dny.
Kačka a Míla(Školník).
Pár foteček na : http://milaru.rajce.net/LK_2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luna Nováček

Registrace: 20.6. 2006 Příspěvky: 31 Bydliště: Liberec
|
Zaslal: út květen 12, 2009 2:04 pm Předmět: |
|
|
Také bych se ráda připojila k dlouhé řadě naprosto spokojených lidiček bylo to úúúúžasné a nezapomenutelné a všichni jste neskutečně báječní zvláštní poděkování Vlaštovce za pohodové vedení naší skupinky a péči o nás a ten samí dík Barsiné za dokonalou podporu při 3D, kde díky jejím výhružným pohledům a přesným instrukcím jsem se občas i trefila
Děkuju moc ! _________________ Luna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Legolas Nováček

Registrace: 10.3. 2008 Příspěvky: 23
|
Zaslal: út květen 12, 2009 1:28 pm Předmět: |
|
|
SanDuro napsal: | Nebudu se opakovat, bavil jsem se kralovsky, hlavne NASA GRUPA. |
Legolas a Barsiné zdraví z brna.Turnaj opět perfektní, atmosféra opět perfektní a organizátorům velký dík za přípravu a organizaci, ste špica.
Patron san duro je nejlepčí vybičoval náš tým k vynikajícím výkonům(kromě mě ), loni sme vyhráli Bowyard, tak letos chtěl v tom vítězném týmovém tažení pokračovat......ovšem polští chlapci tomu pomohli, jsou fakt výborní a navíc se eště furt usmívají....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivar Nováček

Registrace: 16.5. 2008 Příspěvky: 36 Bydliště: Przecieszyn, Polsko
|
Zaslal: út květen 12, 2009 1:16 pm Předmět: |
|
|
Witajcie!
Dzięki wielkie organizatorom za perfekcyjnie przygotowane i przeprowadzone zawody... i wszystkim za kolejną możliwość postrzelania w tak miłym gronie łuczników i łuczniczek
Pierwsze, co zrobiłem jak zobaczyłem wyniki to pożałowałem, że nie wykorzystałem DK na kółeczkach i nie wyprzedziłem Mysy... ale jak do mnie dotarło, że on też z DK nie korzystał to ogromnie się ucieszyłem... przynajmniej było fair-play, wygrał zasłużenie... i może dzięki temu nie skreśli wszystkich Polaków, którzy się zgłosili na Vsetice
Hmm... ja w ciągu tych trzech dni (fajnie, że Lukohratky były podzielone na piątek i sobotę - strzelało się dużo spokojniej) też eksperymentowałem z tym, jaki wpływ na celność mają wszelkiej maści trunki (tego nie tłumaczcie bo forum czytają też dzieci! )
Zwłaszcza w piątek... kiedy udało mi się zgubić w lesie w trakcie jednej konkurencji... i to wcale nie dlatego, że trasa była źle oznaczona... ...jednym słowem - medovine macie cudooooowną, a w połączeniu z piwem... rewelacja... a jak się później strzela
Pewnie znacie takie stare, chińskie przysłowie - "Z alkoholem jeszcze nikt nie wygrał... tylko Polakom kilka razy udało się zremisować"
...tak więc...
NASZA GRUPA!!!
...dzięki San... a w przyszłym roku od razu nas wpisuj na swoją kartkę, nawet nikogo nie pytaj
Pozdrowienia z Polski! ...i do następnego!  _________________ "Łucznik wart jest jedynie tyle ile jest warta jego zapasowa cięciwa" - przysłowie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: út květen 12, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
Já jsem se pro letošek rozhodl ani jednu kartu nevyužít.
Pokud by byla opravná karta, mohlo by to zkomplikovat hladký průběh takových disciplíny jako třeba střelba na postupující šik, lovecká stezka nebo třeba roving (ty dvě sice letos nebyly ale můžou být v dalším ročníku) _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffinka Nováček

