Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pallo007 Grafoman

Registrace: 17.9. 2007 Příspěvky: 1428 Bydliště: Senec
|
Zaslal: út únor 12, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
to mas asi uplne jedno... podla mojho skromneho nazoru to je zhruba rovnaka cena a rovnaka kvalita... kup radsej lacnejsi na uvod, aby ti ostali peniazky na druhy, treti, stvrty:-))) ktory uz bude skutocne, fakt, naozaj posledny a bude naj, naj, naj:-))) _________________ Ne hava ne keman, ve ne kemankeş, ancak erdiren menziline tiri nida-yı Ya Hak
(It's not the wind, the bow nor the archer, its only God who brings your arrow to its target) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miuek Nováček

Registrace: 6.2. 2013 Příspěvky: 32
|
Zaslal: út únor 12, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
Rád by som podporil Vaších výrobcov lukov,len sa mi to zdá pre začiatok trocha vela penazí.Aj ked asi bude pravdy na tom niečo ,že "Za málo penazí, malo muziky".Ono je však v dnešnej dobe za niečo dať 160 euro alebo 240 euro už na peňaženke priemerne zarábajúceho slováka dosť cítiť.Cez vikend som si bol zastrielať v Hodonine-Panove.Takže akútakú predstavu už o tom mám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út únor 12, 2013 8:37 pm Předmět: |
|
|
na zaciatok si mozes kupit kludne aj polaris, ked ta to chyti kupis dalsi,
na rekreacne strielanie ta samick prezije, ked ta to chyti, prides na akciu, vyskusas si co ta bavi
drevo od cornusa, longnow ala kyzl, reflex-deflex ala arni alebo sportovy luk
Podporujeme miestnych vyrobcov co robia luky svetovej triedy, hihi
Ale rob ako myslis, z toho co si si vybral by som si nekupil ani jeden okrem bearpaw , co nie je ziadny nemecky luk ale luk od Jirky Kolihy co to vyraba pre Bodnika
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miuek Nováček

Registrace: 6.2. 2013 Příspěvky: 32
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
TiborHC Nováček

Registrace: 28.8. 2012 Příspěvky: 17
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
Postupoval som v podstate podobne ,tiez som uz nechcel kupit hlupost za par korun ale nehrnul som sa ani do ziadneho cenoveho extremu,pretoze pri mojom relaxacnom strielani to nema vyznam,takze nakoniec som s tou Kayou Khan co som kupil viac ako spokojny . Trosku som ju potuningoval , teraz budem riesit sipy a moze sa strielat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdenek Nováček

Registrace: 21.4. 2012 Příspěvky: 4 Bydliště: Písek
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 5:14 pm Předmět: luky |
|
|
No já loni taky začínal ale nechtěl jsem začínat s něčím obyč za pár stovek aby mě to hned na začátku neodradilo. Se 40lb stejně žádná sláva, zkoušel jsem tak na 10 m. Pak sem vyrazil ale nevěděl co mě čeká, přál jsem si být alespoň předposlední. V tý pohodě mezi fajn lidma to skončilo nad mí očekávání.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TiborHC Nováček

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
mh napsal: | A proč jsi si nekoupil nějaký luk? |
lebo si mi neporadil aky a si mudry az teraz ked som uz kupil podla seba ... Ale neboj ,ked budem kupovat dalsi ,uz Ta urcite nezabudnem kontaktovat ..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bowhunter123 Grafoman

Registrace: 14.6. 2010 Příspěvky: 653 Bydliště: Zvolen
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
mh:  _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mh Nováček

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 144
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
A proč jsi si nekoupil nějaký luk? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TiborHC Nováček

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
Dakujem za pochvalu vyberu pani ,priznavam sa ze potesila . Po vikende sa podelim aj s prvymi dojmami .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 3:15 pm Předmět: |
|
|
Tak, rozumna volba. Urcite bude krasne ucit sa s takym lukom....
lepsie ako s Hoytom (podpichujem ), tie mega napisy posobia na mna frustrujuco  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
rozumná volba se zapojením i určité míry vkusu. Spíš budeš potěšen, jak to lítá na dálku _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
hehe dalsi pokrutenec
Tak nas hlavne informuj .... priebezne
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TiborHC Nováček

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:28 am Předmět: |
|
|
Tak se pochlub s cim si z toho obchodu vysel. Neco jako tohle: http://www.hoytrecurve.com/recurve_bows/details/formula+ion-x ? [/quote]
tak na take nieco by som musel predat oblicku .... ale priznavam ze tieto moderne luky sa mi pacia ...Prirastok som zatial este neskusal ,chodim neskoro z roboty,takze sa este nie je cim chvalit ,ale na moje vlastne prekvapenie mi zostala v obchode v ruke Kaya . Mal som vybrane nejake LB a BB a nakoniec takyto pokruteny kus karbonu ....Takze sa tesim na vikend, lebo som strasne zvedavy co to dokaze na 15-25 metrov ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bowhunter123 Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
ja by som hned zobral hoyta ale dorado alebo bufalo.. _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fifa Občasný přispivatel

