Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mudansha Nováček

Registrace: 30.3. 2012 Příspěvky: 8 Bydliště: Jindřichův Hradec / Plzeň
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út září 23, 2014 11:54 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem na GL poprvé a jsem velmi spokojen. Jednak to místo je opravdu dobré, a hlavně na pořadatelích je vidět, že jsou sehraná a fungující parta. Přes komplikace v podobě deště a nadměrného počtu účastníků to zvládli prakticky bez vážnějšího problému. Vyhlašování vítězů za tmy bych nebral jako problém.
Příjemný je, že je to všechno na dosah základny, člověk je pořád poblíž bufetu. Jen některý disciplíny by mohly bejt o pár metrů dál od sebe (král. ústup a pohyblivá postava).
Nejvíc mě potěšila kanoe.
A pak znovuobjevení Lišáka, doufám že se začne vyskytovat častěji. Je-li pravda, že čtyři roky kloudně nestřílel, tak mu to šlo dost dobře.
Děkuji skupině za příjemnou a motivující společnost (dovoluji si poznamenat, že z naší skupiny povstalo šest medajlistů) a pořadatelům ať se daří i v budoucnu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: út září 23, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Výsledovka je ke stažení i přímo na Lukostřelci. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 395 Bydliště: Brno-Řečkovice
|
Zaslal: út září 23, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
Prometheus napsal: | I my děkujeme za pěkný turnaj i když jsme tentokrát ponechali v okolí celkem dost šípů. Velký dík patří také naší kvočně za pohodový průběh a celé naší vysmáté skupině i když jsem opět dostříleli poslední.
Určitě se už těšíme na další ročník. |
Taky jsem si myslel, že jsme dostříleli poslední, ale když jsem předával naše výsledky, tak na trati byla minimálně ještě jedna skupina To mě trochu uklidnilo  _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Holík Nováček

Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 114 Bydliště: Sokolov nebo Netolice
|
Zaslal: út září 23, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
VÝSLEDKOVÁ LISTINA
http://www.demdaal.cz/index.php
Po přepočítání výsledků byla zjištěna velká chyba! A to, že Mlčochovi nebyla vynásobena lovecká stezka 2 ká, ale pouze 1. Po připočtení těchto 116 ká se posunul na první místo stal se tudíž absolutním vítězem Genius Loci 2014 a odsunul tak Rimiho na 2 a Holíka na 3 místo. Všem zúčastněným se straště omlouváme! A prosíme za shovívavost. Chyba vznikla při co nejrychlejším pozdním počítán _________________ Je pouze na nás, co uděláme s časem, který nám byl dán. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prometheus Nováček

Registrace: 4.7. 2014 Příspěvky: 24 Bydliště: Zbiroh
|
Zaslal: po září 22, 2014 10:41 pm Předmět: |
|
|
Tlapa napsal: | Byli jsme s Markétou po turnaji docela unavení, ale moc jsme si to užili. Sice nás počasí trochu vykoupalo, ale bylo fajn vidět, že to nikomu nezkazilo náladu. Chceme ještě jednou poděkovat skupině za skvělou atmosféru. Rádi jsme vás poznali a snad se příště u Netolic zase potkáme. Mějte se fajn.
Tlapa a Markéta
PS: Markéta vzkazuje, že do příště ten skok z můstku vypiluje  |
Ahoj Tlapo,
Jen ať Markétka nic nepiluje a hlavně jsme rádi, že jste v pořádku. Stál jsem hned za Markétkou kdy došlo k tomu neštastnému "skoku" a všem se nám ulevilo až když se k nám opět připojila a bylo vidět že už je to lepší. Přejeme vám všem hodně zdraví a děkujeme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarenka Nováček

Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 94 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: po září 22, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
Také moc děkuji za skvělý turnaj. Zvládli jste to bravurně!!!
Jen mám ještě jednu prosbu: bylo by možné zveřejnit nátahové síly soutěžních luků? Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tlapa Stálý přispivatel

Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 395 Bydliště: Brno-Řečkovice
|
Zaslal: po září 22, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
Byli jsme s Markétou po turnaji docela unavení, ale moc jsme si to užili. Sice nás počasí trochu vykoupalo, ale bylo fajn vidět, že to nikomu nezkazilo náladu. Chceme ještě jednou poděkovat skupině za skvělou atmosféru. Rádi jsme vás poznali a snad se příště u Netolic zase potkáme. Mějte se fajn.
Tlapa a Markéta
PS: Markéta vzkazuje, že do příště ten skok z můstku vypiluje  _________________ MP - Možná Příště ; Funkce - "Prostý člen" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prometheus Nováček

Registrace: 4.7. 2014 Příspěvky: 24 Bydliště: Zbiroh
|
Zaslal: po září 22, 2014 3:30 pm Předmět: |
|
|
I my děkujeme za pěkný turnaj i když jsme tentokrát ponechali v okolí celkem dost šípů. Velký dík patří také naší kvočně za pohodový průběh a celé naší vysmáté skupině i když jsem opět dostříleli poslední.
Určitě se už těšíme na další ročník. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gawain Grafoman

Registrace: 17.11. 2007 Příspěvky: 580 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: po září 22, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
Ja v mene Vinedi výpravy ďakujem a teším sa na budúci V. ročník  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Messermann Nováček

