Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
ZDRAVÍME BAMBULKU!
ZDRAVÍME VLKA! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 12:54 am Předmět: |
|
|
Výsledky Zelňačky po jednotlivých disciplínách.
Děkují svojí nejlepší ženušce Bambuličce, že si s tím dala práci a přeťukala to. Jinak mám vyřídit, že to přeťukala "tak, jak to bylo" - tedy jak se kdo podepsal, tak je v seznamu, žádné přebírání a doplnění oficiální výsledkové listiny se nekonalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
Tak už to mám v kompu, takže teď to sem musí už jenom Lucínek postnout  _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
Chápu že máte svejch starostí dost.
Pošli to přes Kibeho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem to zkusil naskenovat a moc se to automaticky nedá - na ten podavač je to moc úzké, příliš silný papír a ještě moc zmuchlané (v jednom případě ještě moc ohořelé ) Takže naskenovat nepůjde, bude se to muset přepsat.
Bambulka se sice nabízí, že to přepíše, ale stejně bych to raději poslal do světa, už takhle nestíhá, takže bych to poslal v pondělí přes Kibeho do Prahy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: | Reaguji až teď, neb děcka měla prázdniny a tak jsme byli na horách, kde jsme trávili pěkné černé hodiny, protože vichr poshazoval vysoké napětí a přeci to nebude nikdo o víkendu spravovat
Pro nás je asi nejsnazší udělat to, že bych to zkusil vzít do práce a hodil to do skeneru, který to umí přesně tak, jak píše Imago - tedy dáš tam štos papírů (bodovaček) a ono to samo bere jednu za druhou a skenuje. Jen nevím, jak to pobere právě ty bodovačky, protože předpoklad pro automatické zpracování je ten, že to není moc zmuchlaný
Výsledek bych potom mohl hodit sem nebo někomu poslat na přeťukání.
Rozhodně je to pro nás snazší, než to vozit do Prahy, kam ani jeden z nás pravidelně nejezdíme ... |
Tak jo, nechte mi to doma, já to přeťukám dneska večer. Bude to jednodušší než to skenovat a předávat atd. Účetnictví počká. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: út říjen 30, 2012 1:03 am Předmět: |
|
|
Kdyby to nešlo, tak si to můžu od Lucínků vyzvednout v pondělí, až tam pojedu k Drobčekovi na trénink a v Praze to předám Bukymu. _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Tak to prosím zkus a jestli se to povede, pošli to Bukymu.
Když se to nepovede, tak zkrátka počkáme na předání v Úděšicích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
Reaguji až teď, neb děcka měla prázdniny a tak jsme byli na horách, kde jsme trávili pěkné černé hodiny, protože vichr poshazoval vysoké napětí a přeci to nebude nikdo o víkendu spravovat
Pro nás je asi nejsnazší udělat to, že bych to zkusil vzít do práce a hodil to do skeneru, který to umí přesně tak, jak píše Imago - tedy dáš tam štos papírů (bodovaček) a ono to samo bere jednu za druhou a skenuje. Jen nevím, jak to pobere právě ty bodovačky, protože předpoklad pro automatické zpracování je ten, že to není moc zmuchlaný
Výsledek bych potom mohl hodit sem nebo někomu poslat na přeťukání.
Rozhodně je to pro nás snazší, než to vozit do Prahy, kam ani jeden z nás pravidelně nejezdíme ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
Zatím nejlíp vypadá Bukyho návrh. Teď jen, jestli někdo z Lucínků by mohl ty bodovačky dopravit kamsi do Prahy, kde by je mohl Buky převzít. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
imago Stálý přispivatel

Registrace: 23.12. 2011 Příspěvky: 432 Bydliště: Brno
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
Kdyby se zapisovalo +/- čitelně, dá se to nechat hromadně naskenovat, skoro každá kopírka teď skenuje do multipage pdf dokumentů a pak to nechat přečíst FineReaderem, kterej to převede na pár kliknutí do excel tabulek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mlčoch Občasný přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 251 Bydliště: Tachov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
Tak ti nevím, co je víc práce. Jestli skenovat 80 bodovaček, nebo přepisovat do excelu
Sice hodnocení podle bodovaček značně urychluje pořadatelům práci, odstraňuje lidský faktor a zrychluje vyhodnocení, ale pak musí někdo sednout ke kompu a pár hodin do něj stejně bušit výsledky.
Takhle. když se chci dozvědět jaký byl závod na kterém jsem nebyl a jak to lidem šlo, tak nebýt Čaje, tak se dozvím, že tam byli fajn lidi a střílelo se z luku. Z fotek poznám kteří lidé.
Ono udělat multidisciplinární turnaj spravedlivě je skoro nemožné a díky složitým přepočtům je klidně možné, že vítěz je klikař který nemá na 20m problém minout terčovnici, ale náhodou trefil na 40m vysoce bodovaný terč při rozptylu 20m  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
Už jsem o tom taky přemýšlel, podle mě by stačilo bodovačky alespoň nafotit a vyvěsit na internetu a mohli by se jich pak ichytit dobrovolníci na přepis do excelu. _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

