Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tlapa Stálý přispivatel

Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 395 Bydliště: Brno-Řečkovice
|
Zaslal: st září 14, 2011 8:25 am Předmět: |
|
|
koba napsal: |
Nemá, dle jeho vlastních slov se právě pracuje na nové podobě webových stránek. Tak aby odpovídali dnešním potřebám. |
Jo to mi taky říkal. Ale už před rokem  _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alwarez Grafoman

Registrace: 12.7. 2009 Příspěvky: 2333 Bydliště: Severni Karolina USA
|
Zaslal: st září 14, 2011 5:02 am Předmět: |
|
|
Jak jdou na odbyt kyzlovy luky v Irsku???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fenit Grafoman

Registrace: 5.12. 2010 Příspěvky: 540 Bydliště: Mallow,Irsko
|
Zaslal: út září 13, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
ked som si daval panu Kyzlovi robit druhy luk zaslal mi 2 cd s komplet ponukou tak ako to bude na novej stranke.myskim ze ked mu napise kto ma zaujem o luk urcite mu tiez posle tie cd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sfings Nováček

Registrace: 2.9. 2008 Příspěvky: 120 Bydliště: moravááá
|
Zaslal: so září 10, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
"Polák"..měl zájem konkrétně o Lanuru-ale ptal se obecně na všechny dlouhány..Díky moc za info-pošlu dál do Polska..
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iwaz Nováček

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 28 Bydliště: Boletice
|
Zaslal: st září 07, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
Kýzlovy dlouhý luky jsou asi nejlepší co se dá v současný době sehnat
V současný době používám 72 palců dlouhou Lanuru bez projmutí s nátahem 80ti liber/28palců. při posledním měření měla rychlost 175 stop/sec. se šípem 8,5 grain/libru. Je fakt, že co si vymyslím, to většinou mám, počínaje rohovinou na koncích a opěrce šípu, přes délku a sílu luku. nejdelší co mám má 75 palců a nejsilnější 90 liber. Slušně se napínají na 32 palců, nemaj handshock a co je alespoň pro mě výhoda, že mají nízký a krátký madlo mám malou ruku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 177 Bydliště: někde ...
|
Zaslal: st září 07, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
Nemá, dle jeho vlastních slov se právě pracuje na nové podobě webových stránek. Tak aby odpovídali dnešním potřebám. _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st září 07, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
Má pan Kýzl někde na webu nějakou aktuálnější nabídku než tu pravěkou
http://www.bows-kyzl.cz ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

|
Zaslal: st září 07, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
Já měl z dlouhých luků s napnutou tětivou v ruce jen tu 212 liberní mrchu a to nemá vypovídající hodnotu. Jinak nové LB od Kýzla mají velice příjemné madlo (úchyt, jakkoli to chcete nazvat), ale nestřílel jsem z nich. Obdivoval jsem totiž všechny zahnuté luky . _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sfings Nováček

Registrace: 2.9. 2008 Příspěvky: 120 Bydliště: moravááá
|
Zaslal: st září 07, 2011 2:28 pm Předmět: long bow |
|
|
Mam dotaz..
..na poslednim turnaji v Polsku me pozadal jeden polak o info o kyzlovych dlouhych lucich..
Mate nekdo?..jestli ano napiste prosim,jak se vam s nim strili..a jake mate zkusenosti..
Diky moc!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emanon Stálý přispivatel

Registrace: 26.2. 2011 Příspěvky: 368
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
No to je presne to čo som si myslel že ked sa to dobre natvaruje tak by to malo isť ťahať dalej ..vyzerá to dosť dobre až na to madlo že je to položené tak aby šiel šíp stredom ,večšinou sa to nerieši takto ale asimetriuou ramien alebo slabším horným ramenom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Tenhle luk jsem měl už v ruce , sice jsem z něj nestřílel, ale nátah byl moc příjemný. Vidím tam dobrý potenciál  _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

Registrace: 11.10. 2008 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
Podle obrazku to vypada, ze ma snad i natah prekonavajici "konfekcni" hranici 29 palcu... _________________ Odpor je zbytečný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vason Občasný přispivatel

Registrace: 27.5. 2008 Příspěvky: 157
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
ach bože. Že jsem tě taky nenechal vystřelit si  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
atlatlista Nováček

Registrace: 22.2. 2009 Příspěvky: 77
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
Byl sem u pana Kýzla (vezl sem mu dlužné peníze ) a ukazoval mi novou formu na jezdecký luk a vypadá to velice nadějně, už se těším na prototyp Pak tam měl Geronima pro CHLAPI 75 lbs. v karbonu a to je teda mazel a rychlík k pohledání ,čísla vám nepovím protože už sem je zapoměl ,ale dojem zůstal nemít novej luk a mít peníze šel bych do něj, střílení z něj bylo super. Prostě tam jezdím rád furt je na co se dívat a o čem se bavit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fenit Grafoman

