Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eleniel Grafoman

Registrace: 23.5. 2007 Příspěvky: 670 Bydliště: Jaroměř
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leon Občasný přispivatel

Registrace: 17.5. 2007 Příspěvky: 246
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 5:31 pm Předmět: Leon |
|
|
Snad brzo... _________________ Leon Sagittarius
moto: "Člověk je silný jen tak, jak silné má přátele." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eleniel Grafoman

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 11:57 am Předmět: Re: Leon |
|
|
Leon napsal: | Puška dodá  |
Ještě jsi zapomněl napsat, KDY dodá  _________________ Nemohu si vybrat, jak se cítím, ale mohu si vybrat, co s tím udělám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
atlatlista Nováček

Registrace: 22.2. 2009 Příspěvky: 77
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
ahoj zdravím všechny účastníky bažanta a chválím tisíci slovy organizátory akce . Rád bych jel na další turnaj ,ale turnajů s takovými disciplínami je po čertech málo líbili se mi téměř všechny (slepejš ) a hlavně ta skvělá ústupovka P.S. fotky mám ale ještě jsem je sem nedostal ave |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Legolas Nováček

Registrace: 10.3. 2008 Příspěvky: 23
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
Legolas a Barsiné zdraví organizátory Doubravského bažanta. Vrátili sme se z dovo, tak se můžem připojit k ostatním a pochválit organizátory. Perfektně připravené, hostitelé špicový, turnaj perfektní, disciplíny zajímavé. Moc sme se bavili a o to de přece ne. Navíc se mi u Vás nějak daří ,tak o to je to lepčí, že osobní výkony jdou zrovna u Vás nad standart...až na tu katastrofální ústupovku
gratuluju Worfovi a ještě jednou děkujem za krásnou sobotu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leon Občasný přispivatel

|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 6:50 pm Předmět: Leon |
|
|
Puška dodá  _________________ Leon Sagittarius
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eleniel Grafoman

|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
Hezký fotečky Jen byste se mohli naučit otáčet fotky, abychom si nevyvrátili hlavinky  _________________ Nemohu si vybrat, jak se cítím, ale mohu si vybrat, co s tím udělám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eleniel Grafoman

|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 3:26 pm Předmět: Re: Leon |
|
|
Leon napsal: | Lidičky má eště někdo fotečky. |
No a co ty fotky, který tam fotil Puškin nebo kdo to fotil? _________________ Nemohu si vybrat, jak se cítím, ale mohu si vybrat, co s tím udělám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek Stálý přispivatel

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 365 Bydliště: Kladno
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leon Občasný přispivatel

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 7:06 pm Předmět: Leon |
|
|
Lidičky má eště někdo fotečky. _________________ Leon Sagittarius
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 11:14 pm Předmět: |
|
|
Jařenko, máš recht, nic nedělej a odpočívej. Ať se noha brzo uzdraví.
Sagittarius si za turnaj zaslouží velkou pochvalu
Sice mě trochu štve to nedělení na kategorie (když už jsem mohl být konečně taky jednou po dlouhé době na bedně ), ale na druhou stranu si to střílení bez zbytečné nervozity zase víc užívám, když předem vím, že šance něco vyhrát jsou minimální  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarenka Nováček

Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 94 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
Já jsem též nadšená!!!
Své pochvaly a poděkování rozdělím :
1.Sagittariusu! Máte úžasné disciplíny viz. už zmiňovaného ptáka a všechny mechanické.Ty mně moooc baví.Organizace též skvělá.Vše klapalo, ani menší přeháňka nezmařila dokončení disciplín.Prostě super.No a Bonďova vyhlášená medovina jen umocňuje všechny prožitky.
2.Všem , co mi nosili luk, šípy, berle, židli a co mně ošetřovali a věnovali zdravotní pomůcky tj. Tondovi H. , Janě T. , Zině, Pavlovi Marešovi atd. atd. vlastně všem ze skupiny a ještě mnohým dalším. Bez jajich pomoci bych závod nedokončila a to by mně moc mrzelo, páč mně to moc baví!!!!
Takže všem ještě jednou děkuji
P. S. Kdyby to někoho zajímalo: koleno mám zatím v klidu, kdyby se to do pátku nesrovnalo, tak se mi do něj podívají.Tak jsem dost vzornej pacient a ( skoro ) nic nedělám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
zeli napsal: | Itazipa napsal: | Už dlouho mi tak pivo nechutnalo, jako v sobotu na pytlácké stezce. |
Naprosto souhlasím, ta rychlá spojka (paní Drobčeková) nám v lese zachránila život! Ještě jednou se klaním. |
jo jo záchranářka ve všech směrech ... ještě, že ji mám doma  _________________ ...cvič se v rytířství a uč se umění,
které tě ozdobí a v boji čestně poslouží... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Itazipa napsal: | Už dlouho mi tak pivo nechutnalo, jako v sobotu na pytlácké stezce. |
Naprosto souhlasím, ta rychlá spojka (paní Drobčeková) nám v lese zachránila život! Ještě jednou se klaním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zeli Grafoman

Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si to maximálně užil. Nezbývá než parafrázovat Járu Cimrmana: "Nový Jork a Ronov nad Doubravou, mé obce nejmilejší !". Z disciplín vyzdvihuju Kuptáka, Rytíře a Slepejše. Kolotoč by se mi taky líbil, kdyby mi nepopravil 3 šípy, je třeba ho udělat neprůstřelnej nebo upravit vzdálenost od stojanu. Tropické podnebí nás těžce vyčerpalo, takže sobotní večírek byl takovej komorní, ale taky dobře. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Itazipa Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 1017 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
Už dlouho mi tak pivo nechutnalo, jako v sobotu na pytlácké stezce. _________________ ...to je dobrý vědět... Itazipa Yuksá Óta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leon Občasný přispivatel

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 5:59 pm Předmět: Leon |
|
|
Našel se jeden šíp dural modrá barva a asi dětská mikča . _________________ Leon Sagittarius
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leon Občasný přispivatel

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 5:55 pm Předmět: Leon |
|
|
Ahoj lidičky ! Ještě jsem se z toho frmolu neprobral ... Moc vám všem děkujem . Hlavně Zelímu za Paroubka a lidem z lukostrelce.cz za pomoc s hodnocením. Samozřejmě taky všem kteří pomáhali. Jsem rád že přijel Jerry . atd. atd. Bažant se nám tady nějak zabzdluje . _________________ Leon Sagittarius
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlastovka Nováček

Registrace: 4.10. 2006 Příspěvky: 121 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 1:32 pm Předmět: |
|
|
Bylo to super teda až na ty moje (ne)výsledky ... ... budu to svádět na tu procházku v kopřivách, viď Jichoč  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eleniel Grafoman

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
Zdravím lidičky
Děkujeme za krásný ohlasy, ale sluší se poděkovat především vám všem lukostřelcům, kvočnám, IT podpoře (pet.ar.kay, Lucínek) , doprovodům a prostě všem, kteří jste tam byli. Díky vám se to (snad) povedlo .
Mně bylo s váma taky moc krásně, i když jsem většinu lidí viděla jen ráno, při obědě, ale hlavně na obou večírcích  _________________ Nemohu si vybrat, jak se cítím, ale mohu si vybrat, co s tím udělám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sobik Nováček

Registrace: 3.5. 2009 Příspěvky: 13 Bydliště: Lanškroun
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
V rámci bažanta byly všechny kategorie sesypané v jednu (nehledě na typ luku). Dělilo se to pouze při zápisu do ligy lukostřelce.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gator Grafoman

Registrace: 11.8. 2006 Příspěvky: 652
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 12:07 pm Předmět: |
|
|
Vy jste neměli kategorii tradiční luk? _________________ Ostatně soudím, že stane-li se tradiční lukostřelba sportem, bude zničena. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
Tak se omlouvám za zdržení krátce po té co jsem se v neděli vrátil z Ronova byla v našem baráku menší havárie, praskla baterie u vodovodu a voda vytopila rozvaděč, pul baráku bylo bez proudu včetně mého bytu, zprovoznili to teprve před chvilkou. Takže tady jsou opožděně výsledky _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luna Nováček