Registrace: 29.7. 2010 Příspěvky: 224
|
Zaslal: st leden 16, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
TiborHC napsal: | Pani ,vsetkym Vam dakujem za snahu pomoct . Nakoniec to dopadlo presne ako spominal JardaM a vyhral pocit ... isiel som nieco ine kupit a s niecim inym som vysiel z obchodu .... Dufam ze cez viken vyskusam na kolko % budem spokojny . Este raz vdaka .... A teraz pristupim aj ja k bodu ktory prave rozoberate a pojdem aj ja riesit zasobu karbonovych sipov aby bolo co lamat a stracat  |
Tak se pochlub s cim si z toho obchodu vysel. Neco jako tohle: http://www.hoytrecurve.com/recurve_bows/details/formula+ion-x ?  _________________ Elite Archery GT 500
Bowtech Infinity Edge
Hoyt Podium |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
Já si koupím jenom to, co si koupit chci. Ale to je proto, že jsem zatvrdlina , předseda PVIQ60, nejchytřejší a nenechám se ukecat  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
Vzdy to skonci tak ze si kupis nieco uplne ine, hehe
Ale my nechceme kazit iluzie hned zcerstva
A to je dobre.
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TiborHC Nováček

|
Zaslal: st leden 16, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
Pani ,vsetkym Vam dakujem za snahu pomoct . Nakoniec to dopadlo presne ako spominal JardaM a vyhral pocit ... isiel som nieco ine kupit a s niecim inym som vysiel z obchodu .... Dufam ze cez viken vyskusam na kolko % budem spokojny . Este raz vdaka .... A teraz pristupim aj ja k bodu ktory prave rozoberate a pojdem aj ja riesit zasobu karbonovych sipov aby bolo co lamat a stracat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
hehe, vidis kapitalizmus funguje ked to nekurvi stat a unia
odpocitaj cenu prace a sme na 120 korunach
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tecumseh Grafoman

Registrace: 15.10. 2010 Příspěvky: 751 Bydliště: Biele Karpaty
|
Zaslal: st leden 16, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
bowhunter123 ,tu maš trubky za 3.90 a celé šípy za 5.60 eur  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Na zacatej si kup slaby treninkovy luk, az se sti srovna forma a naberes lukostrelecke svaly, tak ho bud prodas nebo nechas na strileni kamaradum na party.
Kdyz si vystrilis formu, prijed na nejakou akci, kdyz slusne pozadas z luku ti necha vystreli skoro kazdy, Pak si vyberes formu nicitele.
Na zacatek slabej reflex, Samick, Geronimo atd .....
Samick je ala sportak, Geronimo je cool luk od kyzla, nic nevazi a strili paradne. Mozna ze dalsi lukari ti taky udelaji neco ke 30 libram
Jo pry Samicky nejak posledni dobou nedodavaji ale je za to nahrada
Fakt uplne nejlepsi je si zajet na nakou akci.
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bowhunter123 Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
dík!  _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
400 so 100 grainnovym hrotom v pohode, ja mam ties ruky jak opica
Chce se to poptat lukaru nebo zajet do Rakous, tam muzes sehnat i levnejsi
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bowhunter123 Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
jj aj som si myslel.. ty vole.. ale tu stojí 4,50 len shaft..
plus morka, hrot, insert.. dokopy to bude stáť cez 7 e kus.. takže sada tých 84 a viac..
teraz pracujem na svojich prvých maľovaných drevákoch..
ale chcem aj karbony..
na 45 lb luk by 400 mohli ísť či nie??? dlžka 30" _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
bowhunter
nejlevnejsi Eastony od Jasa , akorat na web shopu nejsou , hihi
Na strileni do 30 metru uplne OK akorat je maji v 500 a 400 spinu tak si musis pohrat s delkou a hrotama.
Maji uz koncik, tak tam jenom prdnes insert a sroubovaci hrot.
Olepuji levnym krocanem.
EASTON POWERFLIGHT se to jmenuje
Staci zvednout telefon a zavolat....
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bowhunter123 Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
no ak tam fukneš karbon tak sa ti nebudú vykrúcať ramená.. ja ho tam mam a som spokojný.. _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bowhunter123 Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
*karbony.. _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
TiborHC napsal: | Pardon,zle som sa vyjadril,skor som myslel karbon pri konstrukcii luku . Ci sa mi oplati pri mojom rekreacnom strielani do toho investovat . |
jde o to, jakým způsobem je v luku použit. Je lehčí než laminát, ale má nižší životnost _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bowhunter123 Grafoman

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Počuj San a to odkiaľ berieš také lacné karboty.. pretože najlacnejšie ma vyšli na 90 ečiek sada.. a to na 120 korun nevychádza... _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|