Registrace: 5.12. 2010 Příspěvky: 540 Bydliště: Mallow,Irsko
|
Zaslal: út květen 17, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
Tlapa napsal: | To mi přjde škoda. Nechci kazit jeho práci. Luk, tak jak je, střílí skvěle, takže se do něj nechci rejpat  | presne tak ja mam Geronima s kolikom a za nic by som toho nesahal.Tak jak to je je to pan luk,ktory ma obdiv u vsetkych v klube,hotove  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

|
Zaslal: út květen 17, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
To mi přjde škoda. Nechci kazit jeho práci. Luk, tak jak je, střílí skvěle, takže se do něj nechci rejpat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út květen 17, 2011 12:46 am Předmět: |
|
|
Tak vyndej ten kolík a máš Kýzlovu "variantu b", ne?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

|
Zaslal: po květen 16, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
Mě je to celkem jedno. Jen vím, že některé disciplíny se s HL střílí na větší vzdálenosti a to je pro mě asi to jediné deprimující. Je mi jedno, jestli trefim střed, nebo okraj terče (a to i na turnaji)..... Jediné o co mi jde je to "mlasknutí" šípu kamkoli do terčovnice. Ten zvuk nic nenahradí.... A z větších vzdáleností, už ten zvuk asi neuslyším
Nechci aby to vypadalo že fňukám nebo tak něco.... Spíš mě jen překvapilo a zklamalo, že se do TL nevejdu, když jsem luk jako TL kupoval. Ale třeba jsme si v dílně nerozuměli...
Píšu jak to vnímám, ale nechci si tím stěžovat nebo tak něco.... Prostě tak to je.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
koba napsal: | Obávám se, že to hlavně bude o tom středovém a mimo-středovém výstřelu než jak Ty říkáš o "kvazi zakládce". |
Mas pravdu ale stretol som sa na sutazi ze mal organizator problem teda ani nie organizator ale sutaziaci ... konkretnejsie islo o 3D nemenovanu sutaz a o nemenovaneho kolegu strelva V.S. ... je to zijuca legenda a Elév vie o kom hovorim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
Obávám se, že to hlavně bude o tom středovém a mimo-středovém výstřelu než jak Ty říkáš o "kvazi zakládce". _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elév Grafoman

Registrace: 4.2. 2010 Příspěvky: 1107 Bydliště: Pacov
|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
Vyššie klesnúť u nemôžeš... alebo hlbšie vystúpiť?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
ten kolicek som odstranil ako prvu vec presne pre taketo dovody nasledneho posudzovania ....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
staso Stálý přispivatel

Registrace: 2.11. 2009 Příspěvky: 477 Bydliště: Bratislava
|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
Nechcem sa tváriť ako vševed...ale myslím, že zaradiť takýto luk, s "kvázi základkou" a drevenými šípmi, do HL nie je celkom správna voľba.
To už rovnako by to HL mali spadať aj Cornusove celodrevá, na ktorých je taký istý malý količek pod kožou madla...
Už len kvôli tomu, že používa drevené šípy, by som ho zaradil do TL. _________________ Archery is meant to be simple, not easy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
Tlapa to je v pohode ... ja som zacinal na Samicku a skoncil som pri celodreve .. casom sa ako hovorime prepracujes az k primitivom co nieje urazka ale absolutny vrchol povodnych lukov  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
V pohodě, však já se s tím srovnám. Já jsem se jen považoval za tradičního lukostřelce a tak jsem i chtěl na turnaje jezdit. Však to nějak přežiju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
Právě ta varianta C je někde na hraně, když jsme to teď řešili na prvním jarním šípu nakonec jsme rozhodli pro holý luk. Asi jsme tím vytvořili precedent. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

|
Zaslal: po květen 16, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Tak konečně vím na čem jsem. Někdo tvrdí že varianta "C" je rozporuplný hybrid mezi TL a HL. Já osobně mám variantu "C" a střílím dřevákama, luk o síle 35lbs..... V kategorii HL se asi moc chytat nebudu, ale když už nic, tak si alespoň zastřílím....
Bohužel musim říct, že pan Kýzl mi tvrdil, že se do kategorie TL v pohodě vejdu. To je asi jediné co bych vytknl. Jinak si na luk naprosto nemůžu stěžovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rlancelot Nováček

Registrace: 25.4. 2011 Příspěvky: 25 Bydliště: Chelčice
|
Zaslal: po květen 16, 2011 11:48 am Předmět: Kategorie Kýzl |
|
|
Díky za odpověď. |
|