Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tulak77 Grafoman

Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
dakujem a este raz sa ospravedlnujem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
Opraveno i v článku _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 12:13 am Předmět: |
|
|
jasne ... prepac za mierne nedostatky snazil som sa to pisat ked som mal este relativne cerstvu pamat ale vidis chybycka sa nasla dakujem za opravu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 12:12 am Předmět: |
|
|
Jen taková poznámka k tomu povídání...ve finále combatu porazila Jařenka mě a Legolase  _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
Pro ty co nenavštěvují titulní stránku tak tady je pár postřehů od Tuláka.  _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: so srpen 07, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
Ivar napsal: |
Pozdrawiam gorąco naszą Drużynę za to, że Mysa w końcu nie był pierwszy (mam nadzieję, że się na mnie za to nie obrazi ) i całą resztę wariatów, którzy przeżyli tam pewnie jeden z najpiękniejszych weekendów w życiu
.. |
Jen počkej , až nepotáhnu na noze balvan družstva Ale snažili se. Jenom kdyby Pez nesmyslně nelpěl na zaostalém dřevěném luku. I když, pravda, byl surově odloučen od rodiny. A ty kdybys Ivare Zuzku trochu potrénoval. _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivar Nováček

Registrace: 16.5. 2008 Příspěvky: 36 Bydliště: Przecieszyn, Polsko
|
Zaslal: so srpen 07, 2010 10:42 am Předmět: |
|
|
Chciałem zgłosić jedną poprawkę do wyniku zawodów...
Ten tort za 1-sze miejsce nie należał się nam tylko Ajucie i tym wszystkim, którzy wchodzili w skład Dream Teamu, który to dla nas zorganizował.
Pomimo to, że akcja była absolutnie doskonała pod każdym względem, następnym razem będę tańczył przy ogniu z Zelim i nie położę się tak wcześnie spać w nadziei, że obudzę się kraaaaaaaaaaaasnie pomalowany czarnym markerem
Pozdrawiam gorąco naszą Drużynę za to, że Mysa w końcu nie był pierwszy (mam nadzieję, że się na mnie za to nie obrazi ) i całą resztę wariatów, którzy przeżyli tam pewnie jeden z najpiękniejszych weekendów w życiu
...a od tego turnieju słowo techno-party będzie mi się kojarzyć z czymś zupełnie innym niż do tej pory... hmm... kto by pomyślał...  _________________ "Łucznik wart jest jedynie tyle ile jest warta jego zapasowa cięciwa" - przysłowie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Nováček

Registrace: 28.6. 2006 Příspěvky: 98 Bydliště: Ml.Boleslav
|
Zaslal: pá srpen 06, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
Když vy už jste to sem všechno napsali. O setkání, o nádherném místě kde se akce konala, o úžasné náladě,
o večerním táboráku, o připravených disciplínách, také o dobývání vesnice z válečného vozu,
o tradiční československé disciplíně "muž s koženou brašnou",
kterou jsme si poprvé mohli zkusit.
Krásná akce, s Markétou jsme si ten víkend moc užili. Při odjezdu se Markéta minula s Ajutou a já se Sigitu.
Loučíme se na dálku a děkujeme Vám, Sigitu, Ajuto, Indiáne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
Tak se nám klube další krkonošský turnaj, na který bych Vás všechny rád pozval ... Jarda Obročník, duše mě dosud v podstatě neznámá (více jej budou znát střelci 3D soutěží), rozhodl se uspořádat 3D a udělat z něj turnaj pro naši krevní skupinu.
Abych pravdu řekl, po jeho návštěvě u nás, kdy si byl půjčit hromadu terčů, by doplnil 3D zvěř i o naše disciplíny, mám z plánované akce velmi příjemný pocit. Více je o tom v tomto diskusním vlákně. Doufám, že se tam bez ohledu na dovolené s většinou z vás zase potkáme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 12:00 am Předmět: |
|
|
JardaM napsal: | Mysa napsal: |
Přišel jsem jenom o dva šípy.
 |
Když ten, co umí střílet, přijde o dva šípy, o kolik jich příjdou ti, co to tak moc neumí?  |
O jeden jsem přišel, protože střílet neumím- polizem srnce se šíp zvednul do korun stromů a hnal se někam na Dvůr Králové, to nemělo smysl hledat...
a o druhý jsem přišel zlomením o roksor procházející komorou lišky- to jsem naopak střílel nepředvídatelně dobře, nebo si tam Indián zakomponoval tajnou soutěž "smolný šíp"
Jinak úmrtnost je to velmi malá. Na 3D, nebo mainstreemových turnajích to bývá horší, i když letos musím zaklepat....
Mikuláš Krutohlav Sodja přišel o jeden šíp tím, že se hnal k terči a nečekal, že jeho šíp bude tak daleko před terčem...překopl si ho.
Jinak naše rodina beze ztrát.
bylo to postavené valnou většinou s použitím hlavy. Smekám _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 8:26 pm Předmět: |
|
|
To je jenom smůla, já rozhodně střílet neumím a přišel jsem jen o jeden šíp a jeden plastový končík. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaM Grafoman