Registrace: 11.10. 2008 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st říjen 24, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
zeli napsal: | To by se mi taky líbilo, kdyby to někdo přeťukal. Nešlo by to předání záznamů vymyslet nějak dřív ? Úděšice jsou až za měsíc. |
No tak v rámci Prahy jsem ochoten se přesunout kamkoli, abych si je převzal. _________________ Odpor je zbytečný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
To by se mi taky líbilo, kdyby to někdo přeťukal. Nešlo by to předání záznamů vymyslet nějak dřív ? Úděšice jsou až za měsíc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Bambulka napsal: | Ahoj tak to určitě nebude. Protože by to znamenalo několik hodin přeťukávání výsledků do kompu, a na to teď bohužel nikdo z nás nemá čas. |
Ahoj,
dík za zprávu. Nabízím, že bych to přeťukal - pokud nějak vyřešíme předání záznamů (Úděsice 24.11.?).
Zatím zdravím
Buky _________________ Odpor je zbytečný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
Buky napsal: | Děkuji Zelňáčkům za nocleh na poslední chvíli a za vydařený romantický turnaj.
Mám otázku, zda budou zpracovány i výsledky za jednotlivé disciplíny - na celkové dobré umístění jsem jako vogon sice neměl, ale možná se mi podařilo náhodně urvat slušné umístění v jedné či dvou dispiclínách (jak říká kolega Louda). Tak by mě to zajímalo.
Díky. |
Ahoj tak to určitě nebude. Protože by to znamenalo několik hodin přeťukávání výsledků do kompu, a na to teď bohužel nikdo z nás nemá čas. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Zelňáčkům za nocleh na poslední chvíli a za vydařený romantický turnaj.
Mám otázku, zda budou zpracovány i výsledky za jednotlivé disciplíny - na celkové dobré umístění jsem jako vogon sice neměl, ale možná se mi podařilo náhodně urvat slušné umístění v jedné či dvou dispiclínách (jak říká kolega Louda). Tak by mě to zajímalo.
Díky. _________________ Odpor je zbytečný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
Děkuju Syslovi za reportáž, potěšila. Jen jestli té chvály není už moc, abysme nezpychli...
Sysel napsal: | ... A kostýmovaným jedincům bych zlevnil startovné |
O tom jsem taky trochu uvažoval, ale pak jsem si vzpomněl na střelce, kteří si navlíknou přes džíny a batikovaný tričko rozpáranej pytel vod brambor, přepásaj se provazem a domnívaj se být historicky oblečeni. Tak jsem to zavrhl, abych se ušetřil dohadování s podobně vymóděnejma při prezentaci.
Syslovy obavy, že už se to možná nebude opakovat, jsou docela pravděpodobné. Tato Zelňačka stála hodně sil, jak fyzickejch, tak psychickejch. Skoro bych řek, že jsme si ukousli moc velký sousto, vzhledem k tomu, jak je nás málo. Zaplaťpámbu to dobře dopadlo, ale momentálně nemůžu říct, že bych do toho šel znovu.
A ještě cítím potřebu vzpomenout na S.E.B.U. z Kladna a jejich hradní turnaje před lety. Tenkrát se na ně sesypala vlna kritiky, ale bez nich by Zámecká Zelňačka zřejmě nebyla. Oni nám prošlapali cestu, na vlastní kůži odnesli chyby, a tam jsme nasbírali zkušenosti a poznatky co udělat líp nebo jinak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: po říjen 22, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
ono dost záleží na tom, kdo turnaj na hradě staví. Zelí je jeden z mála, který umí postavit cokoliv kdekoliv, i v tak nevhodném prostředí, jako je hrad. Vyjímkou jsou hrady vodní
Hlavní nevýhodou hradů je pohyb osob které nesoutěží, takže nerespektují bezpečnostní pravidla a pak taky to, že hrady se z principu stavěly tak, aby se o ně ničily šípy
Výhodou je romantická malebnost a z toho vyplývající optická atraktivita. _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: po říjen 22, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
fedosteve napsal: | Sysel, pekne opísané a napísané. Hneď mám chuť ísť na Bratislavský hrad ukázať to miestnemu kastelánovi, že čo všetko sa dá na takom hrade organizovať . |
Jen vyraž! Třeba vznikne něco jako "hradní pohár" známý z 3D Rozhodně mě tento závod přesvědčil, že i přes objektivní potíže lukostřelba do hradů a zámků patří. A kostýmovaným jedincům bych zlevnil startovné  _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fedosteve Stálý přispivatel

