Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Erája Nováček

Registrace: 7.1. 2013 Příspěvky: 18 Bydliště: Louny
|
Zaslal: po duben 29, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
Pavel napsal: | Bude mít někdo na lukohrátkách luk GERONIMO ? |
Zeptám se bráchy, zda mi ho s sebou pujčí. A jinak budu mít Ridera. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Nováček

Registrace: 28.6. 2006 Příspěvky: 98 Bydliště: Ml.Boleslav
|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:42 am Předmět: |
|
|
Bude mít někdo na lukohrátkách luk GERONIMO ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 395 Bydliště: Brno-Řečkovice
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
Díky. Jak říkám, snad někomu ty fotky budou co platné... _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wachn Nováček

Registrace: 12.11. 2010 Příspěvky: 72 Bydliště: Zlínsko
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
Krásný kousek, gratuluju! A pěkně nafocený  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fenit Grafoman

Registrace: 5.12. 2010 Příspěvky: 540 Bydliště: Mallow,Irsko
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Tlapa napsal: | Tady dávám několik fotek pro lidi, co třeba uvažujou nad Riderem od pana Kýzla. Když jsem nad ním uvažoval já, tak jsem podobné fotky postrádal (to ještě nebyly v provozu nové strýnky). Je jasný, že osobní návštěva a vyzkoušení luku je nejlepší varianta, ale myslím, že i tohle pomůže udělat si první obrázek. Luk mám chvíli, ale už jsem s ním zvládl jeden turnaj a naprostá spokojenost. Předtím jsem měl Lanuru 35 Lbs/28".
Tenhle Rider je 42LBs/28". Je to varianta bez karbonu ze zebrana, rukojeť je wenge. Síla luku je dělaná přesně podle mého přání na můj nátah.
Snad někomu tyhle fotky budou něco platné. Bratrům Kýzlů patří velké díky! Přístup, práce..... U mě vešchno na jedničku.
http://tlapovic.rajce.idnes.cz/Rider_42Lbs_28 | Moc pekna praca ked do toho strci carbon a spravi to v 50lbtak to poleti jak blazen. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
Tady dávám několik fotek pro lidi, co třeba uvažujou nad Riderem od pana Kýzla. Když jsem nad ním uvažoval já, tak jsem podobné fotky postrádal (to ještě nebyly v provozu nové strýnky). Je jasný, že osobní návštěva a vyzkoušení luku je nejlepší varianta, ale myslím, že i tohle pomůže udělat si první obrázek. Luk mám chvíli, ale už jsem s ním zvládl jeden turnaj a naprostá spokojenost. Předtím jsem měl Lanuru 35 Lbs/28".
Tenhle Rider je 42LBs/28". Je to varianta bez karbonu ze zebrana, rukojeť je wenge. Síla luku je dělaná přesně podle mého přání na můj nátah.
Snad někomu tyhle fotky budou něco platné. Bratrům Kýzlů patří velké díky! Přístup, práce..... U mě vešchno na jedničku.
http://tlapovic.rajce.idnes.cz/Rider_42Lbs_28 _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fenit Grafoman

|
Zaslal: ne září 09, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
To:Simano.Zatial je to jeden clovek co ho luk zaujal,to chce cas a tu su ludia co si dost luky robia sami a strielaju dlhsie takze kazdy uz vybavua svoju oblubenu znacku ma.Ale jeden nevie v buducnosti to neni vylucene a cas ukaze.Ak nieco urcite sa ozvem.Maj sa a dakujem Ti.Fenit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fenit Grafoman

|
Zaslal: st září 05, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
plne suhlasim tiez mojho Geronima chce kupit kolega strelec no ma smolu,taky luk nepredam.Pozical som mu ho na par dni nech vyskusa a ked bude chciet kupi si,teraz na novej stranke sa da.
Samick a Kyzl je asi ako Daewoo matiz a BMW.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cornus Grafoman

Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vason Občasný přispivatel

Registrace: 27.5. 2008 Příspěvky: 157
|
Zaslal: út červenec 31, 2012 9:49 am Předmět: |
|
|
Takze veskere pripopinky a navrhy byly predany, nyni je administrace jiz plne v rukou panu Kyzlu. _________________ Nikdy nic neni tak jak se zda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 7:49 am Předmět: Re: jsou bezva - díky za ně |
|
|
eastman napsal: |
-ještě kdyby tam tak bylo tlačítko "vyber nejlepší luk pro mě"
|
Na to mam jedinou radu, zajed si za Kyzlikama osobne, pokud luk opravdu chces, neverim ze si od nich nic neodvezes, oba Ti radi ve vsem poradi a vyjdou vstric, jsou to velmi prijemni lide a neni nad osobni navstevu. Jiz vicero lidi si nakonec od nich odvezlo zcela jiny typ nez si predtim vybrali na netu.  _________________ Nikdy nic neni tak jak se zda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wachn Nováček

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 8:20 pm Předmět: Re: jsou bezva - díky za ně |
|
|
eastman napsal: | Vason napsal: | Tak nove stranky jsou v provozu  |
- Ne vážně - jsou moc hezké a doufám že si už konečně vyberu a půjdu na střelnici místo toho abych seděl u netu ) |
Dobrý nápad, nejlepší je vyzkoušet. V našich končinách nás moc není, teda aspoň já o nikom nevím... Tak sebou hoď  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eastman Nováček