Registrace: 23.3. 2012 Příspěvky: 25 Bydliště: Březiny č.p. 2, 40501 Děčín 27
|
Zaslal: po září 22, 2014 5:22 am Předmět: |
|
|
Velký dík všem, kteří pro nás připravili tento skvělý a oblíbený turnaj! Bylo to moc fajn, bezva atmosféra, obětavost průvodců a některé disciplíny, které jsou u Vás jedinečné - mám na mysli "dobývání statku" ale ještě více milujeme tu "kánoi" !!!! Kluci byli nadšení !!
Také chci velmi poděkovat a vyslovit obdiv Mlčochovi, neboť chci li vidět nejrychlejší fotodokumentaci z kteréhokoli turnaje, kterého se zúčastní, vím já a většina z Vás ostatních, kam se podívat nejdříve.........
A ještě nemohu nepoděkovat Lancelotovi za obětavé a příjemné doprovázení naší skupiny i za to video!
Moc rádi zase k Vám opět za rok přijedeme! A doufám, že se nejen s Vámi ale i s ostatními kamarády lukostřelci setkáme u nás a to 23.5.2015 na 2.ročníku MJH ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: ne září 21, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za krásný turnaj, i přes drobné rozmary počasí jsme si to moc užili. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rlancelot Nováček

Registrace: 25.4. 2011 Příspěvky: 25 Bydliště: Chelčice
|
Zaslal: ne září 21, 2014 9:29 pm Předmět: Video z GL 2014 |
|
|
Malá video odměna pro mou skupinu a poděkování za fotky Mlčochovi:
http://youtu.be/Iksq2JiefRw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tommy321 Nováček

Registrace: 15.4. 2014 Příspěvky: 60 Bydliště: Žitnoostrovská step / Šumavské louky
|
Zaslal: ne září 21, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem,
Díky za supr turnaj, za rok se snad znova uvidíme Hodně si cením stanů díky kterým ani sprchy nebyla problém
Zde jsou nějaké fotky, nejvíc asi zaujmou členy naší skupiny.
http://ulozto.cz/xzWwcVV5/geniuslaci-zip
Heslo na rozbalení zipu: Demdaal
(Bacha na velké malé písmena) _________________ A sagittis Hungarorum, libera nos Domine
Kassai - Agár (45 lb) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fedosteve Stálý přispivatel

Registrace: 21.12. 2011 Příspěvky: 447 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: ne září 21, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Pekne ste to tam mali, pozerám, že Valter si bol vyhrať niečo na revanš . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rlancelot Nováček

Registrace: 25.4. 2011 Příspěvky: 25 Bydliště: Chelčice
|
Zaslal: ne září 21, 2014 6:31 pm Předmět: Ztráty a nálezy |
|
|
Pokud poznáte ztracený šíp, napište a vymyslíme, jak jej předáme.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rimi Nováček

Registrace: 11.8. 2013 Příspěvky: 9 Bydliště: Studánka u Tachova
|
Zaslal: ne září 21, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Kyslík a Rimi děkují Netolickým za příjemný lukostřelecký turnaj , Honzovi za bezvadné vedení naší skupiny a občerstvovacímu sektoru za výborný gulášek a lahodné bramboráčky . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johanka suchardová Občasný přispivatel

Registrace: 10.10. 2011 Příspěvky: 152 Bydliště: VELKÝ JENÍKOV 2
|
Zaslal: ne září 21, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
Jeníkov (Lojza a Johanka) také děkuje všem lukostřelcům z Netolic a přilehlých končin. Mlčochovi za vzornou fotodokumentaci, nestřílející kvočně za poněkud provlhlé zapisování našich mizerných výsledků a velkoskupině ve složení Zelí, Jařenka, Mlčoch, Salva, Lišák + Lišče, Honza, Jana, Ajuta, Kabuch, Lojza a Já za příjemný lukostřelecký den. Díky a na shledanou za týden v Malíkově.
Johanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mlčoch Občasný přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 251 Bydliště: Tachov
|
Zaslal: ne září 21, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
Ahoj Eliška a Mlčoch děkují Netolickým za pěkný turnaj a Všem v naší skupině za parádní uvolněnou atmosféru po celý den. Pro nás to byla ta nejlepší tečka za letošní lukostřeleckou sezonou. Mlčoch A Eliška
pár fotek najdete zde: http://dlouhesipy.rajce.idnes.cz/Genius_Loci_2014 _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luis Občasný přispivatel

Registrace: 27.9. 2012 Příspěvky: 288 Bydliště: Velký Jeníkov 2, 378 53
|
Zaslal: st září 17, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj kamarádi lukostřelci a dálkolukostřelci zvláště! Pro nepřízeň osudu (není posekáno) se v sobotu na Geniu Loci nebude provozovat střílení do dáli.
Tak nevím, jestli to ještě někde letos stihnem.
Luis |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 11:22 pm Předmět: |
|
|
A ještě propozice _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 10:35 pm Předmět: |
|
|
online přihláška.
Seznam přihlášených střelců je zde. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Holík Nováček

Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 114 Bydliště: Sokolov nebo Netolice
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:08 pm Předmět: IV. Ročník Genius Loci 20. 9. 2014 |
|
|
Lukostřelci Netolice zvou na IV. ročník turnaje Genius Loci
konaný již tradičně na Hrádečku u Hrbova nedaleko Netolic
propozice budou ve druhé polovině srpna. _________________ Je pouze na nás, co uděláme s časem, který nám byl dán. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|