Registrace: 20.6. 2006 Příspěvky: 31 Bydliště: Liberec
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 12:03 pm Předmět: |
|
|
Ahojky moc děkuju za krásný turnaj! Byla to obrovská pohoda a super lidičkové Prostě nádherně ztrávený víkend. Ještě jednou moooc děkuji, jste všichni úžasní ! _________________ Luna |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
Rad bych se pripojil do fronty spokojenych lukostrelcu a podekoval celemu realizacnimu teamu za super "pohodovou" akci.
Sice jsme s vami mohli byt jen par hodin behem soboty, ale i tak to stalo za to
Diky Zelimu za provedeni soutezi a zaroven ode me omluva, ze jsem nestihal vcas vypinat kolotoc a chudak tak prisel asi o tri sipy,
slibuji ze svuj dluh splatim u baru na pristi akci
Jinak v nasi skupine vladla pohodova rodinna atmoska Lucinekfamily&Company
Hombre - diky za ty hole, jsou lehke a pevne. Pokud budou mit moji zacci chut, tak pristi rok na jare pri nejake lukohratecke prilezitosti bys je mohl videt v akci o)), teda zalezi na tom, jestli by publikum melo zajem divat se vedle bezkonkurencnich brisnich tanecnic a ohnovek na nejakou nudnou chlapskou sermovacku o))
Svuj vykon komentovat nebudu pac mi to proste nejak nejde a nejde a nejde ... a strilim hur a hur a hur ... chjo...  _________________ ...cvič se v rytířství a uč se umění,
které tě ozdobí a v boji čestně poslouží... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 9:00 am Předmět: |
|
|
Ach jo.
Zase trpím. Musel jsem do Němec. Příští rok udělám co bude v mých silách, abych se mohl zůčastnit. Kupták se mi taky líbí. Ale Griffin tam stejně nebyl aby se mohl se mnou vyfotit a to mé utrpení trošičku zmenšuje _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
orange Stálý přispivatel

Registrace: 1.9. 2008 Příspěvky: 459 Bydliště: Praha Dablice
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:57 am Předmět: |
|
|
Musim se pridat so pochvalou za organizaci i za ta nealko piva.
My co jsme cestovaly na otocku jsme je v tom vedru hltaly s laskou. _________________ Všichni opeřenci se musí naučit dobře létat, proč to ale šípům trvá ze všech opeřenců nejdéle ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jchocz Stálý přispivatel

Registrace: 17.8. 2008 Příspěvky: 397 Bydliště: Třemošnice
|
Zaslal: po červenec 06, 2009 11:59 pm Předmět: |
|
|
Griffin napsal: | No teda!!! ...střelba na zbrojnoše ze sedla a hele co ta střelba poslepu - jak jste se trefovali??.
Fúra cen - zdá se teda že pivo v plechovkách nikdo nechtěl, nebo ta zídka před Leonem při vydávání cen je pozůstatek mongolských "válečků"
No paráda.... paráááda.....  |
Střelba na zbrojnoše byla úspěšná a většině se to i dařilo ale záleželo, jak silně byl koník houpán. Protože měl ale kratší lana, tak to byl takový arabský plnokrevník.
Ta střelba po slepu některým šla a některým ne. Zelí myslím trefil z 5 šípů 4x, takže to šlo.
Piva - to by ses divil, piva šla na odbyt a všichni šahali po těch alkoholických...
Jinak když jsme vytyčovali ústupovku, tak původně jsme chtěli jenom do 100m ale nakonec jsme to udělali do 110. Konstatuji ale, že příští rok to bude muset být snad do 120, protože ty výsledky ze všech soutěží se postupně zlepšují a více lidí se trefuje.
Střelba ku ptáku - takto na volném místě to celkem šlo. Bavili jsme se o tom, že toto byla disciplína střílená v dávné historii přímo ve městě Kutná Hora. To vůbec nechápu... Asi těch lidí i v té době bylo "jako sraček" a nikdo se netrápil, zda to šoupl někomu do okna nebo do zad... _________________ Jichoč
---------------------------------------------------------------------------------------------
Každý má svoji cestu, kterou musí nebo chce absolvovat.
mobil: 777 328 863, Skype: jchocz_vision
http://redukceerp.ic.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffin Grafoman

Registrace: 21.7. 2006 Příspěvky: 1283 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: po červenec 06, 2009 11:36 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem zapomněl...ta střelba ku ptáku - takhle nějak si představuju, že to fakt asi bylo. Dobrý ..hodně dobrý!! _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Griffin Grafoman

Registrace: 21.7. 2006 Příspěvky: 1283 Bydliště: Nymburk
|
Zaslal: po červenec 06, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
No teda!!! Podle fotek to vypadá úžasně - střelba na zbrojnoše ze sedla a hele co ta střelba poslepu - jak jste se trefovali??.
Fúra cen - zdá se teda že pivo v plechovkách nikdo nechtěl, nebo ta zídka před Leonem při vydávání cen je pozůstatek mongolských "válečků"
No paráda.... paráááda.....  _________________ Griffin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|