Registrace: 21.9. 2008 Příspěvky: 1190 Bydliště: Zlín
|
Zaslal: st srpen 04, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
Mysa napsal: |
 |
Když ten, co umí střílet, přijde o dva šípy, o kolik jich příjdou ti, co to tak moc neumí?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek Stálý přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 365 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st srpen 04, 2010 5:49 pm Předmět: |
|
|
Myša mi mluví z duše ... To byla tak svělá atmoška, hodně mi to připomnělo soutěže za starejch časů ... to bylo když byl ještě Bonďa hezkej a hubenej kluk
Organizátorům a všem co pomáhali okolo opravdu patří velké Díky
Krom skvělého střílení, byl i čas na pokec se "starejma" známejma, a posezení u jednoho ohně byla třešnička na dortu. Jo když jsme u toho jídla, je nutné zmínit, že pokud chcete zaručený recept na smích, je třeba dát si salát Mrkev&Zelí ... myslím, že naše bránice místama nestíhali
Z disciplín bych k níže oslavovaným ještě přidal střelbu na šik, strategické místo, parádní výběr terénu, víc takových na turnajích neuškodí.
Myslím, že o Královském turnaji s duchem Indiána se bude ještě dlouho mluvit, a to je dobře
Díííííííky moc
Mytakuje Oyasin _________________ ...cvič se v rytířství a uč se umění,
které tě ozdobí a v boji čestně poslouží... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
mě se ranní fotky také líbí. Focení jsou báječně bezbranní.
Ranní Mrkev:
Tichoň napaden hrochem:
 _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 177 Bydliště: někde ...
|
Zaslal: st srpen 04, 2010 12:49 pm Předmět: |
|
|
Oooooo, děkuji. Pomalu se začínám červenat. Většinu dokumentárních fotografií jsem raději nechal v trezoru . _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Meine Nováček

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 129
|
Zaslal: st srpen 04, 2010 12:13 pm Předmět: |
|
|
K tomuto turnaji mám jen jediné: JÁ CHCI ZPÁTKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!
Bylo to až nehorázně super, připomnělo mi to, proč na tyhle akce vlastně lezu, když neumím střílet
Jinak naše družstvo, které si dalo tak záležet, že dorazilo úplně poslední, ale skončilo na třetím místě (čímž jim všem děkuji, protože to bylo asi první a poslední, co se mi kdy podařilo v lukostřelbě vyhrát)
Meine, Kibe, Pavel Mareš, Milka Tuláková, Ticháč a jeho dvě roztleskávačky, nosičky piva a skvělé malé lukostřelkyně Žofka a Stáza. _________________ Vše co řeknete bude použito proti Vám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 9:16 am Předmět: |
|
|
super foto ako krasne je tam vidiet moj pokus na combate strielat obratenym lukom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
budeš muset změnit zaměstnavatele Sorone. Takovouhle atmošku jsem nezažil už pár let. Dokonce jsem uvažoval, že se na "zábavnou" lukostřelbu vyprdnu a budu jezdit jenom k Zelímu. Jestli mě tam bude chtít. Ajuti v širším kontextu a Kácha mi dali naději. Jde to.
Souhlasím se Zelím, že kolem osady bych jezdil furt. Ajuta večer provezl i děti, ačkoli byl viditelně unaven. Indián zas vozil děti na čtyřkolce.
Muž s koženou brašnou mne zaujal mnohem dřív, než jsem ho viděl.
Koule z východu jsou obohacením a super disciplína.
Sestry Královy o nás pečovaly vzorně, tatínek Král, co vypadá jako syn Král ,báječně udil, chlastu bylo požehnaně, jídla nepřeberně.
Piva teklo tolik, že i Zelí brblal jenom pro formu. Počasí excelentní. Na klíšťata je to vysoko. Techno bylo daleko..........Skvěle připravený "rodiný"závod. Samí fajn lidi.
A soutěž družstev vede k fandění celému družstvu. Je to nezvyk, nedá se bránit proti tomu, koho ti vylosují (Pezovi nebyl povolen přestup k rodině), ale bavilo mne to moc.  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Soron Stálý přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 352 Bydliště: Žatec
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 1:56 pm Předmět: |
|
|
Ještě že jsem tam nebyl!!! Už bych se tam odsud nehnul .
Bohužel můj nový zaměstnavetel mi udělal tlustou čáru přes rozpočet ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sfings Nováček

