Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: út září 24, 2013 12:22 am Předmět: |
|
|
Úděšice přesunuté do Hradečna se konat nebudou a to ani jedny, neboť není ještě zabezpečeno zázemí pro střelce v nepřízni počasí. Tímto se pořadatelé omlouvají a doufají, že se na jaře již povede v novém prostoru turnaj uspořádat. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út září 03, 2013 1:48 am Předmět: |
|
|
Pro nás Pražáky byly samozřejmě Jarpice/úděšice ideální jakožto lokalita dostupná během rozumné chvíle cesty po dálnici a pár okreskách.
Nevynikaly zrovna nějakou extrovní krajinnou malebností, ale byl tam ten potok, což umožňovalo celkem dynamické střelecké situace, např. při proslulých bojových stezkách, kde se lidé ztráceli a topili ve vodě ...
Ovšem lesní roving tam byl velmi pěkný. I rybniční roving měl mnohá kouzla.
Co bylo doslova strašné, byla ta příjezdová cesta - pohřebiště pneumatik a podvozků, a vůbec dosti omezený prostor pro parkování. Párkrát jsem zažil, že tam prostě nebylo kam se upíchnout, a přitom nepřijelo ani 30 aut. Přitom se nedalo jen tak zaparkovat kdekoli ke straně - bylo třeba nechat dost široký průjezd pro zemědělské stroje.
Zázemí bylo ... takové polní, zkrátka improvizace. Na druhou stranu se konaly akce i s vysloveně zanedbatelným počtem střelců.
Nejraději vzpomínám na tu horní cestu a horní louku, to bylo v odpoledním slunci krásné místo. Střílel se tam asi nejhezčí Windsor, co pamatuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Nováček

Registrace: 28.6. 2006 Příspěvky: 98 Bydliště: Ml.Boleslav
|
Zaslal: po září 02, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
Díky Bambulko za informaci, sobotní závod si škrtám z kalendáře. A přiznávám, na areál v Úděšicích jsem si docela zvykl. Tak snad někdy jindy, jinde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bambulka Grafoman

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 548
|
Zaslal: ne září 01, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
Závody v Úděšicích se již konat nebudou z důvodu změny majitele statku. Připravují se říjnové závody v jiné lokalitě. Budeme Vás informovat. _________________ Praktikujte náhodnou laskavost a nesmyslně krásné činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rainer Nováček

Registrace: 25.4. 2012 Příspěvky: 101 Bydliště: Praha 9, Újezd nad Lesy
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:11 pm Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: | Závody byly zrušené, protože byli přihlášeni asi tři lidé. Ale překvapuje mne, že jste to nevěděli, protože prý Petr volal ... ? Tak nevím, asi někde chyba na komunikačním kanále  |
Lucinku, nevolal. Zrejme opravdu chyba na komunikacnim kanale. Preji vsem organizatorum i ucastnikum, aby se takovychto chyb stavalo co nejmene. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rainer Nováček

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem si vedom toho, ze je malo prihlasenych, a proto jsem
posilal mail s dotazem na "udesicke strelce" jestli se bude turnaj konat. Mail zustal bez odpovedi a v sobotu jsem si udelal zbytecny vylet do Udesic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivan Stálý přispivatel

Registrace: 1.9. 2010 Příspěvky: 441
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 10:23 pm Předmět: |
|
|
Těm třem by stačilo poslat mejlík nebo SMS, případně do propozic uvést kontaktní telefon, ale ne Houžvův - nezvedá byl jsem jeden z těch tří přihlášených. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 9:36 pm Předmět: |
|
|
Závody byly zrušené, protože byli přihlášeni asi tři lidé. Ale překvapuje mne, že jste to nevěděli, protože prý Petr volal ... ? Tak nevím, asi někde chyba na komunikačním kanále  _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rainer Nováček

