Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rlancelot Nováček

Registrace: 25.4. 2011 Příspěvky: 25 Bydliště: Chelčice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: po září 26, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: | podávám přihlášku do elitního klubu Vogonští střelci, myslím, že poslední dva závody mne k tomu opravňují více než dobře
|
Maximálně jako čestného člena, to že se ti nepodařil závod v Jarpicích je dáno tím, že si to organizoval a to na klidu zrovna nepřidá. Když se ráno lidé začínali sjíždět a my teprve stavěli trasu tak jsem to viděl na velky průšvih a ne na závody. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: po září 26, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Turnaj byl báječný, přístup organizátorů taktéž. Umístění některých terčů nebylo moc "arrow friendly" pro horší střelce a je osvědčené dělit lidi do stejného počtu skupin jako je disciplín.
Ale jinak bylo kouzlo místa a pohoda všudypřítomná, počasí jak dovežené od rovníku, zkrátka skvělý víkend a balzám na nervy. Díky
Fotky:
http://sysel-knouri.rajce.idnes.cz/2011-09-25_Lukostrelba_LL_-_Genius_Loci/ _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po září 26, 2011 9:09 am Předmět: |
|
|
Děkuji za zveřejnění výsledků podávám přihlášku do elitního klubu Vogonští střelci, myslím, že poslední dva závody mne k tomu opravňují více než dobře
Ale k turnaji - díky, užili jsme si to parádně. Disciplíny spíše lehčí (o to více mne točí, jak jsem to mrvil), ale zábavné a nakonec se po roztrhání velkých skupin ani nikde moc nečekalo a šlo to hladce.
Poděkování i naší "kvočně" Samovi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Nováček

Registrace: 28.6. 2006 Příspěvky: 98 Bydliště: Ml.Boleslav
|
Zaslal: po září 26, 2011 12:28 am Předmět: |
|
|
Moc vydařená akce. Také jsem se hlásil poměrně pozdě, a děkuji Lancelotovi za dodatečné zaregistrování. A díky všem pořadatelům, za přípravu akce, od posekání trávy, přes nepromokavé výtisky pravidel pro každou skupinu, podrobně popsané mety na královské, . . . až po spolehlivé řízení lodiček. A kormidelníci najížděli do koridorů dle přání střelců, praváci si terče odstříleli hned po vyplutí přes levobok, leváci naopak, přes pravý, až na zpáteční cestě. I zajištění nestřelecké části bylo fajn, například jak už někdo uvedl výběr různých druhů nápojů, a krásná camrátka na památku. Ještě jsem si po turnaji mohl půjčit kanoe a zkusit si pádlování na rybníku.
K disiplínám - u bojové jsem čekal větší obtížnost, Lukohrátky a letošní S.E.B.U. nastavily pomyslnou laťku víc na rychlost. Ale byla to příjemná změna, líbil se mi bonus za zbylé šípy. V nezpevněném terénu s občasnými dírami zakrytými listím jsem radši spěchal opatrně.
Lodičky - škoda že bylo jen šest výstřelů. Ale na vyzkoušení to bylo fajn. Mám dojem, že v jiné skupině to někdo zkoušel vestoje, a že se to i dařilo.
U lovecké jsme váhali při hledání cesty k poslednímu terči. Ale to byla nejspíš naše chyba, že jsme se oddělili z původní skupiny, ve které byli místní střelci kteří znali loveckou stezku. Na druhou stranu, na lovecké by ta třinácti nebo vícečlenná skupina postupovala hodně pomalu.
Možná došlo trochu k pomíchání kategorií, I když to do bodovačky napsala Jařenka krásně čitelným rukopisem, kdo střílí turnaj Genius Loci v JL a kdo v SL, a kdo střílí ligu v TL a kdo v HL.
Výsledky jsou uvedené jako JL=TL a SL=HL. Hledal jsem i ostatní ze skupiny, a zdá se mi že Tery byl, stejně jako já, přeškatulkován do SL. Nebo jsem nedával pozor a byla tam nějaká úprava pravidel?
A ještě ke zpáteční cestě - pokud jel někdo směrem na Budějovice, všimli jste si u Hluboké toho množství volavek nebo čápů? Co to bylo za ptactvo?Tak trochu jsem při jejich pozorování řídil auto, takže jsem se jim nedokázal patřičně věnovat. A že mám s sebou dalekohed, na to jsem si vzpomněl až když jsem louku s bílými volavkami nechal za zády. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
legolas Nováček