Registrace: 2.9. 2008 Příspěvky: 120 Bydliště: moravááá
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 11:19 pm Předmět: |
|
|
..no tak chvály už bylo dost..
..tak napíšu jedno velké díky za to,že jste mi svým způsobem života připomněli,o čem jsem kdysi snila a co ze mě komerční lidi okolo mě vybili!
Dokázali jste mi,že to jde,když se chce!..a že sny se mají plnit!..byl to proto pro mě dost přínosný víkend!
Děkuji..
A tady pár fotek..
http://chinshin.rajce.idnes.cz/Ajutovska_technolukostrelba_30.7-1.8_2010/
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 10:48 pm Předmět: |
|
|
Ano , vyblbli jsme se dokonale, a to nejen při střílení.
Všichni chválí, samozřejmě naprosto oprávněně, tak já zkusím vymyslet, co se mi nelíbilo:
- že soudek výtečného Tambora byl vypitej moc rychle
- že prasorožec při zásahu nevyluzoval smrtelný chropot
- že dobývání osady z jedoucího vozu bylo moc krátký ( klidně bych tam jezdil furt dokola)
- že jsem musel vyvinout značné úsilí, aby se mnou někdo křepčil kolem vohně
- že mi Ticháč zalehnul karimatku (a v ranním chladu se pokusil ze mě stáhnout spacák, ale ubránil jsem ho
- že jsem se při nočním souboji panterů neodhodlal Ajutu pořádně hryznout do lejtka
Jináč to šlo.
Musím vyzdvihnout osobní odvahu Soni a Patrika, že se hned napoprvé pustili do tak rozsáhlé akce (a zvládli to víc než dobře), moji úctu mají rodinní příslušníci za ochotu a trpělivost při péči o naše blaho a všeobecnou pohodu a taktéž Láďa Kácha tam zjevně odvedl obrovskej kus práce.
Tato akce se nesmazatelně zapsala do dějin večírkové lukostřelby. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luna Nováček

Registrace: 20.6. 2006 Příspěvky: 31 Bydliště: Liberec
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Taky se připojím k velikému poděkování
Byl to jeden z nejkrásnějších víkendů a moc vám všem děkuji disciplíny byly parádní a prostředí a atmosféra nepřekonatelné
Ajuto, Sigitu a Indiáne jste super !!!  _________________ Luna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
Díky moc a moc a moc.
Bylo to super, je to skvělé, jak už skoro nemine víkend, aby se člověk nemohl někde vyblbnout.
Naše skupina č. 9, ale v pořadí pátá (škoda, lépe sundat diverzanta, tak jsme třetí): Luna, Zinna, Lucínek, Drobček, Dundee |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jchocz Stálý přispivatel

Registrace: 17.8. 2008 Příspěvky: 397 Bydliště: Třemošnice
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
fedosteve napsal: | ...Zvlášť vydarená je Mysova fotka (č.19). |
To je tvář ? Až dosud jsem si pamatoval, že Mýša vypadá jinak... _________________ Jichoč
---------------------------------------------------------------------------------------------
Každý má svoji cestu, kterou musí nebo chce absolvovat.
mobil: 777 328 863, Skype: jchocz_vision
http://redukceerp.ic.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leon Občasný přispivatel

Registrace: 17.5. 2007 Příspěvky: 246
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 5:05 pm Předmět: Leon |
|
|
Bala to naprostá paráda !!! Jako za časů "Kocoura". Díky Rudokožci za super zážitek.  _________________ Leon Sagittarius
moto: "Člověk je silný jen tak, jak silné má přátele." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Legolas Nováček

Registrace: 10.3. 2008 Příspěvky: 23
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
tak tedy pořadí čtvrté - Hombre, Špilda, Gussy, Jahůdka a Legolas...kvalita jasná už na pohled  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eleniel Grafoman

Registrace: 23.5. 2007 Příspěvky: 670 Bydliště: Jaroměř
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 4:53 pm Předmět: |
|
|
To nejlepší nakonec : Kenda, Elen, Kačka Školníková, Jarda Kaska, Láďa Pácalt _________________ Nemohu si vybrat, jak se cítím, ale mohu si vybrat, co s tím udělám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 4:47 pm Předmět: |
|
|
Ajuti, Indiáne DOKONALÉ!!!
pořadí osmé: Zelí, Jařenka, Koba, Markéta (Kachně) a Honza (příjmení nepamatuji ) _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 4:00 pm Předmět: |
|
|
jinak ještě k číslování skupin, byly očíslovány podle pořadí jak jsem zpracovával bodovačky, tedy přibližně v pořadí jak byly bodovačky odevzdány  _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|