Registrace: 7.1. 2007 Příspěvky: 5 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: út květen 12, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
SanDuro napsal: |
San |
Druhý pokus o odpověď: Vynasnažím se, už se na vás všechny moc těším. _________________ Griffinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

Registrace: 11.10. 2008 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út květen 12, 2009 11:49 am Předmět: opravný pokus |
|
|
Aby se to nekomplikovalo, opravný pokus by mohl být místo divoké karty. Stejně jsem si těch 50 bodů nezasloužil - na té postupce bych to v reálu nedal ani náhodou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jchocz Stálý přispivatel

Registrace: 17.8. 2008 Příspěvky: 397 Bydliště: Třemošnice
|
Zaslal: út květen 12, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
jarenka napsal: |
A nemohla bych těchto karet mít dle počtu disciplín?Já mám pocit,že příště by to bylo lepší,úplně po každé disciplíně.Ha ha.  |
Jařenko, Jařenko, spíše musíme zmírnit tempo u těch pinďuláků jak jsme je do sebe šoupaly... Do jedné nožky, do druhé nožky a nakonec jak řekl Leon byla z toho stonožka. Pak se nám bude střílet lépe.
Nevím, ale už z těch žolíků a divokých karet jsem byl mimo a ani jedno jsem nepoužil. Myslím, že ty opravné pokusy to ještě komplikují. Nějak mi nefungoval mozek a z toho bych byl ještě více mimo. Alkoholické nápoje ničí buňky mozku (nebo žádné již nemám ?)... _________________ Jichoč
---------------------------------------------------------------------------------------------
Každý má svoji cestu, kterou musí nebo chce absolvovat.
mobil: 777 328 863, Skype: jchocz_vision
http://redukceerp.ic.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffinka Nováček

Registrace: 7.1. 2007 Příspěvky: 5 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: út květen 12, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
SanDuro napsal: | Nebudu se opakovat, bavil jsem se kralovsky, hlavne NASA GRUPA. Sve organizacni pripominky jsem vrhnul u ohne pod rouskou slivovice a byla v podstate jen jedna.
Jeste jednou moc dik.
P.S. Malemu smradovi griffinovi dluzim kombat. Odcinim na nejblizsi akci a kaju se .
San |
_________________ Griffinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarenka Nováček

Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 94 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út květen 12, 2009 9:58 am Předmět: |
|
|
Já také moc a moc děkuji!!!Bylo to super!!Ukočírovat takovou bandu loupežníků chce pořádnou odvahu, a tu vy teda máte!!!
Re Buky:
Návrh: co zavést "opravnou kartu"? Střelec by mohl jednu disciplínu opakovat a počítalo by se skóre opravného pokusu.
A nemohla bych těchto karet mít dle počtu disciplín?Já mám pocit,že příště by to bylo lepší,úplně po každé disciplíně.Ha ha.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út květen 12, 2009 2:48 am Předmět: |
|
|
Nebudu se opakovat, bavil jsem se kralovsky, hlavne NASA GRUPA. Sve organizacni pripominky jsem vrhnul u ohne pod rouskou slivovice a byla v podstate jen jedna.
Jeste jednou moc dik.
P.S. Malemu smradovi griffinovi dluzim kombat. Odcinim na nejblizsi akci a kaju se .
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffin Grafoman

Registrace: 21.7. 2006 Příspěvky: 1283 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: út květen 12, 2009 12:49 am Předmět: |
|
|
Mysa napsal: | Co takhle se naučit střílet, nebo si pořídit pořádný luk do 48 palců??  |
a) je správně  _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silverwolf Nováček

