Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Louda Nováček

Registrace: 14.10. 2007 Příspěvky: 118
|
Zaslal: po leden 07, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
Díky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: po leden 07, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
Louda napsal: | Ahoj, tak jsem se koukal na výsledky z Jarpic v listopadu a nějak mi to nehraje. Já tam určitě nebyl, ale ve výsledovce jsem . Nebo se objevil jiný Louda a nevím o tom?? V tom případě by si měl alespoň přidat číslovku .
Louda |
Ahoj už se ozval právoplatný majitel a Lucínek to opraví hned jak bude mít chvilku. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Louda Nováček

Registrace: 14.10. 2007 Příspěvky: 118
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, tak jsem se koukal na výsledky z Jarpic v listopadu a nějak mi to nehraje. Já tam určitě nebyl, ale ve výsledovce jsem . Nebo se objevil jiný Louda a nevím o tom?? V tom případě by si měl alespoň přidat číslovku .
Louda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
A ještě dodám, že ligu podle nich doplním do konce týdne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
Výsledky listopadového kola
Pěťa je posílal už na štědrý den, ale já jsem celé svátky nebyl ani jednou u počítače, takže jsem je našel až dnes po návratu z hor. Takže dodatečně zveřejňuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
Tak nejnovější zprávy, již by se měly přenášet do kompu. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mlčoch Občasný přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 251 Bydliště: Tachov
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
Doufám že si ode mne KIBE bral jako srandu , protože to tak bylo myšleno. Ráno mi totiž volal Kyslík že jsem se do Tebe pustil zhurta.Tak to jenom tak na upřesnění. Ale výsledky mě taky, jako každého zajímají ,ale jak jsem psal hodně lidí má tet fofr .Klidně si počkám oni totiž nemají kam utéct a kdyby přeci utekli tak já jsem si zastřílel dobře v pohodové atmosféře naší skupiny. A oto my jde. Mlčoch _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 10:28 am Předmět: |
|
|
Kibe napsal: | Budou vyvěšeny výsledky? |
jj budou až dostanu bodovačky do ruky. Ale zatím se vozí v autě ) a zapomínají vystoupit na tom správném místě. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
golem Nováček

Registrace: 31.5. 2012 Příspěvky: 1
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
Nazdar pořadatelům a správcům tohototo webu.
Přimlouvám se za sebe i za Kibeho, aby byly vyvěšeny výsledky.Je škoda, že ani téměř tři týdny po turnaji nemám možnost porovnat moje bodové výsledky s mými soupeři.
To hodně devalvuje soutěžního ducha. Jo fajn zastřílel jsem si, během vyhlášení jsem zjistil, že moje kategorie - HL byl sloučen s jinou kategorií. A že jsem byl někde v druhé polovině startovního pole. Ale nic víc. A mne by velmi zajímalo, zdali jsem přestřílel někoho kdo střílel s karbonem atd..
Myslím, že vyvěšení výsledků na web do několika dní po soutěži by měl být standard. Jinak se dle mého názoru nejedná o turnaj. A mělo by být vraceno startovné : ).
Jinak turnaj se mi líbil, díky pořadatelům. Pouze upozorňuji na chybičku, která zbytečně kazí celkový dobrý dojem. Taky aby ne, když pořád nevím .............. .
Ahoj,
Michal Žďárek, Trutnov _________________ Michal Žďárek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
Pamatuju , však to bylo letos poprvé, tak mi to přej. Ale vsadím kalhoty, že by si to určitě chtělo prohlédnout a zavzpomínat vícero účastníků. Navíc se bude moci uzavřít liga... _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, TY už si to nepamatuješ ? tak Ti to zdělím VYHRÁL SI ,gratuluji ještě jednou
a doufej že je tam nikdo po tom vánočním frmolu dá. měj se Mlčoch _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
Budou vyvěšeny výsledky? _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 12:54 am Předmět: |
|
|
Sysel napsal: | Buď rád, že jsi nedostal medaili s kuší, doma už jednu takovou z lukostřeleckých závodům mám  |
To máš z toho, že střílíš tak přesně!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Buď rád, že jsi nedostal medaili s kuší, doma už jednu takovou z lukostřeleckých závodům mám  _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
sportovní trofeje zásadně nerespektují rozdílnost stylů a nářadí  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ludek Grafoman

Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Mysa napsal: | stupidního barebowisty. Dík |
toto se mi ale vubec nelibí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
pár kamenů vám tam lidi rozbili šípama. Ale skála za pytlofkou neva, protože terče jsou velmi veliké a ničení šípů nehrozí.
Úroveň máte velmi vysokou. Na kokosy nebudu střílet asi nikdy, páč se škrtím o šípy, ale třeba střelbu na putu z posedu imitujícího fůtstoun jsem velice ocenil. Vnímám to jako přípravu dát putu dál a před střelce tradiční handicapující provázek.
Jak si vtipně všiml Mlčoch- víc se bojím disciplín zblízka na 10 šípů, než šutrů
Hezké jste to měli. I se mi líbila trofej v podobě plastové monstrace místo obvyklého stupidního barebowisty. Dík _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
houzva Nováček