Registrace: 21.12. 2011 Příspěvky: 447 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: po říjen 22, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
Sysel, pekne opísané a napísané. Hneď mám chuť ísť na Bratislavský hrad ukázať to miestnemu kastelánovi, že čo všetko sa dá na takom hrade organizovať .
P.S.: Do vydania bedekra po turnajoch za rok 2012 sa vám nikomu nechce? Možno by to bola časom aj vec prestíže byť v takom bedekri. Spisovateľov máte v ČR dosť (viď články z turnajov, prípadne pridať nejaké príspevky z diskusie o turnajoch, výsledky ligy) a ešte keby sa tam pridali nejaké lukostrelecké "múdra"... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
Děkuji velmi Syslovi za reportáž, kterou si můžete přečíst na titulní stránce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drobeq Nováček

Registrace: 5.4. 2009 Příspěvky: 4 Bydliště: Slaný, Český Ráj, dle potřeb...
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
přidáváme se k poděkování za krásný zážitek v neméně krásném prostředí... SUPER.
Eventuelně se omlouvám těm, kterým občasný akustický projev nelibosti našeho dvouletého synka způsobil ztrátu koncentrace.....  _________________ --------------------------
* * * carpe diem * * *
-------------------------- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dáša Nováček

Registrace: 4.11. 2008 Příspěvky: 14 Bydliště: Ronov nad Doubravou
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 12:35 pm Předmět: Dáša |
|
|
Moc děkujeme za úžasný závod, s Leošem jsme si to užili a byli nadšeni,jak jste ty všechny supr disciplíny zvládli náramně uspořádat.Klobouk dolů!!Taky mooooc děkujem za supr ubytování!!!Bylo to skvělý.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
imago Stálý přispivatel

Registrace: 23.12. 2011 Příspěvky: 432 Bydliště: Brno
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
Asi si každý kompenzujeme tu chybějící část. Víc teď ale střílím instinktivně. Nechci se dopouštět OT, tak nerozvíjím. Jen poslední dodatek: kdybych byl účasten této Zelňačky, tak bych dosud naplno vychutnával doznívající dojmy a jsem jist, že v posvátném rozpoložení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 11:26 am Předmět: |
|
|
imago napsal: | Máš pravdu, s mým emocionálně–pocitovým zaměřením a tvým analyticko–intelektuálním by nám to fakt neklapalo  |
Nu, je to ale pozoruhodná konštelace:
pasoval jsi mne na vrchního analytika fóra, a přitom jsem primitiv a střílím 100% instinktivně, obě oči, vůbec nemířím přes šíp etc.
Ty se pokládáš za "uzlíček nervů", ale jsi lešenář a pokud se pamatuji, střílíš stále "akademickým" stylem, ne?
(I když jsi tu před časem psal o instinktivních pokusech).
To je tedy pěkná zelňačka!
Jinak děkuji všem pilným fotografům a klobouček před nimi smekám, já prostě na turnaji fotit nedokážu. Buď fotím, nebo střílím. Strašně mne to ruší. I na večírcích a oslavách, pokud fotím, tak jsem pak lehce mimo dění.
Obdivuji borce, co nafotí celou grupu na kolečkách a pak jdou rovnou sami střílet. To mi není dáno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman

Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
To je super skupinova foto ... ale vas tam teda bolo vela  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johanka suchardová Občasný přispivatel

Registrace: 10.10. 2011 Příspěvky: 152 Bydliště: VELKÝ JENÍKOV 2
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
Hezký den, posílám odkaz na společnou fotografii. Myslela jsem, že této vymoženosti nebudu nikdy využívat, tak snad se mi to povede. Johanka a Lojza
http://joh5.rajce.idnes.cz/zelnacka#P1090778.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|