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
Tak včera jsem postávali v Úděšicích a čekali na organizátora a těšili se jak si zastřílíme 3d, ale světě div se, organizátor se nedostavil. Tak jsme se sebrali a jeli zase domů. Houžvo, pokud byly závody zrušeny, tak možná stálo za to nám to oznámit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: po červen 24, 2013 11:35 pm Předmět: |
|
|
K těm výsledkům jen doplním, že u mne je DNF proto, že jsem byl jen dopoledne doprovodit rodinu, stihl jsem ligu a jednu disciplínu k tomu a musel jsem odjet "odpracovat" do Libušína Lukohrátky (5 hodin intenzivního střílení s prckama od 3 do 50 let). Takže jsem bohužel zajímavé nové disciplíny nevyzkoušel, pouze viděl. Každopádně tyhle Úděšice stály za to a kdo jste nebyl, rozhodně zvažujte další pokračování, nudit se nebudete. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: po červen 24, 2013 11:31 pm Předmět: |
|
|
A kompletní výsledky ke stažení _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
houzva Nováček

Registrace: 11.6. 2007 Příspěvky: 32
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
houzva Nováček

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všichni, na zítra doporučejeme dlouhé kalhoty a pevné boty kvůli kopřivám a terénu. Jsou posekány. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: st červen 19, 2013 11:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, tak místo bychom měli, ale jen z Kladna. Pokud bys nikoho blíž nesehnal, tak můžeš dorazit busem na Kladno (ve všední dny jezdí každou chvíli a je to 25 minut, v sobotu ráno netuším) a pak už se můžeš svézt s námi - respektive s Bambulkou a dětma, já totiž tentokrát nemůžu. Alespoň by sis vzal ten ligový pohár  _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seifgard Občasný přispivatel

Registrace: 19.7. 2006 Příspěvky: 181 Bydliště: Praha - Uhříněves
|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
Ahoj, nemá někdo jedno místo v autě z Prahy či okolí na sobotu ráno ? _________________ CSWBS - Kde jiní končí, my začínáme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
houzva Nováček

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 10:22 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
všechno v pohodě závody budou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
macek Nováček

Registrace: 6.9. 2009 Příspěvky: 60 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: út červen 04, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Úděsáci! Jak to tam u vás vypadá? Voda nevoda? Prosím zkuste dát vědět.Díky Martina  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chuan Nováček

Registrace: 27.5. 2013 Příspěvky: 3
|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:53 am Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: | Chuan napsal: | Ahoj, jsme začínající střelci "ze zahrady". Můžeme se zůčastnit, abychom přičuchli?
Díky |
Jistě že ano, jste srdečně zváni. Začínala tak řada střelců, ne-li přímo většina  |
Tak bohužel, mamina má 60 a to bych asi neokecal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
Chuan napsal: | Ahoj, jsme začínající střelci "ze zahrady". Můžeme se zůčastnit, abychom přičuchli?
Díky |
Jistě že ano, jste srdečně zváni. Začínala tak řada střelců, ne-li přímo většina  _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Propozice k soutěží ke stažení zde _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chuan Nováček

Registrace: 26.5. 2013 Příspěvky: 2
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj, jsme začínající střelci "ze zahrady". Můžeme se zůčastnit, abychom přičuchli?
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
houzva Nováček

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Holík Nováček

Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 114 Bydliště: Sokolov nebo Netolice
|
Zaslal: so duben 13, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Díky za příjenmě strávený den
zdravíme z jižních čech |
|
Návrat nahoru |
|
 |
houzva Nováček

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 4:05 pm Předmět: |
|
|
Nakonec bohužel ne. Závody budeme pořádat až v dubnu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ewa Nováček

Registrace: 6.3. 2012 Příspěvky: 26
|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
Bude se 23.3. v Úděšicích střílet? A jsou nějaké propozice nebo přihlášky...? Díky za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
houzva Nováček

|
Zaslal: so leden 26, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
Zdravím všechny poprosil bych ty kteří se chystají 16.2. k nám na 3D aby se pomalu začali přihlašovat na mail udesictistrelci@seznam.cz podrobnější propozice se tu objeví co nevidět.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:38 pm Předmět: |
|
|
Do kalendáře přibyly termíny Úděšic na celý rok 2013. |
|