Registrace: 11.6. 2007 Příspěvky: 32
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Na odstraňování kamenů postupně pracujeme , i když je pravda, že skály na pytlovce se nezbavíme . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem v Ouděšicích poprvé a jsem spokojen. Líbí se mi jak je to tam pěkně zpustlý a zarostlý, má to takovou až tajemnou atmosféru. Budou-li Houžvové pokračovat i příští rok, určitě se tam zase objevíme. Hlavně se těším až bude teplejc a bude se tam moct večer posedět a přenocovat.
Střílení solidní, někde trochu kamenito-dva zlomený šípy vo šutr. Bufet ve zřícenině stodoly neměl chybu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj i já se přidám ke všem co si poslední turnaj v roce užili. Děkuji tím všem co se na téhle tečce podíleli.
odkaz na pár fotek
http://dlouhesipy.rajce.idnes.cz/Udesice_24.11
Mlčoch _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drobeq Nováček

Registrace: 5.4. 2009 Příspěvky: 4 Bydliště: Slaný, Český Ráj, dle potřeb...
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:19 am Předmět: |
|
|
zrovna čtu článek o trénování mozkové paměti.. a zjištuju, že jsem zapomněl jméno našeho skupinového fotografa.... naše skupina s označením noname... _________________ --------------------------
* * * carpe diem * * *
-------------------------- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tekt-Vis Nováček

Registrace: 5.3. 2012 Příspěvky: 14 Bydliště: Louňovice
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:04 am Předmět: |
|
|
pár fotek z mobilu - naše skupina - č.6
http://tekt-vis.rajce.idnes.cz/Udesice_12
skvělé počasí - opravdu nám přálo
děkuju organizátorům - mám rád příjemné a pohodové a neokázalé akce, a přitom to muselo dát práci - velké úsilí a tvořivost na tolik soutěžních disciplín a to vše na malé rozloze s promyšleným postupem po celé trase... skvělá pytlovka, náročná vlajka i když pro některé slabší luky téměř nedosažitelná (Jindrův šíp je na prvních dvou fotkách - sice nedoletěl, ale zase se moc hezky zabodl do zdi), výr ve vykotlaném stromu - za to je palec nahoru, posed na putě, a k tomu všemu téměř u všeho protislunce... chválím, chválím!!!
jo a ještě chci poděkovat všem z naší skupiny č.6 za pohodu a príma den... a Šimonovi chci říct - jde ti to - trénuj a za pár let nás všechny strčíš do kapsy!
p.s. příště nezapisuju... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drobeq Nováček

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 11:31 pm Předmět: |
|
|
...a hned na třeti fotce jsem, za stromem... )))
_________________ --------------------------
* * * carpe diem * * *
|
Návrat nahoru |
|
 |
houzva Nováček

Registrace: 11.6. 2007 Příspěvky: 32
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
Já bych rád poděkoval všem zúčastněným. Počasí se vyvedlo a šípy jsem neztratil žádné. Takže já jsem si to maximálně užil.
Tady dávám pár fotek co se nám v průběhu podařilo vyfotit http://udesictistrelci.rajce.idnes.cz/udesice_24.11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 2:35 pm Předmět: |
|
|
Moc pěkně připravená akce, což je třeba ocenit vzhledem k roční době, chladno, vlhko a rozmáčená půda představují jistě úplně jinou "pohodu" při vláčení těžkých terčů na místo než třeba v létě.
Velký obdiv a poděkování patří všem, kteří se na přípravě podíleli!
Také děkuji Houžvovi za umožnění mé "průletové" účasti, samozřejmě to bylo trochu riziko časových komplikací, ale nakonec jsem si turnaj moc užil a dostřílel i dřív než někteří jiní, byť jsem holt byl po celou dobu "rozlítaný" a výsledek podle toho vypadá. Děkuji též členům různých skupin, že mne tu a tam na pár disciplín vždycky přijali, byť jsem tím mohl trochu narušit takovou tu skupinovou "atmošku", která dodá klidu na střílení. Snad jsem nikoho nijak nestresoval.
Moc pěkná byla jarpická pytlovka, skutečně krásné bylo 3Dčko kolem potoka v prostorách paintballového areálu, pobavily mne kokosy. Dobrý nápad bylo střílet putu z visuté plošiny, trochu problém bylo nízké protislunce u velké většiny terčovek - ale to měli samozřejmě všichni stejně, prostě to bylo tím těžší. Servis milý a pohodový, jako vždy, oběd mi chutnal.
Šíp jsem zrakvil taktéž jeden, první a zřejmě poslední tuto sezónu. Na vlajce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rainer Nováček

Registrace: 25.4. 2012 Příspěvky: 101 Bydliště: Praha 9, Újezd nad Lesy
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
Bohužel jsem se nemohl zúčastnict kvůli chrchlu, rozuměj nastydnutí a musel jsem se Houžvovi omluvit. Když čtu hodnocení níže, mrzí mě to dvojnásob. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drobeq Nováček

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
super akce, výborná akce, užil jsem si to, najedl jsem se luxusně.
Poprosil bych našeho hlavního fotografa, zda by někam nasdílel foto....  _________________ --------------------------
* * * carpe diem * * *
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korado Nováček

Registrace: 17.4. 2011 Příspěvky: 84 Bydliště: Desná v Jizerských horách
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
Taktéž jsem si to velmi užíval, povedlo se jim to
Já měl úmrtnost dva, jeden blbě trefenej a jeden blbě vytaženej.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Taktéž děkuji za množství kvalitního střílení. V porovnání s 3Dčkem neporovnatelné(množství disciplín, 20 3D zvířat a oběd, při kterém jsem se skutečně najedl ). To vše za ty samé peníze...jsem rád, že tu máme takové možnosti. Také jsem zničil jeden šíp, ale byl první tuto sezónu - tedy i poslední). _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
díky za příjemně ztrávený den. Úmrtnost pouze jeden šíp _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|