Registrace: 20.3. 2008 Příspěvky: 18
|
Zaslal: po září 26, 2011 12:12 am Předmět: |
|
|
.....já trvám na opakování ceremoniálu......
pořadatelům sem již řekl své, tak jen tak dál pánové a dámy, velmi pěkná sobota s lukostřelbou...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koba Občasný přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 177 Bydliště: někde ...
|
Zaslal: ne září 25, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
Honza "Holík" napsal: | s největší pravděpodobností ano ještě pro jistotu zkontroluji a dám vědet večer |
Tak chyby se stávají a tahle rozhodně nepatří mezi ty, po kterých se hroutí svět (z mého pohledu). Stejně je to moc dobře, protože dvě dýně by jsme doma asi nezvládli .
Střílení jsem si užil parádně, i když občas jsem mrmlal nad tím jak tu techniku střelby kazím (což budu dělat ještě moc dlouho ). Navíc společnost podpořila již tak dobrou atmosféru místa, takže příští rok se budeme snažit dorazit.
K+L _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 395 Bydliště: Brno-Řečkovice
|
Zaslal: ne září 25, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
Na rychlostřelbě jsme to přeci s Náčelníkem řešili a říkal, že to přepíše až dostřílíme rychlostřelbu. Asi se na to pak zapomnělo.... Nevim.
Jinak bych chtěl MOC poděkovat všem pořadatelům a kamarádům za nádherný turnaj plný pohody, legrace a skvělých zážitků. Střelba z kanoe byla geniální a ostatní disciplíny byly krásně postavené. Jeden můj ztracený šíp později našla jiná skupina, takže žádné ztráty na mojí straně.
A chtěl bych vyzvednout občerstvení! Různé druhy piva, nealka, vynikající oběd a bramboráky po celý den, které měly parádní říz.
Jsem moc rád, že jsem po dlouhé době viděl staré kamarády a že jsem poznal spoustu nových lidí. Příští rok rád přijedu zase. Už teď se těšíme.
Tlapa, Markéta a MáTa (fena)  _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: ne září 25, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
Sysel napsal: | No v naší skupině se zapisoval výsledek ze vzdálenosti, kde člověk naposledy trefil, ne kde naposledy netrefil, ale měl jsem pocit, že bodování bylo tomu úměrně posunuté. Ono když se podíváš do definice pravidel z roku 2010 a 2011 tak vzniká v tomto nejednoznačnost, protože jste posunuli "start" z 15 na 10 m a tím pádem je definice "bod za posun na další vzdálenost" s otazníkem. Stálo by možná za to doplnit do pravidel i příklad konverze metrů na body. |
Body byly v pořádku - 10 metrů je za nulu, 15m za 1 bod. Takže byste to měli mít o jeden bod více. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: ne září 25, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
No posunul se sice z 15 na 10 ale počítá se to stejně, když si vypadl na 20 m bylo to za 2 body. nově vznikla možnost volit si začátek a přestal se zapisovat počet šípů. To proto, pokud každý začíná jinde tak ten údaj ztrácí smysl _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: ne září 25, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
No v naší skupině se zapisoval výsledek ze vzdálenosti, kde člověk naposledy trefil, ne kde naposledy netrefil, ale měl jsem pocit, že bodování bylo tomu úměrně posunuté. Ono když se podíváš do definice pravidel z roku 2010 a 2011 tak vzniká v tomto nejednoznačnost, protože jste posunuli "start" z 15 na 10 m a tím pádem je definice "bod za posun na další vzdálenost" s otazníkem. Stálo by možná za to doplnit do pravidel i příklad konverze metrů na body. _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: ne září 25, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
Tak liga je aktualizovaná, pokud narazíte na nějaký problém dejte mi vědět _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Holík Nováček

Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 114 Bydliště: Sokolov nebo Netolice
|
Zaslal: ne září 25, 2011 7:29 pm Předmět: OMLUVA |
|
|
Nejveští omluva patří Kubovy Ečerovi, který měl být první a ne druhý
a Legolasovy který se posunul z pátého na druhé místo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: ne září 25, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
OK kdyžtak to opravím  _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Holík Nováček

|
Zaslal: ne září 25, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
s největší pravděpodobností ano ještě pro jistotu zkontroluji a dám vědet večer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: ne září 25, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
Beru lidi co v lize už jsou, pokud by teď chtěli začít tak nejspiš mají problém pro letošek s počtem závodů, předpokládám že původní luk byli Lucínek a Martina z těh co jsou v lize. Holý luk je jasný, no a tradiční je zbytek. Za chvilku aktualizuji tabulku ligy. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Holík Nováček

|
Zaslal: ne září 25, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
ano královská ústupovka i ostatní bylo bodováno pomocí pravidel LL
ale měli jsme jen 2 kategorie HL a TL seznam pro LL kdo byl v PL a TL dodám co nejdříve |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: ne září 25, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
Můžu mít jenom dotaz? Jak byla bodovaná královská ústupovka? Kompatibilně s ligou? _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rlancelot Nováček

|
Zaslal: ne září 25, 2011 5:20 pm Předmět: Výsledky GL 2011 + omluva |
|
|
Velké díky všem střelcům za skvělou atmosféru turnaje.
Bohužel díky naší chybě (špatně nastavený Excel) jsme špatně vyhodnotili výsledky - moc se omlouváme - hlavně všem, co měli stát na bedně a nestáli
Správné výsledky jsou k nahlédnutí ZDE:
http://www.demdaal.cz/dokumenty/Genius_loci_2011.xls
Snad jste si i přes všechny naše nedostatky závod alespoň trochu užili. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarenka Nováček

Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 94 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: ne září 25, 2011 12:44 am Předmět: |
|
|
Ač jsme se hlásili až v pátek odpoledne, byli jsme vřele přijati. Akce na poslední chvíli bývají většinou nejlepší. A tady se to potvrdilo. Bylo nám kladeno na srdce, aby jsme si to užívali v klidu ( např. na oběd byly dvě hodiny), a to jsme taky dělali. Klábosili, leželi na sluníčku a mezitím stříleli, plavili se na skvěle kormidlovaných kánoích, občas běhali nebo jsme si udělali exkurzi do starého statku. Prostě pohodová sobota mezi pěkně postavenými disciplínami ( až na krabice na lovecké). Takže moc děkuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 395 Bydliště: Brno-Řečkovice
|
Zaslal: st září 21, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
V pátek 23.9. jedeme z Brna směr Hrádeček u Netolice. Pojedeme přes Náměšť, Třebíč, Telč, J.Hradec, Třeboň, Č.Budějovice. Odjezd mezi 11:30 a 12:00
MÁME JEDNO MÍSTO VOLNÉ NA SPOLUJÍZDU!!!!
Odjezd zpátky do Brna někdy během neděle, nejpravděpodobněji dopoledne stejnou cestou.
_________________ _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
No a tady je přehled přihlášených  _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rlancelot Nováček

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 10:21 am Předmět: Díky |
|
|
Lucínek by rychlejší s odpovědí, než já. Díky
Co nevidět bude ještě na hlavní straně Lukostřelce článek o chystaném turnaji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rlancelot Nováček