Registrace: 12.5. 2008 Příspěvky: 8 Bydliště: Bratislava
|
Zaslal: po květen 11, 2009 11:55 pm Předmět: |
|
|
K dlhému radu ďakovačov sa pripájam aj ja s Vellinkou. Môj pohľad na LUKOHRÁTKY nájdete na mojej stránke.
Ešte pridám 3Déčko a bude to hotovo. _________________ ... aj vlci sú len ľudia ...
www.vlcik.sk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: po květen 11, 2009 11:35 pm Předmět: |
|
|
Složte se Arnimu. Já ho na Slovensko odvezu.
Griffine, ty furt špekuluješ jak se zbavit soupeřů. Co takhle se naučit střílet, nebo si pořídit pořádný luk do 48 palců??  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffin Grafoman

|
Zaslal: po květen 11, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
|
gawain napsal: | Ja sefujem sam sebe ,, takze smola, urcite pridem a privediem DALSICH  |
No a je to tady!!! Tak teda přijeď, my se to tady zatím pokusíme naučit.  _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffin Grafoman

|
Zaslal: po květen 11, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Re Bambulka a MG: Je to tak a už bych se s tím netrápil. Malej Griffin říkal "V poho."
Re Bambulka - termín: To byl teda nápad, takhle to zveřejnit, teď si Gawain s Rosomákem vezmou dovolenou! Ach jo. _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gawain Grafoman

Registrace: 17.11. 2007 Příspěvky: 580 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: po květen 11, 2009 11:03 pm Předmět: |
|
|
Griffin napsal: | gawain napsal: | Buduci rok sa urcite uvidime a prideme v hojnejsom pocte |
To jo, ale ty, ty zůstaň doma ... Nemáš nějaké služby v práci nebo něco..abychom podle toho mohli vybrat vhodný termín?
gawain napsal: | V septembri s najvassou pravdepodobnostou budeme robit turnaj my, tak dam vediet ak to bude na isto.  |
To by bylo dobře, složíme se Mýšovi na cestu!!!!
Ach jo, ta mezinárodní účast, ta mezinárodní účast... |
Ja sefujem sam sebe ,, takze smola, urcite pridem a privediem DALSICH  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leon Občasný přispivatel

Registrace: 17.5. 2007 Příspěvky: 246
|
Zaslal: po květen 11, 2009 9:45 pm Předmět: Leon |
|
|
Tak to nemělo vadu!!! Díky  _________________ Leon Sagittarius
moto: "Člověk je silný jen tak, jak silné má přátele." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: po květen 11, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
Jerry napsal: | Akorád mě docela štve ta zmizelá Janiny kamera. |
Bohužel jsme jí ve věcem nenašli.... _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jerry Nováček

Registrace: 10.6. 2007 Příspěvky: 81 Bydliště: Beroun
|
Zaslal: po květen 11, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
Pochopitelně se také připujuji ke gratulaci za skvělé zavody .
Akorád mě docela štve ta zmizelá Janiny kamera. _________________ Zkušenost nedělá výjímky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: po květen 11, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
Griffin napsal: |
K tomu 18. místu: no právě, už teď se pyšně nafouknul a vypadá to, že sekne s lukostřelbou, dokud je na vrcholu...  |
Moc mne tato chyba mrzí, ale napadlo mne to náhodou až včera večer. Ani když jsem psala výsledky mi to nedošlo, kdyby jo tak bych to přehodila. I já se moc omlouvám a jako máma chápu, že to pro to dítě musí být strašné zklamání a vysvětlit mu to je pořádně těžké.
Rozhodně nám, ale tato nešťastná věcička zase ukázala, že pořád máme ještě mezery, takže příští rok bude rovnou v přihlášce zaškrtávací políčko na kategorii dětí a do Toxophilla donutíme Lucínka udělat nějakého hlídače věku, aby nám to už neuteklo.
Malý Griffine - Porazit 4 další kluky je sice dobrý, ale porazit 20 dospěláků je naprostá bomba, myslím, že na tebe můžou být rodiče pořádně pyšní. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: po květen 11, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
Termín už je stanovený teď - příští rok se uvidíme 14.-16.5. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|