Registrace: 16.8. 2009 Příspěvky: 1 Bydliště: Zlín
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 12:10 am Předmět: jsou bezva - díky za ně |
|
|
Vason napsal: | Tak nove stranky jsou v provozu  |
- Ne vážně - jsou moc hezké a doufám že si už konečně vyberu a půjdu na střelnici místo toho abych seděl u netu ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TS Spelec Grafoman

Registrace: 5.12. 2009 Příspěvky: 524 Bydliště: Vyškovsko
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se z nich dozvěděl pouze to že v pivovaru kocour se dá obdivuhodně omládnout a a že se rozjíždějí obchody s dánskem. obrázky luků a ceny v češtině .A to ostatní co je potřeba kupovat podstatně častěji - bez překladače- Sane na rozdíl od tebe jsem v prdeli.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
Taky , rozdelit, luky od pana Kyzla znam ale jsem tam stejne stracen
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wachn Nováček

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
Sysel napsal: | Vason napsal: | Samozrejme veskere pripominky, navrhy a podnety jsou vitany a budou predany panum Kyzlum k "posouzeni" ci nasledne aplikaci. |
Mě se stránky jako základ líbí, ale měl bych výhradu k uspořádání menu u katalogu luků - člověka neznalý sortimentu pana Kýzla z toho bude polde mě zmaten. Chybí tomu totiž podle mě více úrovní, doporučil bych přidat hned dvě: První klasické rozdělení Longbow, Recurve bows, horsebows atd. Zbývající produkty bych rozdělil podle šíře a až naposledy podle hloubky portfolia.
Např:
Longbow / Lanura / OES NATURAL
Nebo udělat přehlednou dvourozměrnou tabulku modelů |
On tam je "oddělovač dlouhých a reflexních luků" ale nepozná se to, dokud se na něj neklikne, to by podle mě zasloužilo zpřehlednit. Hlasuju za rozdělení do kategorií např: dětské luky, dlouhé, reflexní, jezdecké, hybrid... Takhle je to v jedné kupě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
Sysel napsal: | Vason napsal: | Samozrejme veskere pripominky, navrhy a podnety jsou vitany a budou predany panum Kyzlum k "posouzeni" ci nasledne aplikaci. |
Mě se stránky jako základ líbí, ale měl bych výhradu k uspořádání menu u katalogu luků - člověka neznalý sortimentu pana Kýzla z toho bude polde mě zmaten. Chybí tomu totiž podle mě více úrovní, doporučil bych přidat hned dvě: První klasické rozdělení Longbow, Recurve bows, horsebows atd. Zbývající produkty bych rozdělil podle šíře a až naposledy podle hloubky portfolia.
Např:
Nebo udělat přehlednou dvourozměrnou tabulku modelů |
Ano, to mame Sysliku stejny nazor a byla to jedna z mych prvnich pripominek, bohuzel nevyslysena, kazdopadne diky, pokud kluci uslysi, ze je to nazor i vicero lidi, treba to prehodnoti! _________________ Nikdy nic neni tak jak se zda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:34 am Předmět: Re: Taky jsem makal jak šroub : -) |
|
|
Simano napsal: | Simano napsal: | Vason napsal: | Tak nove stranky jsou v provozu  |
Taky jsem Vašone, jak sám víš, na tom webu makal jak šroub. Z lidí se jen kouřilo, aby to bylo co nejrychleji. Jsem rád, že jsou pozitivní reakce. |
|
Jses proste dric  _________________ Nikdy nic neni tak jak se zda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
Vason napsal: | Samozrejme veskere pripominky, navrhy a podnety jsou vitany a budou predany panum Kyzlum k "posouzeni" ci nasledne aplikaci. |
Např:
Nebo udělat přehlednou dvourozměrnou tabulku modelů _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:23 am Předmět: |
|
|
Samozrejme veskere pripominky, navrhy a podnety jsou vitany a budou predany panum Kyzlum k "posouzeni" ci nasledne aplikaci. _________________ Nikdy nic neni tak jak se zda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Simano Nováček

Registrace: 11.6. 2012 Příspěvky: 2
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:21 am Předmět: Taky jsme makali jak šrouby : -) |
|
|
Taky jsem Vašone jak sám víš na tom webu makali jak šrouby. Jsem rád že jsou pozitivní reakce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
imago Stálý přispivatel

Registrace: 23.12. 2011 Příspěvky: 432 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 8:54 am Předmět: |
|
|
Pěkné, chválím! Díky pořádnému nafocení taky konečně vidím, jak Kyzlovic luky vypadají. Nebojím se říct, že tohle by mohl být vzor stránek výrobců luků  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wachn Nováček

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 8:44 am Předmět: |
|
|
A v galerii alternativ můj Sentinell  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
Tak nove stranky jsou v provozu  _________________ Nikdy nic neni tak jak se zda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wachn Nováček

|
Zaslal: st červen 27, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Ludek napsal: | uz ted se třeba blíží vánoce  |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ludek Grafoman

Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: st červen 27, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
uz ted se třeba blíží vánoce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SanDuro Grafoman

Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út červen 26, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
No rikal pan Kyzl ze se to blizi .....
San |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

|
Zaslal: út červen 26, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Jasný, chápu  _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út červen 26, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
Tlapa napsal: | Takže na kdy to vidíš reálně?  |
Zustanme u toho co jiz bylo receno "behem leta". Jak uz i Ty sam jsi podotkl slibu bylo dost, ted je na rade nejaka prace a vysledek  _________________ Nikdy nic neni tak jak se zda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

|
Zaslal: út červen 26, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Takže na kdy to vidíš reálně?  _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|